dizi bitince sponsorları verdikten sonra gelecek haftanın fragmanını veriyor
leyladan ali rıza şüpheleniyor leyla geçmişi araştıryor ferhundenin babasının tacizini interneetten ortaya çıkarıyor falan
necla bir kokoş oluyorki sorma kendi ailesini beğenmiyor
salak şevket arazi mafyasından dayak yiyo sanırım babasından iş için para isticek ama onuda beceremicek
Hadi canım.aç yıldır izliyoruminsan bi yakınlık duyuyor tabi:)Sen de o kadar endişelenme gün içinde düşünüp üzülmüyorum:)
Yok ya izlemedim.Ne oluyor anlat da Şenay çıldırsındelikafadulden
bravo bursasu aynen öyle canım ama valla dışardan takip ediom..bu arada elbisen süper maşallah nazar değmesin..croxilexin kaynanası var die giremiyor cnm
ben pek inanmadım yaaa
evet yaa makat olarak normal doğum olabiliyor mesela ben öyle doğmuşum dünyaya ters gelmişim heh heee..delikafaduldenya bazen olabiliyor diye biliyorum ben makat gelişte normal doğum..şöleki hem ben hemde erkek kardeşim ters gelmişiz ama annem normal doğum yapmış..ama çok zor oluyo diye biliyorum, yani saatlerce sancı çekiyomuş anne, çünkü daha fazla açılma gerekiyomuş galiba! ben böyle duymuştum, annemde böle anlatıyo! yinede işin aslını lanadan öğrenicez! bu arada kızlar bi daha kimse şaka yapmasın ya! sonra kimseye güvenemiyoruz!
aşkolsun valla beni mimlediniz mi ayol bi şaka yapam dedim ne bilim böle paranoyak olcanizi heh heeee-tatlicadiarzu-ya valla bu croxilex yüzünden kimseye inanamaz olduk he kulakların çınlasın croxilexxxxxx
ya ara tamammı deki dün gece makat gelişle normal doğum yapan biri varmı de
herkes makattan doğuramaz zaten sakıncalıdır
bide 3 hafta erken gelmiş
bağırsınlar yatakhanelerin orda kadınlar kulubünden lana kadınlar kulübünden lana
acil telefona bekleniyosunuz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?