2009 Nisan Anneleri buraya

lana gözünüzaydın canım analı babalı büyüsün bebişin.
inşallah normal olur sezeryan istemiyorum diyodun enson yanlış hatırlamıyosam.
ne güzel normal olmuş. ama 3 hafta çok erken değilki niye küveze aldılar.kaç kilo doğduki.

tamamen gerçek.bebek şu an küvözde.3 hafta erken geldi.

cnm valla kusura bakma croxilex doğurdum die şaka yaptıktan sonra böle temkinli yaklaşıyruz
eee bebeişin nasıl kaç kilo geldi makat doğummu oldu öle yazmışsın braz yazsana nasıl oldu bebiş neden küvözde çok sordum merakıma bağla vallaha

aaaa bu bereketli bir gün canım ..
topikten bir çıkıyorum..

doğum haberi alıyorum....

kapatmayacağım artık sayfayı ,, aşağıda açık kalsın

lana cım hadi gözün aydın........

bebeğin hayırlı olsun...

yaaa bende istiyorum artık heveslendimmmmmmmmmmm.

canım bilgilerini aktarda seni de listemize bir güzel ekleyelim şekercim.

lana canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bebişini.
kıslar ay korkmaya başladım ben patır patır dökülmeye başladı nisan anneleri
daha çantamı bile hazırlamamıştım ben hemen kalktım hazırladım gözüm korktu valla:)

kızım ben olmasam kimden alacan haberlerii
ay bi tek benmi inanmadım yaa bu kız dün akşam saat 10 gibi yeni tikerter bulmaya çalışıyodu lana selinay ben konuşuyoduk ayol ne ara sancılandı ne ara doğurdu bi de makat bebek kuvözde bu kız burda benmi paranoyağım ki

aman yarabbim ne bereketli günmüş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lana Allah analı babalı büyütmeyi nasipetsin bebişi yaaaaaaa şoka girdim valla

tebrik etmeyen bi ben kaldım utandım Lanacım Allah anasına babasına vatanına milletine hayırlı bi evlat yetiştirmeyi nasip etsin inşallah gözün aydın

CADIARZUCADIARZU:uhm:

kızlar ben doğurdum.mart annesi oldum.zaten iki gündür sancım vardı.dün gece suyum geldi.makat geliş normal doğurdum.

makat geliş olunca nasıl normal doğum oluyor,, ben anlamadım ya...
tecrubesliğime verin,, bilen anlatsın.........

kız kapatmayacağım sayfamı ben çalışırken ,, altta açık kalsın....
o zamanda kendimi veremiyorum ama ,, ne yapım ,, sizler daha çok heyecan veriyorsunuz..

bende biraz inanmadım yaaaa makat yani bebeğin popsu gelmiş ilk önce o şekilde normal yapmışş
bebek küvözdeymiş

sokak köpeklerinin annesi çiçek::)))
panter çiçek...
ne verdin köpeğe yanında yiyecekle yürüyüşemi çıkıyon

ya o köpekçik hep peşime takılır benim sitede yaşıo çok komik bişey:) bende evdeki 3 tane bayat poğaçayı poşete koydum yürüyüşe çıktım yine geldi buldu beni ben onun mamacı ablasıyım artık:)

makat geliş olunca nasıl normal doğum oluyor,, ben anlamadım ya...
tecrubesliğime verin,, bilen anlatsın.........

BıLEN YOKKKKKKKKMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU???????????

LANA DA GıTMıŞ............

bende biraz inanmadım yaaaa makat yani bebeğin popsu gelmiş ilk önce o şekilde normal yapmışş
bebek küvözdeymiş

ne yani şimdi bu kız bize şakamı yaptı.

Lana01 ----------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan adana universal hastanesi,dr muzaffer şengül.

DOĞUMU ZATEN ... 2 NıSAN GÖZÜKÜYOR...
BıRKAÇ HAFTA ERKEN GELMıŞ.... OLABıLıR...

KIZLAR BENı DELLENDıRMEYıN... HASTANEYı ARARIM HEEE.. DOĞUM OLDUMU DıYE....
AMA LANANIN ıSMı NE Kı.....

LANA DESEM TANIRLARMI :))))))

Son düzenleme:
ya bazen olabiliyor diye biliyorum ben makat gelişte normal doğum..şöleki hem ben hemde erkek kardeşim ters gelmişiz ama annem normal doğum yapmış..ama çok zor oluyo diye biliyorum, yani saatlerce sancı çekiyomuş anne, çünkü daha fazla açılma gerekiyomuş galiba! ben böyle duymuştum, annemde böle anlatıyo! yinede işin aslını lanadan öğrenicez! bu arada kızlar bi daha kimse şaka yapmasın ya! sonra kimseye güvenemiyoruz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…