2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar selam börek yapiim derken ben börek oldum:) tam böreği yaptım fırına atcam annem geldi pişirdik çayla yedik eşime de ayırdım tabi

annem de obur bende

çiçek bugün daha yediklerime dikkat ediyorum diyodun nazar değdi valla :))) şaka şaka afiyet olsun cnm arada canımızın istediğini yemesek hormonlarında etkisiyle tam bi canavara dönüşürüm herhalde beenncokacimcoook

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
huzur84------------------------ sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
mehtap67------------------------ sat 25 haziran-- mdt 1 nisan
didem1981-----------------------sat 26 haziran- mdt 1 nisan
paseidon80-----------------------sat 23 haziran –mdt 1 nisan BSK ANKA HASTANESı
sea_33----------------------------sat 26 haziran -- mdt 2 nisan
RUMELıLı --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan --- Avrasya Hospital--------Dr.ıstepan Suna
Lana01 ----------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan adana universal hastanesi,dr muzaffer şengül.
nalan82 ------------------------ sat 26 haziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan Hisar Intercontinental Hospital ..Prof. dr. Fuat Demirci
remziye44-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
calla-----------------------------sat ?? haziran --- mdt 5 nisan
çiçekçiçek --------------------- sat 11 temmuz mdt 5 nisan --amerikan hastanesinde DR ALPER MUMCU
ekim29-------------------------sat 29 haziran—mdt 6 nisan
beşincimevsim-----------------sat 30 haziran—mdt ?? nisan
sapphire-------------------------sat 30 haziran—mdt 6 nisan----- Nisa hastanesi---- Dr.Asiye Uzun
betül19--------------------------sat 30 haziran ----6 nisan ---
joliefr---------------------------sat 1 temmuz --- mdt 1 nisan (acı kaybımız)
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan ---- özel çorum hst. ----Dr. Ziya Kalem
gülemnur-----------------------sat ? temmuz – mdt 7 Nisan
eysan --------------------------- sat 1 temmuz -- mdt 7 nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan---Alsancakta Salim Şehirali
GECEYARISIGÜNEŞı --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
Esra16--------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 6 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan --- medipol – banu ergül
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan --melikgazi hastanesinde mehmet cahit gözüakçaya
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ??????? (acı kaybımız)
aliye83------------------------sat 3 temmuz – mdt 9 nisan --Bahçelievler medicak park Hst.--Dr Tülin Gürel kocatepeye
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan (acı kaybımız)
ınspire--------------------------sat 4 temmuz –mdt 10 nisan
ebrartuba--------------------sat 24 haziran --- mdt nisan 10 ---Antalya Eğitim ve Araştırma Hst. - Dr.Orhan Hoşgör
selinay2002--------------------sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan-----100.yıl hastanesi---
benanber------------------------sat 4 temmuz--mdt 10 nisan-------Kastamonu Özel Anadolu Hastanesi---Opr. Dr. Saadet Ahmed
cicoşş ---------------------------sat 5 temmuz –mdt 11 nisan ---- özel defne hastanesi - dr. hülya artuç
özlem1979--------------------sat ? temmuz –mdt 11 nisan
guneşdeniz--------------------sat ? temmuz – mdt 11 nisan
necla80----------------------- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- kozyatağı acıbadem hst. --- dr. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan --- özel balçova polikniği
kselma ------------------- ----- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- 8 Eylul Hastanesi -- dr Umit ınceboz
sinemsin2811 --------------- sat 7 temmuz -- mdt 13 nisan --- özel gebze merkez hastanesi --- dr. cihangir ay
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
chosen----------------------------sat ? temmuz – mdt 14 nisan
sena.kocer------------------------sat ? temmuz – mdt 14 nisan
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan ---Özel Kadıoğlu Hastanesi.---Dr.Oğuzhan Bey
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
croxilex-------------------------sat 9 temmuz --mdt15 nisan -- özel elbistan tıp merkezinde
mert09---------------------------sat 9 temmuz – mdt 15 nisan Mesa Hastanesi Dr Emine Sernur Yorulmaz
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
geda-----------------------------sat 10 temmuz mdt 16nisan" ----- sema hastanesi- Zeynep ULUSAL
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
takvim --------------------------sat 10 temmuz-- mdt 16 nisan --antalya meditalya tıp polikliniğinde
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
nisanur_25 --------- ---------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan ------Nisa Hastanesi ---- Dr. Nuray Hanım
prettybaby---------------------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan --(acı kaybımız)
womanly ---------------------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan
dozkan------------------------ sat 11 temmuz - mdt 17 nisan
çicekçicek--------------------- sat 11 temmuz - mdt ?? nisan
sürmelim -----------------------sat ?? temmuz-- mdt 17 nisan
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- mdt 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --mdt 18 nisan
zerran81-------------------------sat ?? temmuz – mdt 18 nisan
roseberry ---------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
yakamozzzzzz ---------------sat -- temmuz – mdt 19 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
ayem2007------------------------ sat 13 temmuz mdt: 19 nisan Göztepe Medical Park- Dr Mine Kaymakçı
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
zeyned-----------------------------sat 14 tem benım de,24 nısan
demet --------------------------- sat 14 temmuz ...mdt 20 nisan ......Or-Ahayim balat Hastanesi-Nevin Şençoban
giznur--------------------------sat14temmuz-----mdt 20 nisan
dermanz----------------------sat 14 temmuz----mdt 20 nisan---Avrasya Hospıtal--Dr.Nurcan Dalan
ebrartuba--------------------sat 24 haziran --- mdt nisan 10 ---Antalya Eğitim ve Araştırma Hst. - Dr.Orhan Hoşgör
gonya ------------------------ sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
etoprak --------------------------sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
şemşamer----------------------- sat 15 temmuz mdt 21 nisan --- yozgat-şifa hastanesi, hatice temrezli
bebeklik ------------------------sat ??? temmuz – mdt ??? nisan – 29 mayıs hast. –
fsahika---------------------------Sat 16 temmuz, mdt 22 nisan
tugbik---------------------------Sat ?? Temmuz -- mdt 23 Nisan
KAHVEXCV------------------Sat 21 Temmuz -- mdt 23 Nisan
iyuksel-------------------------sat 16 Temmuz mdt. 23 Nisan 2008 Eskişehir Anadolu Hst. Opr. Dr. Ramazan Bayırlı
esso21---------------------------sat 16 temmuz ,doğum 22.nisan - Jinemed
aprıl23-----------------------------sat 17 temmuz---mdt 23 nisan
APRIL23------------------------ sat 17 Temmuz -- mdt 23 Nisan
RUVEYDAX -------------------- sat ?? Temmuz -- mdt 23 Nisan Özel Saygı Hast. -Dr Selma Ömür
Esennn --------------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan
glnm_kvrck------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan ---- Mevki Hastanesi –Ank.
Omrumnaz--------------------- sat ?? temmuz -- mdt 24 nisan
ŞıRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan- Göztepe Medical Park- Dr Mine Kaymakçı
Megul---------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan-----------gop özel kezban hanım
asyacenk.......................sat 21 temmuz_mdt 25 nisan ......özel çınarlı doğum hastanesi........DR.kenan ertopçu
Dengizer-------------------------sat ?? Temmuz – mdt 25 nisan
Meltem07----------------------- sat ?? Temmuz – mdt 25 nisan
sema.cık ------------------------sat ? temmuz ---mdt 27 nisan --- Bursa Zübeyde hanım Hst. –Dr
bursasu--------------------------sat 21 temmuz - mdt 27 nisan--------Jimer kadın doğum hast.Dr.Jale Gürlüler
buzprensesi----------------------sat ? temmuz ---mdt 27 nisan
ozlem1907----------------------sat 21 temmuz --mdt 27 nisan özel acıbadem dr.tolga bey
eda_edanur----------------------sat 20 temmuz—mdt 26 nisan ---- Hospitalyum(ömür) Hast.---Ferda Hanım
ssengun------------------------- sat 20 Temmuz ---mdt 28 nisan--- Bursa Medical Park –Dr. Murat Aslan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan (acı kaybımız)
tazefasülye----------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
chveneburi ---------------------Sat ?? Temmuz -- mdt 28 Nisan
sinehas---------------------------sat 22 temmuz - mdt 28 nisan ---Özel Çapa Hast. - Dr. Altay Kartal
avşarkızı38---------------------sat22 temmuz --- mdt ? nisan
pırıl-----------------------------sat 22 temmuz –mdt 29 nisan
sevvalnaz_29nisan------------sat ?? temmuz –mdt 29 nisan
glnz ------------------------ sat 23 temmuz –mdt 29 nisan ----- (acı kaybımız)
Dinozzo -------------------------sat 26 temmuz – mdt 30 nisan Karataş ya da Özel Ege Sağlık Dr. Ömer Sudekan
köfte :)) .........................sat 25 temmuz-mdt 30 nisan.........acıbadem bakırköy Dr Aylin Tatlıadım

Ben yokmuşum listede.Ekledim kendimi.

Son düzenleme:

dikkat ediorum güya ama insanın kocası arayıp akşama börek yap diyip annesi aryıp aa börek mi var at fırına geliorum derse istediğin kadar dikkat et kaçıo yinede hahahah

benimde kociş gelmedi dışarda yicekmiş neyse masa hazırlamak zorunda kalmadım bari :) ama geç kalmaz umarıımm..bende klasik balığımı yiyoruumm oof yaa valla burnumu tıkayarak yicem artık yaa eskiden severdim ama fenalık geldi artıkk

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
huzur84------------------------ sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
mehtap67------------------------ sat 25 haziran-- mdt 1 nisan
didem1981-----------------------sat 26 haziran- mdt 1 nisan
paseidon80-----------------------sat 23 haziran –mdt 1 nisan BSK ANKA HASTANESİ
sea_33----------------------------sat 26 haziran -- mdt 2 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan --- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
Lana01 ----------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan adana universal hastanesi,dr muzaffer şengül.
nalan82 ------------------------ sat 26 haziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan Hisar Intercontinental Hospital ..Prof. dr. Fuat
ceyo16-------------------------Sat _2 Haziran -----mdt_2Nisan Jimer Hast.Melike Yıldırım
Demirci
remziye44-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
calla-----------------------------sat ?? haziran --- mdt 5 nisan
çiçekçiçek --------------------- sat 11 temmuz mdt 5 nisan --amerikan hastanesinde DR ALPER MUMCU
ekim29-------------------------sat 29 haziran—mdt 6 nisan
beşincimevsim-----------------sat 30 haziran—mdt ?? nisan
sapphire-------------------------sat 30 haziran—mdt 6 nisan----- Nisa hastanesi---- Dr.Asiye Uzun
betül19--------------------------sat 30 haziran ----6 nisan ---
joliefr---------------------------sat 1 temmuz --- mdt 1 nisan (acı kaybımız)
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan ---- özel çorum hst. ----Dr. Ziya Kalem
gülemnur-----------------------sat ? temmuz – mdt 7 Nisan
eysan --------------------------- sat 1 temmuz -- mdt 7 nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan---Alsancakta Salim Şehirali
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
Esra16--------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 6 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan --- medipol – banu ergül
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan --melikgazi hastanesinde mehmet cahit gözüakçaya
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ??????? (acı kaybımız)
aliye83------------------------sat 3 temmuz – mdt 9 nisan --Bahçelievler medicak park Hst.--Dr Tülin Gürel kocatepeye
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan (acı kaybımız)
ınspire--------------------------sat 4 temmuz –mdt 10 nisan
selinay2002--------------------sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan-----100.yıl hastanesi---
benanber------------------------sat 4 temmuz--mdt 10 nisan-------Kastamonu Özel Anadolu Hastanesi---Opr. Dr. Saadet Ahmed
cicoşş ---------------------------sat 5 temmuz –mdt 11 nisan ---- özel defne hastanesi - dr. hülya artuç
özlem1979--------------------sat ? temmuz –mdt 11 nisan
guneşdeniz--------------------sat ? temmuz – mdt 11 nisan
necla80----------------------- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- kozyatağı acıbadem hst. --- dr. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan --- özel balçova polikniği
kselma ------------------- ----- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- 8 Eylul Hastanesi -- dr Umit İnceboz
sinemsin2811 --------------- sat 7 temmuz -- mdt 13 nisan --- özel gebze merkez hastanesi --- dr. cihangir ay
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
chosen----------------------------sat ? temmuz – mdt 14 nisan
sena.kocer------------------------sat ? temmuz – mdt 14 nisan
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan ---Özel Kadıoğlu Hastanesi.---Dr.Oğuzhan Bey
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
croxilex-------------------------sat 9 temmuz --mdt15 nisan -- özel elbistan tıp merkezinde
mert09---------------------------sat 9 temmuz – mdt 15 nisan Mesa Hastanesi Dr Emine Sernur Yorulmaz
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
geda-----------------------------sat 10 temmuz mdt 16nisan" ----- sema hastanesi- Zeynep ULUSAL
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
takvim --------------------------sat 10 temmuz-- mdt 16 nisan --antalya meditalya tıp polikliniğinde
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
nisanur_25 --------- ---------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan ------Nisa Hastanesi ---- Dr. Nuray Hanım
prettybaby---------------------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan --(acı kaybımız)
womanly ---------------------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan
dozkan------------------------ sat 11 temmuz - mdt 17 nisan
çicekçicek--------------------- sat 11 temmuz - mdt ?? nisan
sürmelim -----------------------sat ?? temmuz-- mdt 17 nisan
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- mdt 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --mdt 18 nisan
zerran81-------------------------sat ?? temmuz – mdt 18 nisan
roseberry ---------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
yakamozzzzzz ---------------sat -- temmuz – mdt 19 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
ayem2007------------------------ sat 13 temmuz mdt: 19 nisan Göztepe Medical Park- Dr Mine Kaymakçı
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
zeyned-----------------------------sat 14 tem benım de,24 nısan
demet --------------------------- sat 14 temmuz ...mdt 20 nisan ......Or-Ahayim balat Hastanesi-Nevin Şençoban
giznur--------------------------sat14temmuz-----mdt 20 nisan
dermanz----------------------sat 14 temmuz----mdt 20 nisan---Avrasya Hospıtal--Dr.Nurcan Dalan
gonya ------------------------ sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
etoprak --------------------------sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
şemşamer----------------------- sat 15 temmuz mdt 21 nisan --- yozgat-şifa hastanesi, hatice temrezli
bebeklik ------------------------sat ??? temmuz – mdt ??? nisan – 29 mayıs hast. –
fsahika---------------------------Sat 16 temmuz, mdt 22 nisan
tugbik---------------------------Sat ?? Temmuz -- mdt 23 Nisan
KAHVEXCV------------------Sat 21 Temmuz -- mdt 23 Nisan
iyuksel-------------------------sat 16 Temmuz mdt. 23 Nisan 2008 Eskişehir Anadolu Hst. Opr. Dr. Ramazan Bayırlı
esso21---------------------------sat 16 temmuz ,doğum 22.nisan - Jinemed
aprıl23-----------------------------sat 17 temmuz---mdt 23 nisan
APRIL23------------------------ sat 17 Temmuz -- mdt 23 Nisan
RUVEYDAX -------------------- sat ?? Temmuz -- mdt 23 Nisan Özel Saygı Hast. -Dr Selma Ömür
Esennn --------------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan
glnm_kvrck------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan ---- Mevki Hastanesi –Ank.
Omrumnaz--------------------- sat ?? temmuz -- mdt 24 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan- Göztepe Medical Park- Dr Mine Kaymakçı
Megul---------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan-----------gop özel kezban hanım
asyacenk.......................sat 21 temmuz_mdt 25 nisan ......özel çınarlı doğum hastanesi........DR.kenan ertopçu
Dengizer-------------------------sat ?? Temmuz – mdt 25 nisan
Meltem07----------------------- sat ?? Temmuz – mdt 25 nisan
sema.cık ------------------------sat ? temmuz ---mdt 27 nisan --- Bursa Zübeyde hanım Hst. –Dr
bursasu--------------------------sat 21 temmuz - mdt 27 nisan--------Jimer kadın doğum hast.Dr.Jale Gürlüler
buzprensesi----------------------sat ? temmuz ---mdt 27 nisan
ozlem1907----------------------sat 21 temmuz --mdt 27 nisan özel acıbadem dr.tolga bey
eda_edanur----------------------sat 20 temmuz—mdt 26 nisan ---- Hospitalyum(ömür) Hast.---Ferda Hanım
ssengun------------------------- sat 20 Temmuz ---mdt 28 nisan--- Bursa Medical Park –Dr. Murat Aslan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan (acı kaybımız)
tazefasülye----------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
chveneburi ---------------------Sat ?? Temmuz -- mdt 28 Nisan
sinehas---------------------------sat 22 temmuz - mdt 28 nisan ---Özel Çapa Hast. - Dr. Altay Kartal
avşarkızı38---------------------sat22 temmuz --- mdt ? nisan
pırıl-----------------------------sat 22 temmuz –mdt 29 nisan
sevvalnaz_29nisan------------sat ?? temmuz –mdt 29 nisan
glnz ------------------------ sat 23 temmuz –mdt 29 nisan ----- (acı kaybımız)
Dinozzo -------------------------sat 26 temmuz – mdt 30 nisan Karataş ya da Özel Ege Sağlık Dr. Ömer Sudekan
köfte :)) .........................sat 25 temmuz-mdt 30 nisan.........acıbadem bakırköy Dr Aylin Tatlıadım

ceyo16 ekledim cnm

bizimkinide 1 saat önce aradım 7 buçukta evdeyim dedi ona göre fırına tavuk attım falan demin aradım nerdesin dedim daha çıkmadım dedi sinir oluorum kuruyo tavuk fırında kötü oluo çok pişince sinir oluomklava:

afiyet olsun çiçekçim. benim de son günlerde canım hep hamur işi istiyo. ben de poğaça yaptım az önce fırında şimdi:)

valla sen bugün ii çalışmışsın çiçek börek tavuk falan ben son dakika bişiiler yaparım diyodum gelemicem deyince çook üzülmedim ne yalan sööleyeyim :))

kızlar iyi akşamlar,ben bugün giremedim çünkü belim çok ağrıyordu birde kasıklarım çok ağrıdı bugün cuma günü bana gelen bir arkadaşım vardı bende sancıları başşlamıştı ve o gece yani cuma gecesi doğum yaptı bugün görmeye gittim yavrum ufacık bişey 2800 gr minnacık bir erkek bebek küçük olduğunu görünce dua ettim benimki tombul olsun diye tabiki sağlıkla beraber dünde başka bir arkadaşım doğum yaptı onunda oğluşu oldu 3900 müş inşallah bizde hayırlısıyla meleklerimizi kucaklarımıza alırız ....

inşalah şu bir kaç haftada dahada büyütücez bebişleri zaten benimki dayadı poposunu yavaşça pat pat vuruyorum valla cnm oğlumm benim

benim sağ taraftan bi ayak çıktıki sormayın yani elimle tutabilirdim bariz bir ayak çıktı eşim hemen geldi sevdi ayağını çok şirindi yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…