2009 Nisan Anneleri buraya

pardon tatlımm yaa!!
gerçekten üzüldümm..
çok iyi anlıyorum seni ben.
ama benimde hep umudum var bebeğim şans getircek bolluk getircek diye...
kriz işte vurmayan kalmadı..
çok haklısın o kadar düşünce arasında internete girip çene yapmak bazı zaman vicdan azabı olabiliyo.
neyseeee allah hepimizin yardımcısı olsunn!!!

sıkma canını herşey olacağına varır.bebek kısmetiyle gelir.en kısa zamanda düzelirsiniz inşallah.

haber alınamayaları çıkarmamışlar anladığım kadarıyla neyse deniz doğurunca onu hemen çıkarırırz listeden demi urlaaa

can dündarın yazılarına bayılıyorum zaten sğüper bi yazı
of canımmmmmmmmmmmmmm
seni anlıyabiliyorum benım babamda aynı durumda esnaf işte kriz herkesi vurdu bende anneme babam üzülüyoum kredi cektıler ipotekli bide mmaşlarına isnidaden cektıler offffffffallhım yardımcımız olsun...........

doğursamda kurtulsanız hepiniz beeee
kına göndercem sana zaten!!
hint kınası motifli şöööleee sürersin:))))))))))))))))))))))))))))))))))
ehehehee

Seminere gelmeyi düşünüyordum ama cumartesi düzceye gitme işi çıktı malesef gelemiycem gerçi perşembeye alındıysada çalışıyorum. bende seminerde tanışırız diye düşünüyordum doğrusu.
kontrole 21inde gideceğim bir aksilik çıkmazsa. bir hafta var galiba günlerimiz arasında. gerçi kimin önce doğuracağıda pek belli olmaz ya. senin kontrolün ne zaman

Allah kolaylık versin eminim bebek bereketiyle gelir özlemcim sıkma canını

motifleri güsel olsun heeeeeeee bide fazla gönder bacım malum alan büyükkkkkk yetmez falankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

seni ikizlerine havale ediyorummm canımmm!!
nasıl olsa bikaç hafta sonra seni doğduğuna pişman etcekler aynı anda zırlayarak!!!
şimdi bide ben uğraşıp üzmeyeyim seni acıdımmm:))))

bebişler bereketiyle gelir özlemCim inş.en kısa sürede işlerinizi toparlayabilirsiniz....

bende çalışabilir raporu aldım, bakalım kaçıncı hftya kadar çalışabilecem, çalışanlar nasıl çok zor oluyor mu devam etmek işe.....

saol canım bende inanıyorum öyle olacağına kötü bir dönem ama geçecek,ben çıkıyorum azıcık gelecem,bu aradia yeni bir bebeğimiz olmuş maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah,kızımda kutluyor şuanda hıçkırarak ne güzel bir duygu bu yahu

teşekkürler arkadaşlarım sizde iyiki varsınız canınızı sıkmak istemedim inanın ya,düzelecek herşey baktık düzelmiyor baştan yaparız zaten allah sağlık versin demi,öptüm hepinizi annem yemek diye tutturdu valla geliyorum azıcık mola

Vay ilk dğum gerçekleşmiş demek. Allah analı babalı büyütsün inşallah. İkinizede sağlıklı bir ömür diliyorum

afiyet bal şeker olsun, yarasın bebişine de sanada cnm....

Vay ilk dğum gerçekleşmiş demek. Allah analı babalı büyütsün inşallah. İkinizede sağlıklı bir ömür diliyorum
2. dogumda oldu...

evet zor oluyo.......... malesef canım günün gününe uymuoo artıkkkk

haber alınamayaları çıkarmamışlar anladığım kadarıyla neyse deniz doğurunca onu hemen çıkarırırz listeden demi urlaaa

ya evet

ya şenay senın ikizler şimdi birbirinin aynısımı olcak ben anlamıyom o tek tyumurta cift yumurta olayını.........

hani bi aynı olanlar oluyor bide
pek benzemeyenler....
anlatabilmişimdir umarım.............

deniz.....................benimde işim var canım yapmak istemıyor el atsam yarım satte biterde offfffffff

artık illerı devir edıyoz yavaş yavaş benım daha 2 haftam var ama... ancaaaaaaaaa

canım benim..........

ben zaten babamlara dedim size sıkılmaktan erken doguracagım............

yok ona sıkıl buna sıkıl.................

Konuyu Toplam 16 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, ayem2007, ceyo16, etoprak, galatea79+, lana01, mirage78, oslem1907, ovtemizkan+, poseidon80+, RUMELıLı, sev_rey, şen_ay

gebeşler konuşun be..........:CüvCüv:

selinay gelmedi daha ............merak ettım

benim bu hafta bitiyo canım..
37. haftadayım.
tabiki zorlukları oldu çalışmanın.
özellikle her sabah erken uyanmak..
bazen çalışırken dinlenmek uzanmak istiyosun.ama olmuyo..
allah güç veriyo ama korkma.
herşey bebeklerimiz için.
benim arkadaşlarımın çoğu 37 ye kadar çalıştı.sonrasında iyi oluyo dediler.
bakalım bizim ördekler bizim için fedakarlık yapacaklar mı!!!

urlam şekerim benimkiler çift yumurta benzeyedebilirler bezemeyedebilirler çift yumurtalar aynı anda doğan iki ayrı kardeş gibi düşünülmeli
tek yumurta şöyle bir sperm 1 yumurtayı döllüyo sonra yumurta kendi kendine 2 ye bölünüyo böylece herşeyleri aynı olan 2 bebek oluyo tek yumurtada cinsiyet kesinlikle aynı bebeklerde tıpa tıp aynı zaten
çift yumurta şansa kalmış aynıda olabilir cinsiyet farklıda bebeklerde benzemeyebilir

canım benim..........

ben zaten babamlara dedim size sıkılmaktan erken doguracagım............

yok ona sıkıl buna sıkıl.................

ayyy evet yaa!!!
bende hamilelikte bir sürü sorunlar yaşadım.
çok çilekeşmişiz biz ya!!
umarım güzel günler yakındadır..

kızlar doğum iznine çıkanlar doğum parasını aldılarmı yoksa izin bittikden sonramı alıyorlar bu konuda beni aydınlatısanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…