mesajları silmiştim deminden beri uğraşıyorum nasıl geri getircem bulamadım link ordaydıya şenay kimdi bunun çocuu adresin linkini atsana
merveçoşarmı neymiş adı
yarışma milliyetinmiydi hürriyetinmi
bende carsamba gidicem bakalım gün verıceklermi doktorlarkız bizde 38e girdik haftaya bende gidebilirim belli olmaz hehe,doktora çarşamba gidecem ben....................
senin ztn sezeryandı demi canım fark etmez yani heheh.............
kız banyo küvetini aldım........şenayla ikiniz iyice pisikopata bağladınız heeeee
alacam ikinizide elime...klava: klava: klava:
bu arada sen buldozersen ,, şenay ne olur acaba ???
hadi iyi gezmeler sana...
kızım seninde eksikler hiç bitmedi heee.
her çıkışta bir eksik alım diyosun...
tek tek mi alıyon ne yapıyon anlamadım...
ben bir alışverişe gittim, bebişin herşeyini aldım geldim..
liste yap öyle çık çarşıya.........
gecmiş olsun.. sıkma canını ameliyata gerek kalmaz umarım.........Herkese sorunsuz bi hafta diliyorum ben anca grebildim çok da duramicam işallah kimsede ciddi bi sorun yoktur. Benim sancılar hat safhada dün gece yine korkunçtu, u şekilde nereye kadar gideriz bilmem. Bu arada evde de çok karışıklıklar var herşey üst üste geliyoAnneannemi hastaye yatırdılar ameliyat olucak sanırım, daha kesinleşmedi Aklım onda tam da benim doğumuma geldi... Annemde üzgün tabiki, bi tarafta annesi bi tarafta kızı. Şu an benim yanımda ama tansiyonu falan çıktı. Neyi düşünüceğimi şaşırdım bendesenağlama
Hayırlısıyla bebişleimizi kucağımıza almamız nasip olur işallah
allahım analı babalı büyütsün............kızlar ben doğum yaptım...siz duruyor musunuz? cumartesi akşam 6da aniden suyum geldi... hastaneye gittik... 11.30da doğum yaptım... Allaha şükür dikişim yok...dikişsiz doğum çok rahatmış... doğum yarım saat sürdü...bebeğim çok iyi hamdolsun... 3200gr... 52cm...isim bulmak çok zor oldu... Ahmet Reha da karar kıldık...zor günler bitti... ikinci kez anne olmanın tadını çıkarıyorum...darısı başınıza... Allah yardımcınız olsun...
aynen ya dogurunca heyecan oluyooooooooayy eyşancım allah bağışlasın canım benim siteye sık girenlerde dökülmeye başladı tanıdıklar doğurunca daha bi heyecan yapıyom ben darısı başımıza inşallah...........
aaaaaaaakızlar ben gene denizi aradım... telefonu gene açan olmadı....
aaaa merak ettim...
gerçi onun doğum tarihi..29 mart diye okudum...
kesin anasıyla bir yere gezmeye gitti,,, tel duymuyorrrrrrrr
tam dayaklık ,, bunu mahalleden atsak mı acaba ?
allah muhabbetınızı artırsın nerde öyle kaynannaaaaaaaaaaaakız perdeciler gelcek die geldi
yemek yaptı yine temizlik yaptı dayanamadı
boynu ağrıyomuş yazık kadına o kadar da olsun ya
eee siz neler yapıyosunuz bakiim
eysan da doğurdu herkese kal geldi:)
kız delirtmişin karıları ehehehehehehehehbana bak ben sana illaaa vercen mi dedim.vermezsen verme kardeşim.çokta umrumdaydı.seni benim ne yaptığım ilgilendirmez tama mı?çok biliosan düşüncelerinide kendine saklarsın....takıntılı sana benzer ki bana üşenmeyip bu kadar şeyi yazabilmişin.git işine kardeşim yaaa seninle hiçççç işim olmaz paşa paşa dersin ki ya ben hakedene veririm kusura bakma dersin geçersin.TAKINTILI İNSANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....
diye mesaj atmış biride bu yarışma anaları kafayı iyice yedi yemin ediyorum kapı kapı dolaşıp çocuğuma oy verin diyen benim sanki deli bunlar yaaaa
gecmiş olsun..........kızlar herkese merhaba geçmişi okuyamadım ama doğumlar olmuş sanırım hayırlı olsun..
ben feci bi şekilde ishal oldum çok şükür iyiyim şu an ama ölüyom sandım yaw
o neydi öyle
neyse geçmişi okuyayım geliyorum..
oy maşallah bebegine canımmmmmmselam kızlar. siteye bi girdim şok oldum.bi günde iki doğum haberi birden.
hayırlısı olsun. Allah analı babalı büyütsün eyşan ve didem.
Ben de bugün dr.a gittim.kontrol ve grip için.bebiş 3200 gr olmuş.grip içinde yine herzamanki klasik lafı bişey olmaz dedi. doğuma kadar iyileşirsin. bebeğe de geçmez merak etme dedi. nane limon c vitamini istirahatle geçer antibiyötiğe gerek yok dedi.bebek hareketlerine dikkat etmemi söyledi. işte böyle. beklicez bakalım. inşallah iyileştikten sonra gelir bebişim. vala ben de 38. haftayı bitiriyorum. doğumları da haber aldıkça böyle iyice korkuyorum yaa
maşallah kızına özlemmmmmmmmmmmmbız geldıııkk benım kuzum 3.300 olmuş,bence sen normalı unut dedı hanı erken gıdıyordu ya 2 hafta nısanın 10 una kadar dursa çok ıyı olur dedı,gun felan vermedı çatıyada bakmadı ayın 3 üne verdı randevu ılk ultrason görüntülerını ıstemıştı buna göre nısan sonu görünüyor ama nısanın 10 una kadar kalsa çok ıyı olur dedı,cd ye çektı kolunu dayamış parmaklarını gözüne tutuyor yanaklarına dokunuyor balık gıbıydı hemen babamıza yolladım maılle,rabbım korusun bebeklerımızı ınşallah
maşallahhhh aynıyız senınle günlerimiz bakalım yarın doktor bize ne diyecekkkkkkkkkkkızlaaaaaaaaar ben bugün doktora gittim. Kızım 3111 gr. 50 cm. olmuş. İlk defa nst ye bağlandım hiçbişey çıkmadı. Suyumda iyiymiş bizimkinin keyfi yerinde 4 nisandan önce çıkmicak galiba niyeti yok gibi
ay canım senın 1 haftan kalmışşşşş haydi bakalım.............bana da msj gelmişti ama başkasından,teknolog du galiba.Ama seninki baya hırslıymış yani,bu ne ya-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?