Selam kızlar...çok şükürki hala doğuran yok anladığım kadarıyla. a.s. Aman dursunlar azcık daha kaldı:) Ben 3 gündür ne girebildim ne yazabildim. Malum kan arıyoduk (Allah tüm kan ihtiyacı olanlara yardım etsin) en çok bulunan kan dersiniz AB+ ama malesef çok zor bulduk. En son çare eşimin 2 arkadaşı kan verdi. O şekilde bile baya uğraşmak zorunda kaldım. Neyseki çok şükür dün 2 ünite kan almak üzere hastaneye yattım. Bu defa biraz zor oldu. Hem çok ağrı yaptı, hemde halsizlik. Sanrım 1-2 güne düzelirim. Bunun üstüne dünde boğazım şişti, artı büyük ihtimalle birazda psikolojik olduğunu düşünüyorum kırgınlığım var. Dünden beri yatıyorum. Az önce biraz kalktım, size bakim dedim. Aklımda sizde 1 aydır değişik nedenlerle ne doğrudüzgün girebiliyorum ne de okuyamıyorum. Ama aradan bakıyorum merak etmeyin:)
Galiba Huzurla, Şenay ın bebişleri yolda...hadi hayırlısı olsun işallah Allahım en kolay şekilde yavrularınıza kavuştursun önce sizleri, sonra bizi. Şenayın neredeyse 40 ı çıkmasına yakın biz anca doğurucaz galibadelikafadulden Ama tecrübeli annelerimiz olcaklar bize yardımcı olurlar
doğruymuş valla mesajlarına baktım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli inşallahdoğruymuş şenaycım ...............................öle diyolar................
kanı bulmana sevindim geçmiş olsunSelam kızlar...çok şükürki hala doğuran yok anladığım kadarıyla. a.s. Aman dursunlar azcık daha kaldı:) Ben 3 gündür ne girebildim ne yazabildim. Malum kan arıyoduk (Allah tüm kan ihtiyacı olanlara yardım etsin) en çok bulunan kan dersiniz AB+ ama malesef çok zor bulduk. En son çare eşimin 2 arkadaşı kan verdi. O şekilde bile baya uğraşmak zorunda kaldım. Neyseki çok şükür dün 2 ünite kan almak üzere hastaneye yattım. Bu defa biraz zor oldu. Hem çok ağrı yaptı, hemde halsizlik. Sanrım 1-2 güne düzelirim. Bunun üstüne dünde boğazım şişti, artı büyük ihtimalle birazda psikolojik olduğunu düşünüyorum kırgınlığım var. Dünden beri yatıyorum. Az önce biraz kalktım, size bakim dedim. Aklımda sizde 1 aydır değişik nedenlerle ne doğrudüzgün girebiliyorum ne de okuyamıyorum. Ama aradan bakıyorum merak etmeyin:)
Galiba Huzurla, Şenay ın bebişleri yolda...hadi hayırlısı olsun işallah Allahım en kolay şekilde yavrularınıza kavuştursun önce sizleri, sonra bizi. Şenayın neredeyse 40 ı çıkmasına yakın biz anca doğurucaz galibadelikafadulden Ama tecrübeli annelerimiz olcaklar bize yardımcı olurlar
dün bende çok sancılandım gece karnım müthiş kasıldı sabaha kadar uyuyamadım salı nsteye bağlanacam hayırlısı bakalım...........................
açılış yapıldıda hiç bi bilgisi yok hangi haftada doğurdu nasıl çıktı bebek nolduda çıktı
29 haftasında 11 şubatta 1070 gr mış bebek şu an küvözeymiş hala.
preeklemsi yüzünden bebek gelişimini tamamlayamamış almak zorunda kalmışlar sezeryanla
Allah a şükür yaşıyor bebek , dua edelimde 1600 gr ı bulsun.şu an 1300 gr.mış
kuzulara ilk açılışı yap istersen..
bebeklik nisan annesi olacaktı..
bebişleri büyütte şenay carrefourda buluşuruz o zaman heheh...........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?