2009 Nisan Anneleri buraya

Doğum parası lafı geçmiş de ,bu özel sektördekiler için mi geçerli,devlet memurları da alıyor mu ki doğum parası?
Özel sektör alıyor cnm, kamu dakilerin ücretleri her ay yatmaya devam ettiği için onlarda yok.maaşları hesapta ama bizim 3/2 sini hem kesiyorlar hem de sgk da sürünüyoruz aslında işler hızlandı ama yinede bizim başvurmamız gerekiyor.

ay bide rüzgar gibi eserse naparız ben yengeç koca akrep duygusal canlılarız biz kaldıramayız eserekli velet

bencede rüzgar çok güzel bi isim bizim kızın cinsiyeti belli olmadan önce erkek olursa rüzgar koyarız diyoduk..
bu arada yürüyüş yapıp geldim ama karın kaslarım ağrıdı bi türlü geçmiyo sanırım karnımın büyüklüğünü karın kaslarım taşımak da zorlanıyo

canım ben calışamaz raporumu aldım muhsebeye onlar ssk yamı gönderıyorlar

dogumdan sonra hangi evraklarla gitcez ssk ya........ ne ne zaman

canım seminer işini konuştun mu eşinle ..........

çok hoş - paylaşım için teşekkürler..
ya ufff bir türlü konsantre olup çalışamıyorum bugünn
çok iş var toparlancak ama yok yani((

al bende de o kadar, masam da biriktikçe birikiyor..

benim normal kontrolüm . 20 sinde - hafta sonu gitmem ... kalabalık oluyor, hafta içi daha sakin ..
perşembe günü iş yerinden izin alamazmısın.. bak doktorada c.tesi gidecekmissin. iş yerine perşembe günü için doktora gideceğini söylersin... hem tanışmış oluruz.. doktorumuzu çekiştiririz...

eveeeeeeetttttttttttttttttttt - valla zor oluyor kızlar,, ay sonu bir olsa diyorummmmm.

bakalım hayırlısı artık.

kızlar dogum fotograflarına baktım................. süper heleki son resim bi ömür...............

baba anneyi anne bebegini öpüoo aynı anda.............. süper........

çıkıyorum ben çokkkk sıkıldımm!!!!
biraz işlere bakayım bari..

günler sanki hep aynı geçiyomuş gibi geliyo rutinn..
buda sıkıyo beni..
belkide buyüzden bir an önce kavuşmak istiyorum bebeğime
..

konuştum şirvancım..hava iyi olursa, yoluda gözün yiyosa git dedi..ama yağışlı olursa gitme zor olur dedi..zaten bugün olduğu gibi yağarsa gelemem, stadın oradan rıhtıma kadar yürümem gerekecek çünkü! kimler kesin gelecek belli mi?

bu foruma yazmak hoşuma gidiyo bu dönemimde ayrı bir pencere açtı hayatımda.
hiç görmediğim insanlarla tanışmak ve sanki yıllardır tanıyormuşum gibi konuşmak..paylaşmak..
arasıra rüyalarıma bile giriyosunuz kızlar...
burda konuştuklarımızı başkalarına aktarırken hamileliğinde verdiği bunaklıkla.ayyy ben bunu kk damı duydum yoksa iş arkadaşlarından mı karmaşası yaşamak......
demek bu kadar yer ettiniz hayatımda..
teşekkür ediyorum hepinize..

aman gene melankolik takılıyorummmmm...
bunalıma mı gircem ne!!!!!!

tamam çıkıyorummmmmmmmmmm

Son düzenleme:
bana bozuldunmu deniz........................

çalışamaz raporumu aldın ... ne zaman ?

ama sen çalışıyosun ..

kız calışamaz raporu aldım........ ama calışıyorum muhasbecmiz öyle al dedi... ehehehe

benz aten dogumdan sonra calışmıcam yaa
herhalde ondan neden bende bilmiom..

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
urla, ceyo16, chveneburi, dinozzo, esra16, etoprak, lana01, megul, mirage78, poseidon80+, sev_rey, şen_ay, ŞıRVAN+

selinay ve bursasu daha yoklar....................

yok tatlım niye bozulcam ki anlamadım!!!!
bugün sadece çok canım sıkılıyorrr..
bazen herşeyden bunalıyorum...

ayrıca sizin muhasebeci hem işyerinden para al hem ssk dan al diye rapor aldırmıştır sana.

kamuda çalışanların doğum parası eskiden çok cüzzi bir miktardı.o yüzden kimse uğraşmıyordu.şimdi bildiğim kadarıyla 125 küsür tl para alıyorlar.

bu fotoğraf olayı mahfetti beni yineeesenağlamasenağlama
ne oldu kız.....................

bilmiyorum canım muhasebeci öle dedi öle yaptık

ben biraz şu işlerle ilgileneyım sonra cıkıcam zaten.............

YARIN BENİ MERAK ETMEYIN.... DOKTORA GİDİCEM.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…