avuçlarımın içi ateş gibi, kendime bile dokunmak istemiyorum, yanıyorum resmen! gece yatağın başına 1 litrelik su şişesi koyuyorum, sabaha damla su kalmıyo içinde.gecede 1 lt içiyorum gündüz ne kadar içtiğimi bilmiyorum bile..şimdide midem yanıyo, gidip bi renue içim bari!!
valla kızlar artık hamilelik zor gelmeye başladı ben çok sıkıdım
zaten vücudum harap oldu bacaklarım bile çatladı
göğüsler büyüdü sarktı göbek acı acı kaşınıyor haa çatlıyor oooooooooof offf
bugün bizim kız biraz korkuttu bizi hastaneden yeni geldik..5-6saattir hastanedeydik..
kalp çarpıntım vardı tansiyon aletiyle ölçtüm 120falan çıkınca dr bi gel nstye gönderiim seni dedi..
sonra nstye girdim ilk defa sonuçları doktora götürdük o da demesinmi sancın var diyee..
sancıları durdurmamız lazım müşahede yazıyorum serum verilecek dedi birde ciğer gelişimi için iğne yazdı..
aaaaaaaabugün bizim kız biraz korkuttu bizi hastaneden yeni geldik..5-6saattir hastanedeydik..
kalp çarpıntım vardı tansiyon aletiyle ölçtüm 120falan çıkınca dr bi gel nstye gönderiim seni dedi..
sonra nstye girdim ilk defa sonuçları doktora götürdük o da demesinmi sancın var diyee..
sancıları durdurmamız lazım müşahede yazıyorum serum verilecek dedi birde ciğer gelişimi için iğne yazdı..
bende aynen hep şikayetleniyorumbende çok sıkıldım bursasu..geçen eşime sanki ben hep böyle kalacakmışım, hüsmen dayı gibi, bu çocuk hiç doğmayacakmış gibi geliyo dedim..bütünleştik artık sanki!! bi saat bana bakıp bakıp güldü..allahtan öyle olmayacak dedi yaaa! o da bu halimden bıkmış anlaşılan, aslında bıktığı şey başkada neyse!
bugün bizim kız biraz korkuttu bizi hastaneden yeni geldik..5-6saattir hastanedeydik..
valla şu anda aynı şeyi hissediyorum biiliyomusunsultancım ben bugün göbeğimde çatlamaları resmen hissettim böyle ekmeği ortadan yarar gibi yarılıyo sanki göbeğim..bide ağırlık merkezim öne doğru çökmeye başladı ayağa kalkınca doğrulmak zor oluyo
erken gelecek derken geç gelirse bebiş heralde dr a yalvaracam yeter kurtar beni diye...
valla şu anda aynı şeyi hissediyorum biiliyomusun
aynen benim göbekte sipsivri bebeiş hiç yanlarda değil eli kolu falan bi yerleri toplanmış önde duruyor bide her gün 1cm faan büyüyormuş göbüşler
ayy bazen şöle fazla çatlamadan gelse diye düşünmüyor değilim
sonrada kızıyorum kendime...
yok cnm tansiyonum normaldi sadece kalbim fazla çarpıyormuş gibiydi ondan gittim ama dr onun neden olduğunu bile söylemedi:) evet alttan muayenemi de oldum açılma yok dedi..nstde sancılar tavan yapıyo bende çıt yok hiç hissetmedim valla:))inşallah doğumumda kolay olur..
aaaaaaaa
cnm çok geçmiş olsun yaa
eee doğumun yaklaştı tabi inşaah zamnında gelir bebiş açılma falan yok dimi baktımı
bende aynen hep şikayetleniyorum
o da diyorki şu bebek çıksın vallaha bende doğurmuş gibi rahatlayacam diyor zavallım...
açıkçası bende bıktım yaniii e toprak kocamı kız arkdaşım gibi görmeye başladım doğumdan sonrada sanki hiç yapamayacakmışım gibi geliyor artık hihihi:)))
yok valla kızma canım sonuçta bizim neden böle oluyo anlamadım annemde çatlamış ama sadece göbek çevresi bugün yan taraflarım ayrılıyo gibi hissettim akşam aynaya bi baktım tataaa yan tarflarım bile cart diye gitmiş.
kocişde farketti geçer doğumdan sonra merak etme diyo kendince beni sakinleştiriyo tabi ben daha çok sinirlendimmm:çok üzgünüm:klava:
sapphire zaten 36. haftadan sonra doğumu durdurmaya çalışmıyolar diye biliyorum ben..prematüre sayılmıyomuş 36 dan sonra..inşallah sağlıkla gelir, ama bu haftalarda bile ciğerleri gelişsin diye iğne yapıyolar demek, ben prematüre sayılmıyo diye gerek yok sanıyodum açıkçası..
bursasu bende hiç sanmıyorum yapabileceğimi...son bir aydır arkadaşlığı geçtik tam kardeş olduk!! adam dokunmaya bile korkuyo, doğum günümde öpmedi bile..sordum neden diye boşver dedi yaaaaa! zaten doğumdan sonra kadınlar soğuyomuş..iyice unuturuz artık!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?