2009 Nisan Anneleri buraya

ne yazdığınızı okuyamadım.evde çok kişi var.blg sıra gelemedi.yoksa aklımdasınız.iyi dileklerini sunan herkese teşekkürler.

cnm valla ne yalan söyleyeyim bende inanmamıştım ama çok şaşırdım dün daha bişii yoktu..allah analı babalı büyütsün bir an önce yavruna sağlıkla kavuş inşallah

doğum yapan arkadaşların gözleri aydın olsun ..inşallah sağlıklı analı babalı büyürler...
bugün benimde doktor kontrolüm vardı..bebeğim 3277 gr olmuş..çokk şaşırdım ve normal doğum istediğim için korktum biraz açıkcası ama doktor normal doğum için herhangi aksi bi durum olmadığını söyledi:)

kızlar benim cnm çok sıkkın ya eşimin gözü iltihap kapmış erkenden eve geldi sarmışlar bi de kör gibi töbe töbe..bütün gün onunla uğraştım durdum şimdide uyuyo bir an önce düzelir umarım zaten dr kontrollerim izmirde bi de şimdi gidip gelmemiz lazım ne yapıcaz bilmiyorum (

geçmiş olsun dinozzo, umarım eşin biran önce iyileşir..

ekim 29 sıkma canını, allah hayırlısını nasip etsin..36 haftan doldu mu senin?

kız croxilex aldın o kadar bedduayı şimdi böööle uğraşıyon :)) valla ben beddua etmedim ama üzüldüm haline şimdi..neyse allah kurtarsın ne diyeyim :))) bi daha ömür boyu şaka yapmazsın heralde, helekide hamilelere :))))))

kızlar neler olmuş bugün böyle hemen geçmişe bakmam lazım yeni bebişlerimiz gelmiş!!Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.bugün bebek şekerleri ile uğraştım oyüzden giremedim ben de.

arkadaşlar herkese merhaba ancak girebildim 09.03.09 daki kontrolümde doğumum gerçekleştirildi onca açıklığa rağmen hiçte kolay normal bir doğum olmadı 2800 kg 52 cm boyunda kızıma kavuştum.çok şükür sağlıklı.adı elif.uzun bir süre giremem heralde allah hepinizi bir solukta kurtarsın

canım bu durumda haberi ilk ben almış oluyorum galiba. Geçmiş olsun. tüm zorluğuna rağmen bebişine kavuştun. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah. Darısı başımıza

bu arada 5. nisan annesi de sen oldun. hafta başından beri haberini bekliyodum valla. diğer kızlar da öyle. sonunda geldi haberin. geceler uykusuz geçiyo galiba.bu saatte girebildiğine göre. gerçekten o kadar açıklıkla neden zor oldu ki.

been de 36. haftamı bitiriyorum. ama bi günde 3 doğum haberi alınca korkmaya başladım valla. halılarımı haftaya yıkatıp temizlikçi çağıracaktım ama yarın hemen göndericem. beklemicem daha. işimi gücümü bitirip bekliyim bari

bu saatte aranmaz ama en azından şirvana mesaj atayım da sabah ilk görsün diye düşündüm ama sonra rahatsız etmek istemedim. malum zaten geceleri zor uyuyoruz tam uyuduğu zamana denk gelir rahatsız etmiyim. beklelen haber huzurdan geldi sonunda arkadaşlar. bakalım sıra kim de arkadaşlar

canım allah analı babalı büyütsün... darısı bizlerinde başına inşallah... bu arada günaydın herkese..

Veeeeeeee,sonunda Huzur doğurdu kaydirigubbakcemile3 Allah analı babalı büyütsün inşallah,çekilen onca acı bebeklerimizi kucağımıza alınca unutulacak ne güzel,Allah bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah.:1hug:

günaydın kızlar dolgum düştü dişçiye gidiyorum.............................

huzur doğurmuş allah analı babalı büyütsün bebişini....................................................

Allah sağlık sıhhatle büyütmeni nasip etsin huzur. Gerçekten beklenen doğumlardan biri gerçekleşmiş oldu hadi bakalım sıra kimin?
git gide korkularım artmaya başladı. ne yapacaz bu çocuklar nasıl doğacak offf offf

aa cnm allah analı babalı büyütsün sende yavrunu kucağına aldın sonunda gözün aydın

saol cnm inaşllah iyileşir hem kendi sancılarım hem onun ağrısı bi de dünden beri acayip başım dönüyo anlamadım ya nedenini hala ayakta durmaya çalışıyorum

günaydın kızlar!!
beklenen haber geldi huzur doğum yapmış.
allah uzun ömürler versin bebişe!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…