- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
ii akşamlar kızlar hala canım çok sıkkn demiştim ya nst sonucu ii çıkmadı diye dr gittm bebegn suyu azalmş hastaneden yeni geldim serum yedim bakalım yarında nst ye baglıcak eger suda ve nst sonucunda degşme olmassa 1 haftaya kadar sezaryana alacak dua edin nolur moralim çok bozuk
kızlar benim cnm çok sıkkın ya eşimin gözü iltihap kapmış erkenden eve geldi sarmışlar bi de kör gibi töbe töbe..bütün gün onunla uğraştım durdum şimdide uyuyo bir an önce düzelir umarım zaten dr kontrollerim izmirde bi de şimdi gidip gelmemiz lazım ne yapıcaz bilmiyorum(
doğum yapan arkadaşların gözleri aydın olsun ..inşallah sağlıklı analı babalı büyürler...
bugün benimde doktor kontrolüm vardı..bebeğim 3277 gr olmuş..çokk şaşırdım ve normal doğum istediğim için korktum biraz açıkcası ama doktor normal doğum için herhangi aksi bi durum olmadığını söyledi:)
arkadaşlar herkese merhaba ancak girebildim 09.03.09 daki kontrolümde doğumum gerçekleştirildi onca açıklığa rağmen hiçte kolay normal bir doğum olmadı2800 kg 52 cm boyunda kızıma kavuştum.çok şükür sağlıklı.adı elif.uzun bir süre giremem heralde allah hepinizi bir solukta kurtarsın
günaydın kızlar dolgum düştü dişçiye gidiyorum.............................
huzur doğurmuş allah analı babalı büyütsün bebişini....................................................
valla ben de iice panik oldum. dün hastane çantalarını hazırladım bitirdim. bugün de annem geliyo adıyaman dan. halıları da verdim temizlemeye. haftaya da temizlikçi çağırırım. ondan sonra hazırım inş. ama yine de erken gelmesin bebişim. zamanını beklesin hepsi ya
kızlar eğtimde çok kötü oldum.. tansiyonun mu çıktı, yoksa indi anlamadım... çıktım valla... gözlerim karardı ...
şuan biraz iyi gibiyimm..
kızlar eğtimde çok kötü oldum.. tansiyonun mu çıktı, yoksa indi anlamadım... çıktım valla... gözlerim karardı ...
ya ben korkuyorum evim hastaneye uzak çğnkü ya gündüz bişey olursa die paranoyak oldum ya
canım ne kadar uzak
eşini arıyıp onun gelip hastaneye gitmeniz ne kadar sürer.
ya da senin taksiyle gitmen
sonuçta sancının başlamasıyla doğum arası çok da kısa diil biliyosun
çok tetik de durursun azcık sancı başlayınca eşini ararsın hemen
sonra da yalancı çobana dönersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?