2009 Nisan Anneleri buraya

Evet cnm drumda öyle dedi evde dedi çoğu hamileler canları çok sıkılıyor zaman daha zor geçiyor işte aklın dağılır demişti....
sen doğumdan sonra çalışacak mısın ? ben halen daha karar veremedim.

ayyyy ne uzun sıkıcı anlatmışsınnnnn!!!!
anlamıştır herhalde..
ayy sana benzemesinlerde bırak birbirlerine benzesinler:)))))))))

tabikide çalışacağııımmmmm..
para lazımm..
bebeğin masrafları olcakk..
sırf paradanda değil tabiki..
bunca yıl okuduk..bunca yıl işime emek verdim..

annem bakcak zaten benim oğlana.gözüm arkada kalmıcak.benden iyi bakcağına eminim.

kızlar benim tosun sürekli hıçkırıyor acaba amniyon sıvısını mı yutuyor iyi bişey mi kötümü doktorumu arayıp soriyim diyom ama önemli değildir diye aramadım bileniniz varmı?

kadın 6. çocuğunu doğurmak için hastaeye gider diğer beşi kızdır ve erkek bebek için adam çok heveslidir
doğum olur adam nefes nefese hastaneye yetişir
meraklı gözlerle kadına bakar
kadın: halimmmm öyleeee gözleri varki ışıl ışıl aynıııııı sen
adam :eeeeeeeee gerisi gerisi
kadın: öyleeeeeee dudakları varkiii kiraz kibinnn ayyyyyynı sen
adam:eeeeeeeeeee gerisi gerisi
kadın:öyle elleri varki yumuk yumuk ayyyyyyynı sen
adam :eeeeeeeeee
kadın :öyle yanakları varki elma kibin ayyynııı sen
adam :eeeeeeeeee gerisi gerisi
kadın:eeeeeeee geriside ayyyyyyyyynı beeeeeeeeeennnnn

kızlar benim tosun sürekli hıçkırıyor acaba amniyon sıvısını mı yutuyor iyi bişey mi kötümü doktorumu arayıp soriyim diyom ama önemli değildir diye aramadım bileniniz varmı?

korkma canım kötü bişey değil o!!
hepimizinki hıçkırıyor.benimki bazen abartıyor tabiki.
ama çok normall.
artık onlarında ciğerleri gelişiyor hayata hazırlanıyor.
senin hıçkırman nasıl normalse onunkide normall

ayyy evet yaa!!!
bende hamilelikte bir sürü sorunlar yaşadım.
çok çilekeşmişiz biz ya!!
umarım güzel günler yakındadır..
aman evet valla allaha şükür kendimle ilgili sorunlarım yok......... kocişleee
ama ailemle üzülüyorum dogal olarak senın bi noktanı merak edıyom... eşinden bahsetmiyorsun hiç eşinlemi ilgili sorunların o dikkati cekti gecenlerde tabi özele giriooo cevaop versende olur şekerrr

kızlar doğum iznine çıkanlar doğum parasını aldılarmı yoksa izin bittikden sonramı alıyorlar bu konuda beni aydınlatısanız sevinirim
dogumdan sonra...

benim bildiğim kadarıyla doğumdan sonra alınıyor, doğumdan 56 gün sonra sanırım
muhasebecisin bilirsin senn

anladım şeker senin o inatcı kız herhaldeee

inatcı baksana......... yine allah bilir digeri neydi be kuzu unuttum kusura bakma...

saglıklı olsunlarda ya sana benzer ya babaya zaten.... yada büyüklere

bizimki ultrasonda aynı benım babamdı bakalım tabi degışıyoooooo

görümcem dogurdu mayısta dogumdan cıktı aynı annesi bebek...... şimdi 9-10 aylık işte aynı baba anneye hiççççççççççç benzemiooooooooo

ehehehehehe

cok normal canım saglıgı cigerleri için aramana gerek yok tai yine sen bilirsin cok dogal

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
urla, cicoşş, etoprak, glnm_kvrck, mirage78, nilüfer79, oslem1907, ovtemizkan+, sekiznisanikibindokuz, sev_rey

bursasu neden girmedi acaba bu kadarda uyunmazki canım.............

selinayda gelmedi daha gebeş hangi komşuya girdi...........

sonucları ne acaba merak ettim.......

bende yarın gidicem bakalım ne olacak ay tarıh verırmı acaba tarıh verırse ben uyuyamam artık o güne odaklanmaktan...........

Selam Kızlar
Geçmişi okudum biraz ama çok biriktiği için yarım kaldı
Nihan doğum yapmış
Allah analı babalı büyütsün
Darısı hayırlısı ile bizim başımıza inşallah..
Sağlıkla inşallah
Benide heyecan sardı okuyunca...

istanbul yine bereketlenmiş yağmurda maşallah,burayada bahar geldi,karşı caddeye sosyete pazarı varmış bugün,biraz sonra hem yürüyüş yaparım hemde pazarı gezerim annemle değişiklik olur demi,bakalım ordakilerden neler var,ya şu iki gündür yürümede bile zorlanıyorum dersem inanın ha,ama yinede maşallah daha şişmedim ben ne elim ne burnum tahmin ettiğim kadar omadı yani sadece bacak üst kısım ayakkabıya girip kapanmıyodu hava düzelince onada ihtiyaç kalmadı allahtanki,gerçi daha doğuma var demi bakalım

benim biri kesin kız şekerim zeynep hanım olacaklar kendileriii diğeri mechul kız olursa zeren erkek olursa türker olucak annem rüzgar istiyo ama bakalım

Aynen Burada da yağdı yağmur,şimdi dindi ama hava çok kasvetli,gri,insanın içini karartıyor.

Doğum parası lafı geçmiş de ,bu özel sektördekiler için mi geçerli,devlet memurları da alıyor mu ki doğum parası?

şenay rüzgar çok güzel ve kuvvetli bir isim canımcım,bende istemiştim ama sonra zorbey olsun demiştim tabiki erkek olduğunu zannettiğimiz zamanlar :)

benim biri kesin kız şekerim zeynep hanım olacaklar kendileriii diğeri mechul kız olursa zeren erkek olursa türker olucak annem rüzgar istiyo ama bakalım
zeren ve türker güzel rüzgar koyma ya yine sen bilrsin
görümcemde poyraz koydu oglunun ismini.......

hoşgeldin.........

gez dolaş bakalım...............benimde şişmedi yüzügümüdaha takıyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…