2009 Nisan Anneleri buraya

bu 1. mesajınız
bu kadar insanın içinde senin böle çıkman çok acayibime gitti doğrusu:)sende bi acayiplik olduğu belli zaten.ne yapasın çıkıyor işte böyle 100000 de 1 :)hahahaha
buda 2. mesajınız
çok terbiyesiz ve ukalasın bunu söleyen mutlaka olmuştur ama ben yinede hatırlatayım.git işine uğraşma benle.canın sıkılıyor galiba senin.gereksiz gereksiz konuşmuşsun bide.kızım senin ne derdin varda bana bulaşıp duruyorsun.oy verme kardeşim sana zorla verceksin diyen mi var.yada verme de geç töbe töbeeeee.sinirlenme bence erken doğum riskini arttırıyorsun.....hadi canım hadiiiiii

bunları neden kopyaladığıma gelince belki seviyenizi aynaya bakınca daha iyi görürsünüz dedim üzülüyorum yazık sizin gibi insancıklara oğluna daha çok üzülüyorum aslında birinci olamadığında bunalıma girecek bi annesi olması nasıl etkilerki yavrucağı
bende o garip kişiliğe böyle yazdık kafayı yiyodur heralde

ohhhhhhh maşallah bu gün herkes güzel haberlerle geldi akıllı bu nisan bebişleri yaaa

merveseyy diye biri ne komik yaa
valla bu ne ya. ne diye uzatıyolar hala. bırak işine bak işte.

ya şenaycım sana bişey sorucam geçmişte okudum da bebek odana tekli açılan koltuk alırım diyodun. aynı sebeple ben de düşünüyodum da almayı. sen buldunmu. istanbulda da bulabileceğim bi mağazadan alırsa önerebilirmisin

yok almıcam tatlım benim evdeki takımın teklisi öyle onu taşıcaz oraya ben yaptırmıştım koltuk takımlarımı kendim çizip o yüzden hepsi yatak falan oluyo işimizi görür yani
sen mobilyacılara bakıcan mecburen emzirme koltuklarıda var ama onlarda uyuyamazsın hemde 600 milyon falan pahalı
tam nasıl bişi istiyosun araştıralım netten fiyat aralığı falan

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
şen_ay, aliye83, Armonia, benanber, ceyo16, cicoşş, ebalperen, roseberry
ebalperen adın renkli yazıyo editörlük vs gibi bi görevin varsa kurtar bacım bizi şu çocuklarına oy isteyen garip insanlardan

korkunç avatarlı UZMAN vardı ya onada yazdım bakalım nedicek
kızlar müjde bu arada Uzman avatarını değiştirmiş :)))))))))))))))))

Son düzenleme:

anladım canım. dediğin gibi emzirme koltukları işime yaramaz. odada az yer kaldı zaten öyle hantal bişey olmaması lazım.baktım netten ya fiyatlar uçuk dediğin gibi 600-900 gibi. ya da boyutlar çok büyük. gezmeye de halim yok tabi bu saatten sonra.neyse olmazsa kalır napiim. çok sağol canım ilgilendiğin için

şenaycım bi soru daha. lostun son sezonunu izliyosun ya. cd falan mı alıyosunuz. yoksa internetten indirdiğiniz iyi bir site varmı. bebiş gelmeden son sezonu izleyip bitiriyim ben de

bana da msj gelmişti ama başkasından,teknolog du galiba.Ama seninki baya hırslıymış yani,bu ne ya-tatlicadiarzu-
ondanda geldi onada verdim cevabınıda bu daha çirkef çıktı

iyi akşamlar herkese!yeni bir yarışma açılmış ama bizim bebişler bu yarışmaya yetişemeyecekler!ama Şenay seninki buna da katılır kesin

iyi akşamlar herkese!yeni bir yarışma açılmış ama bizim bebişler bu yarışmaya yetişemeyecekler!ama Şenay seninki buna da katılır kesin

kesin tatlım kesin yazık ya ben bunların kişiliklerinin gelişmediğini düşünüyorum çocuğun üzerinden bu kadar hırs buna delalet
yani ben de çocuğumu sokabilirim yarışmaya güzel olduğunu düşünüyosam insanlarda böyle düşünürse oy verir düşünmezlerse vermez bu ne benim nede çocuğumun başarısızlığı değildir

selam kızlar....eysan doğurmus ne mutlu ..Allah analı babalı buyutsun inşallah...

ya benim midem bulanıyorrrrrr......hoppa şirvandan sonra galiba ben de başlayacam kusmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…