2009 Nisan Anneleri buraya

eşim geç geldi benimde
karnım açtı dışarı çıktık yeni geldik şimdide oturuyo işte
siz ne yapıyosunuz bakimm uykumu tutmadıı

sormayın ya herkes uyudu bi ben uyuyamadım!! ya hasret kaldım valla şöyle deliksiz gece uykusuna..ben uyumayı çok severdim, akşam 10 da ytasam ertesi sabah çalışmıyosam 11-12 ye kadar uyurdum..şimdi gecede 3-4 saat uyusam şükredecem!!

biraz önce boğulacak gibi oldum kalk dedim kocişe bi caddeye kadar çıkalım daralıyorum diye kırmadı çıkardı sağolsun..
şimdi biraz daha iyiyim..
bursasu şu susama işine çözüm bulabildinmi yaa ben yoruldum su içmekten.iç lavaboya git iç lavaboya git..günlük yaşamım böle geçiyo..

bende sabahları sabah dediğimde 11 gibi bakıyorum saate gözlerimi açamıyorum yaa sanki biri gözkapaklarımı elinle çekiştiriyor:))
öyle uyku halindeyim ama uykumda yarım saatlik arayla bölünüyor mauum yatarken dönmek büyük sorun..

valla o su işinin çözümü yok şekercim bence, çünkü bende aynı haldeyim...yandıran yuttum sanki, suya doyamıyorum..sonrada sabaha kadar wc..

aynen valla uyumaya çalışsamda lavaboya gitmek zorunda kalıyorum olmuyo yani.alıştırma yapıyoruz gece uykusuzluğuna aslında son zamanlarımız keşke şöle rahat rahat uyuyabilsek..

ooo kalabalıklaşıyo kızlar burası, buyrun buyrun :))) ay bu saatte tv de de bişi yok, çok sıkıcı oluyo tekbaşına oturmak!

yok cnm valla özellikle gündüzleri çok ssusuyorum oturduğum yerde terliyorum yaa
zaten ben elimde şişeyle doaşıyorum şarapçılar gibi
yatarkende şişem çekmecemin üstünde sabaha kadar su iç wcye git bööle geçiyor

avuçlarımın içi ateş gibi, kendime bile dokunmak istemiyorum, yanıyorum resmen! gece yatağın başına 1 litrelik su şişesi koyuyorum, sabaha damla su kalmıyo içinde.gecede 1 lt içiyorum gündüz ne kadar içtiğimi bilmiyorum bile..şimdide midem yanıyo, gidip bi renue içim bari!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…