2009 Nisan Anneleri buraya

Ne güzel özetlemişsin.Sağol tatlım.

Şenay geçen gün fıtık ve epidural hakkında kouşmuştuk ya bi sitede bunu buldum.Sana doktorun mu söylemişti epidural uygulanamayacağını?

Soru: pekı epidural enaljezi bel fıtıgı olanlar ve gebelık sırasında bel agrıları ceken hastalara uygulanmaz dıye duydum bu nekadar dogrudur
İsim: zeren anıl
Cevap:Epidural anesteziyle bel fıtığı ameliyatları bile yapılmaktadır.Bel fıtığı olanlara ve bel ağrısı çekenlere uzman bir doktor tarafından bölgesel anestezi uygulanabilir.Hiçbir mahzuru yoktur.Doğumdan sonra bel ağrıları devam edebilir bunun nedeni epidural değildir.

canım benim fıtıklar tam epiduralin yapıldığı omurlar o yüzden hemde daha önce hacetteede bi prof önermemişti kaldıki bende istemiyorum dayanamam ben tansiyonum falan cıkar

iyi akşamlar gece kuşları,diziler bitmiyor çarşamba günleri önce yaprak dökümü arkadan aşk yakar derken zaman geçiyorn işte kızlar az bir zamanımız kaldı ama bana çok var gibi geliyor sanki 8 ayı geçirdik bu son ay geçmiyor gibi geliyor sabahları ellerim şişiyor 1 2 saat sonra geçiyor sabah kuduz gibi kaşınarak uyandım ilk defa karnım bu kadar kaşındı benim küçük tosunum yerine sığmıyor artık gören ikiz mi diye soruyor.

ii akşamlar kızlar hala canım çok sıkkn demiştim ya nst sonucu ii çıkmadı diye dr gittm bebegn suyu azalmş hastaneden yeni geldim serum yedim bakalım yarında nst ye baglıcak eger suda ve nst sonucunda degşme olmassa 1 haftaya kadar sezaryana alacak dua edin nolur moralim çok bozuk

ii geceler..sanırım herkes ii bende iyiyi merak etmeyin malum x kişi var yanımda yazamıom.. bu saatte maşallah bu ne kalabalık arkadaşlar.off off kafayı yiycem kızlar yaa dua edin lütfen harbiden ihtiyacım vaarrrrr..stersten erken doğurcammmmm:1no2:senağlama
croxilexin kaynanası var die giremiyor cnm
ben pek inanmadım yaaa
bravo bursasu aynen öyle canım ama valla dışardan takip ediom..bu arada elbisen süper maşallah nazar değmesin..

evet yaa makat olarak normal doğum olabiliyor mesela ben öyle doğmuşum dünyaya ters gelmişim heh heee..delikafadulden

aşkolsun valla beni mimlediniz mi ayol bi şaka yapam dedim ne bilim böle paranoyak olcanizi heh heeee-tatlicadiarzu-

kızlar valla insan burdan kopamıyo söleyim konuşmalara pek katılmamıom maalesef ama hep okuyorum..inşallah hepimiz hayırlısı ile doğurcaz...sonra yine burda olcam bende ..merak etmeyin ara ara yazarım..doğuma giderken de haber vercem inşallah..:1şimdilik by by hug:beddularınız tuttu gitmio 3 ay burda kalacak bayan x...:a015::a015::a015:

demet ve lana Allah bebeklerinize uzun ömürler versin.hayırlı olsun inşallah......
çok şaşırmayacağız bundan sonraki doğumlara sanırım....
bende haftaya cumartesi doğursam ne güzel olurdu:)) ısmarladım bakalım gelecek mi

kıs croxilexs sayende paranoyak olduk birisi doğurdum deyince inanasımız gelmiyor anacım saolasın yanüüü,neyse allah yardımcın olsun zordur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…