2009 Nisan Anneleri buraya

günaydınlar tabi bu saate kimse yok açılışı ben yaptım kızım uyutmadı ki güm güm durmuyo olsun ama çok güzel

günaydın diyorum diyorumda sayfayı açar açmaz aşağıdaki mesajla karşılaştım psikoloğ olsam tedavi edim dicemde
ya sen ne kadar utanmaz bir insansın ya.bana cevap yazan başta sendin.sen bence çok kompleksli bir insansın sana beddua etmiycem Allah biliyor ve görüyor.seni Allaha havale ediyorum sadece.ya herkesten olumlu cevap gelirken neden acaba senden böyle bir yorum geldi.bunu bir otur düşün bence.....ya valla uğraşamıycam senle.kendini ifade etmeye adam arıyorsun belki ama yanlış insana çattın canımmm...git başkalarına sar.sen ne yırtık birisin ya ala alaa.Hala kendime inanamıyorum senin gibi insancıkla(ki bak sana insan sıfatıyla yaklaşıorum )uğraştığıma.herkesin işi gücü var canımmm aaaa......ve ayrıca şunuda eklemeden geçemiycem verdiğim adres herkese açık bir adres.ister bakar geçşersin ister oylama yaparsın sana kalmış birşey.bunu kendi kendine çok sorun yaptın sen.sorunlarının olduğuna eminimmmm....

günaydın .... valla ben de dun gece uyuyamadım saat 3 ten beri ayaktayım zaten 1 de yattıydım... yani iki saatlik uykuyla güne başladım...
ya senay bosver arkadasım sayılı gun var onunde stress yapma bunlar ciddedn manyak

o editor mu neyselere askolsun yani uc dort ay once bizim anamızı aglattılar zart zurt topiki kapatıp tehdit ettiler bizi ..bi bu manyaklara diş geciremediler...dogumu bu kadar yaklasmıs hamileleri germeye ne hakları var bunların yahu...

günaydın.......................................................

eysanda dogurmuş heeee

ben bi gecmişi okuyup geliyorum.........

3 gün çok az uyuyunca bu gece bayılmış gibi uyumuşum valla çook şükür darısı uyuyamayanların başına kızlar..kalktımda eşimle pazara bile gidip geldim evde bişii kalmamıştı yemek yapmak için

kız bizde 38e girdik haftaya bende gidebilirim belli olmaz hehe,doktora çarşamba gidecem ben....................

senin ztn sezeryandı demi canım fark etmez yani heheh.............
bende carsamba gidicem bakalım gün verıceklermi doktorlar

kız banyo küvetini aldım........
eşime işeyler aldım

bugunde eve gitmicem annemdeyım yıne
bugunde kendime günlük eve gıymeye eşortman takımı alacam anam cok gezemem yoruluyorummmmmmmmmm

gecmiş olsun.. sıkma canını ameliyata gerek kalmaz umarım.........

april doguma gidersin bak bizi aramayı unutmaaaaaaaaa
eşine falan söyle arasın haber versin........

allahım analı babalı büyütsün............

oy maşallah 37+5 de dogurmuş sanırım eee bende 37+2 ay korku sarıyor beni................
her an hersey olabilirrrrrrrrr

ayy eyşancım allah bağışlasın canım benim siteye sık girenlerde dökülmeye başladı tanıdıklar doğurunca daha bi heyecan yapıyom ben darısı başımıza inşallah...........
aynen ya dogurunca heyecan oluyoooooooo

aaaaaaaa
hayır olsun neden acmaz şirvan ara tekrar yaaa saah sabahda olsa ara belki acar bu sefer dogursa bile tel yanındadır sonucta annesi falan acar neyseee umarım kötü bişey yokturr

kız perdeciler gelcek die geldi
yemek yaptı yine temizlik yaptı dayanamadı
boynu ağrıyomuş yazık kadına o kadar da olsun ya

eee siz neler yapıyosunuz bakiim
eysan da doğurdu herkese kal geldi:)
allah muhabbetınızı artırsın nerde öyle kaynannaaaaaaaaaaaa

oh temizlemiş yemekte hazır ne güzel ne güzel....
kız delirtmişin karıları eheheheheheheheh
sen onlara deki salarım bak benımkileri üzerıne....................delikafaduldendelikafadulden

gecmiş olsun..........

oy maşallah bebegine canımmmmmm

maşallah kızına özlemmmmmmmmmmmm
babası ne sevınmiştirrrrrr

maşallahhhh aynıyız senınle günlerimiz bakalım yarın doktor bize ne diyecekkkkkkkkkk

bana da msj gelmişti ama başkasından,teknolog du galiba.Ama seninki baya hırslıymış yani,bu ne ya-tatlicadiarzu-
ay canım senın 1 haftan kalmışşşşş haydi bakalım.............

ay dün alışverış yapıyorum bi kadın var tanışıyoruz ay dedi senın doguma cok az kalmış a evet dedim 10-15 gün var

yok yok dedi sen 1 haftaya dogururusun sus be dedim daha calışıyorum ben.........
herkes şişmisn melek diyor delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…