kızlar bu arada croxilex şaka yapmıştı ya ondan beri ortada yok acaba gerçekten doğurmuş olabilir mi?
bende 50 tane doğurmadım lakin makat gelişi olunca normal olmaz diye biliyorum ne bilimmm
ne yani şimdi bu kız bize şakamı yaptı.
Lana01 ----------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan adana universal hastanesi,dr muzaffer şengül.
DOĞUMU ZATEN ... 2 NİSAN GÖZÜKÜYOR...
BİRKAÇ HAFTA ERKEN GELMİŞ.... OLABİLİR...
KIZLAR BENİ DELLENDİRMEYİN... HASTANEYİ ARARIM HEEE.. DOĞUM OLDUMU DİYE....
AMA LANANIN İSMİ NE Kİ.....
LANA DESEM TANIRLARMI :))))))
valla doğurdum diye şaka yapanla bi daha konuşmam heee
ya valla bu croxilex yüzünden kimseye inanamaz olduk he kulakların çınlasın croxilexxxxxx
ya ara tamammı deki dün gece makat gelişle normal doğum yapan biri varmı de
herkes makattan doğuramaz zaten sakıncalıdır
bide 3 hafta erken gelmiş
bağırsınlar yatakhanelerin orda kadınlar kulubünden lana kadınlar kulübünden lana
acil telefona bekleniyosunuz :))))
Allah cezanı vermesin emi bu halimle güldürdün beni hop hop hopladı göbüş :roflol::roflol::roflol:50 tane doğurmana gerek yok . Sen 25 tane yap-- nasılsa çift çift yapıyon...
selam kızlar.
Demet doğum yapmış
listemize yeni bir bebek eklendi
allah analı babalı büyütsün inşallah..
Bu arada lanada mı doğum yaptı ?
ne renge boyatıosun canım:)
Valla ben de inanıp inanmamakta tereddüt ettim ama Alllah analı ,babalı, mutlu, sağlıklı büyütsün canım.İnşallh kısa zamanda çıkar kuvözden.kızlar ben doğurdum.mart annesi oldum.zaten iki gündür sancım vardı.dün gece suyum geldi.makat geliş normal doğurdum.
Ne güzel ya.Benim de çoktur öyle köpecik, kedicik beslediğim.ya o köpekçik hep peşime takılır benim sitede yaşıo çok komik bişey:) bende evdeki 3 tane bayat poğaçayı poşete koydum yürüyüşe çıktım yine geldi buldu beni ben onun mamacı ablasıyım artık:)
kızlar bu arada croxilex şaka yapmıştı ya ondan beri ortada yok acaba gerçekten doğurmuş olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?