2009 Nisan Anneleri buraya

ya beni de nasıl heyecan bastı sormayın.yarın çantamı tamamlıcam böyle olmuyor.ama inşallah 37. haftayı görürüm.daha önce olmasın.hiçbirimizin tabi ki?
deniz sen doğurabilirsin güzelim.

sağolasın canım.şu an için iyi gidiyor ama çok sıkıldım saat takip etmekten kan şekeri ölçmekten fanalık geldi.

bu arada bursasu elbisen çok yakışmış.ama çok oynama düğünde.baksana dökülmeye başladık.

sağol bitanem teşekkürler
valla oynayacam kimse kusura bakması heheh

ya belki huzuru müşahade altında tutuyorlardır hani bebeği biraz daha içerde tutabilmek için hastanede yatırıyor olabilrler

, benanber, etoprak, iyuksel+, megul, mirage78, poseidon80+, selinay2002, sev_rey, şen_ay, ŞİRVAN+
kızlar nerdesiniz yaa

urla nerde bugün yoktu bilen varmı

hee yaa lana doğuruyo saatine geliyo haber veriyoda 6 cm açıkla bu huzur nerde

ilk ben sordummmmmmmmm.. ikiz anası seni

ya beni de nasıl heyecan bastı sormayın.yarın çantamı tamamlıcam böyle olmuyor.ama inşallah 37. haftayı görürüm.daha önce olmasın.hiçbirimizin tabi ki?
deniz sen doğurabilirsin güzelim.

yok güzelim onun ikizler inatçı çıktılar...

çenem düştü ama kimse konuşmuyor. neden :))

güzelim ben çalışıyorum.. anca bu kadar oluyor..

urla doktora gitti canım yarın sabah takılır şok olacak 2 doğum var heheh.....................

kıs oda doğurup gelmesin............................................

urla dr gidecekti bu gün
selinayım geldinmi anacım bak neler olmuş biz lahana yaprağı kaçtane haşlancak nst sancısı kaç çıktı derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…