Evet cnm drumda öyle dedi evde dedi çoğu hamileler canları çok sıkılıyor zaman daha zor geçiyor işte aklın dağılır demişti....benim bu hafta bitiyo canım..
37. haftadayım.
tabiki zorlukları oldu çalışmanın.
özellikle her sabah erken uyanmak..
bazen çalışırken dinlenmek uzanmak istiyosun.ama olmuyo..
allah güç veriyo ama korkma.
herşey bebeklerimiz için.
benim arkadaşlarımın çoğu 37 ye kadar çalıştı.sonrasında iyi oluyo dediler.
bakalım bizim ördekler bizim için fedakarlık yapacaklar mı!!!
urlam şekerim benimkiler çift yumurta benzeyedebilirler bezemeyedebilirler çift yumurtalar aynı anda doğan iki ayrı kardeş gibi düşünülmeli
tek yumurta şöyle bir sperm 1 yumurtayı döllüyo sonra yumurta kendi kendine 2 ye bölünüyo böylece herşeyleri aynı olan 2 bebek oluyo tek yumurtada cinsiyet kesinlikle aynı bebeklerde tıpa tıp aynı zaten
çift yumurta şansa kalmış aynıda olabilir cinsiyet farklıda bebeklerde benzemeyebilir
benim bildiğim kadarıyla doğumdan sonra alınıyor, doğumdan 56 gün sonra sanırımkızlar doğum iznine çıkanlar doğum parasını aldılarmı yoksa izin bittikden sonramı alıyorlar bu konuda beni aydınlatısanız sevinirim
ayyyy ne uzun sıkıcı anlatmışsınnnnn!!!!
anlamıştır herhalde..
ayy sana benzemesinlerde bırak birbirlerine benzesinler:)))))))))[/QUOThuyları babalarına benzesin gözleri bana benzesin
Evet cnm drumda öyle dedi evde dedi çoğu hamileler canları çok sıkılıyor zaman daha zor geçiyor işte aklın dağılır demişti....
sen doğumdan sonra çalışacak mısın ? ben halen daha karar veremedim.
kızlar benim tosun sürekli hıçkırıyor acaba amniyon sıvısını mı yutuyor iyi bişey mi kötümü doktorumu arayıp soriyim diyom ama önemli değildir diye aramadım bileniniz varmı?
aman evet valla allaha şükür kendimle ilgili sorunlarım yok......... kocişleeeayyy evet yaa!!!
bende hamilelikte bir sürü sorunlar yaşadım.
çok çilekeşmişiz biz ya!!
umarım güzel günler yakındadır..
dogumdan sonra...kızlar doğum iznine çıkanlar doğum parasını aldılarmı yoksa izin bittikden sonramı alıyorlar bu konuda beni aydınlatısanız sevinirim
muhasebecisin bilirsin sennbenim bildiğim kadarıyla doğumdan sonra alınıyor, doğumdan 56 gün sonra sanırım
anladım şeker senin o inatcı kız herhaldeeeurlam şekerim benimkiler çift yumurta benzeyedebilirler bezemeyedebilirler çift yumurtalar aynı anda doğan iki ayrı kardeş gibi düşünülmeli
tek yumurta şöyle bir sperm 1 yumurtayı döllüyo sonra yumurta kendi kendine 2 ye bölünüyo böylece herşeyleri aynı olan 2 bebek oluyo tek yumurtada cinsiyet kesinlikle aynı bebeklerde tıpa tıp aynı zaten
çift yumurta şansa kalmış aynıda olabilir cinsiyet farklıda bebeklerde benzemeyebilir
ehehehehehekadın 6. çocuğunu doğurmak için hastaeye gider diğer beşi kızdır ve erkek bebek için adam çok heveslidir
doğum olur adam nefes nefese hastaneye yetişir
meraklı gözlerle kadına bakar
kadın: halimmmm öyleeee gözleri varki ışıl ışıl aynıııııı sen
adam :eeeeeeeee gerisi gerisi
kadın: öyleeeeeee dudakları varkiii kiraz kibinnn ayyyyyynı sen
adam:eeeeeeeeeee gerisi gerisi
kadın:öyle elleri varki yumuk yumuk ayyyyyyynı sen
adam :eeeeeeeeee
kadın :öyle yanakları varki elma kibin ayyynııı sen
adam :eeeeeeeeee gerisi gerisi
kadın:eeeeeeee geriside ayyyyyyyyynı beeeeeeeeeennnnn
kızlar benim tosun sürekli hıçkırıyor acaba amniyon sıvısını mı yutuyor iyi bişey mi kötümü doktorumu arayıp soriyim diyom ama önemli değildir diye aramadım bileniniz varmı?
zeren ve türker güzel rüzgar koyma ya yine sen bilrsinbenim biri kesin kız şekerim zeynep hanım olacaklar kendileriii diğeri mechul kız olursa zeren erkek olursa türker olucak annem rüzgar istiyo ama bakalım
hoşgeldin.........Selam Kızlar
Geçmişi okudum biraz ama çok biriktiği için yarım kaldı
Nihan doğum yapmış
Allah analı babalı büyütsün
Darısı hayırlısı ile bizim başımıza inşallah..
Sağlıkla inşallah
Benide heyecan sardı okuyunca...
gez dolaş bakalım...............benimde şişmedi yüzügümüdaha takıyorum...istanbul yine bereketlenmiş yağmurda maşallah,burayada bahar geldi,karşı caddeye sosyete pazarı varmış bugün,biraz sonra hem yürüyüş yaparım hemde pazarı gezerim annemle değişiklik olur demi,bakalım ordakilerden neler var,ya şu iki gündür yürümede bile zorlanıyorum dersem inanın ha,ama yinede maşallah daha şişmedim ben ne elim ne burnum tahmin ettiğim kadar omadı yani sadece bacak üst kısım ayakkabıya girip kapanmıyodu hava düzelince onada ihtiyaç kalmadı allahtanki,gerçi daha doğuma var demi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?