2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar herkese günaydın.. ,
ben şimdi şirkette eğitime giriyorum....

öğleden sonra hastanedeki seminer için izin alacağım...

etoprak gelmezsen cepime mesaj atarmısın....

geçmişi belki okuyamayabilirim.....

günaydın kıslarr
sonunda huzur doğurmuş
maşallah bebişine huzur. Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin inş.
o kadar açıklığa rağmen zor olmuş demek yaa

hepinize günaydın arkadaşlar.
huzur canım hayırlı olsun.
lanacım inşallah en kısa zamnada bebğini kucağına alırsın.
çok heyecanlanıyorum kızlar doğum haberlerini alınca.inşallah 37. haftadan önce artık kimsecikler doğurmaz.

valla ben de iice panik oldum. dün hastane çantalarını hazırladım bitirdim. bugün de annem geliyo adıyaman dan. halıları da verdim temizlemeye. haftaya da temizlikçi çağırırım. ondan sonra hazırım inş. ama yine de erken gelmesin bebişim. zamanını beklesin hepsi ya

canım çok canını sıkıp stres yapma bol bol su içmeye devamet. senin zaten bebeğin kocaman oldu artık erkenden annesini görmek istiyo herhalde bızdık.

Eşine çok geçmiş olsun canım.Umarım en kısa zamanda geçer gözündeki rahatsızlık.
Sana da zor olur şimdi kendine bakmak bile zorken.

Maşallah bebişine tosun olmuş. Ayrıca doktoruna da bravo bak bebek kilolu normal olmaz dememiş hemen.

Gözünaydın canım. Sağsalim kucağına almışsın bebişini darısı başımıza. Zorda olsa bak geçti gittiiiiiiiiiiiiiii.

günaydın kızlar dolgum düştü dişçiye gidiyorum.............................

huzur doğurmuş allah analı babalı büyütsün bebişini....................................................

Selinay dişçiden dönünce yazarmısın nasıl geçtiğini. Benimde gitmeme lazım dişçiye. Sordum dolgum düştü şu kadarlık hamişleyim ne yapıcaz diye. Gel bi bakalım genelde müdehale etmiyoruz ama korkmayan hastalara müdehale ediyoruz dedi.Offf ne güzel hiç sorun yoktu şu dolguda biraz daha dayansaydı noolurdu.

Kızlar şenay artık lütfen kimse doğurdum diye haber vermesin yaaa.
beklesin bıcırlar 38. haftalarını. Mart bebişlerine derken bizimkiler de hızlı çıktı.kaydirigubbakcemile5gamyoncuiremsu

kızlar eğtimde çok kötü oldum.. tansiyonun mu çıktı, yoksa indi anlamadım... çıktım valla... gözlerim karardı ...
şuan biraz iyi gibiyimm..

canım ne kadar uzak
eşini arıyıp onun gelip hastaneye gitmeniz ne kadar sürer.
ya da senin taksiyle gitmen
sonuçta sancının başlamasıyla doğum arası çok da kısa diil biliyosun
çok tetik de durursun azcık sancı başlayınca eşini ararsın hemen
sonra da yalancı çobana dönersin :)

Bende mart sonu verecektim halıları yıkamaya ama gözüm korktu bu hafta bende göndereyim.
kızlar eğtimde çok kötü oldum.. tansiyonun mu çıktı, yoksa indi anlamadım... çıktım valla... gözlerim karardı ...
şuan biraz iyi gibiyimm..

hemen bi eczaneye falan git ölçtür aman diyim tansiyon önemli biliyosun bu haftalarda.

ya ben korkuyorum evim hastaneye uzak çğnkü ya gündüz bişey olursa die paranoyak oldum ya

Çiçek hiç telaş yapma canım. Zaten biz normal doğumu çok zor yapacak olduğumuz için sezeryan oluyoruz yani seninki başlasa bile emin ol başka şehre kadar bile gidersin..

Çiçek geçen bi akıntıdan bahsetmişsin. şöyle sümüksü işte ondan bu hafta bende de var.

bu arada selam kızlar,

sonunda huzurdan haber alabildik,şükür...allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin elif bebeği..hayırlı olsun..darısı başımıza artık :)

canım oldukça uzak :) ben zekeriyaköyde oturuorum ormanın içinde hastane nişantaşında. hadi acil bişey oldu desen 30 dak arayla maslakta acıbadem açıldı ama yinede uzak ya artık beni burda site bekçileri doğurtur:) yada ormandan ayı çağırırız ay ne bilim orman burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…