ne yazdığınızı okuyamadım.evde çok kişi var.blg sıra gelemedi.yoksa aklımdasınız.iyi dileklerini sunan herkese teşekkürler.
arkadaşlar herkese merhaba ancak girebildim 09.03.09 daki kontrolümde doğumum gerçekleştirildi onca açıklığa rağmen hiçte kolay normal bir doğum olmadı2800 kg 52 cm boyunda kızıma kavuştum.çok şükür sağlıklı.adı elif.uzun bir süre giremem heralde allah hepinizi bir solukta kurtarsın
arkadaşlar herkese merhaba ancak girebildim 09.03.09 daki kontrolümde doğumum gerçekleştirildi onca açıklığa rağmen hiçte kolay normal bir doğum olmadı2800 kg 52 cm boyunda kızıma kavuştum.çok şükür sağlıklı.adı elif.uzun bir süre giremem heralde allah hepinizi bir solukta kurtarsın
geçmiş olsun dinozzo, umarım eşin biran önce iyileşir..
ekim 29 sıkma canını, allah hayırlısını nasip etsin..36 haftan doldu mu senin?
kız croxilex aldın o kadar bedduayı şimdi böööle uğraşıyon :)) valla ben beddua etmedim ama üzüldüm haline şimdi..neyse allah kurtarsın ne diyeyim :))) bi daha ömür boyu şaka yapmazsın heralde, helekide hamilelere :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?