kızlaaaaaaaaar ben bugün doktora gittim. Kızım 3111 gr. 50 cm. olmuş. İlk defa nst ye bağlandım hiçbişey çıkmadı. Suyumda iyiymiş bizimkinin keyfi yerinde 4 nisandan önce çıkmicak galiba niyeti yok gibi
valla bu ne ya. ne diye uzatıyolar hala. bırak işine bak işte.merveseyy diye biri ne komik yaa
valla bu ne ya. ne diye uzatıyolar hala. bırak işine bak işte.
ya şenaycım sana bişey sorucam geçmişte okudum da bebek odana tekli açılan koltuk alırım diyodun. aynı sebeple ben de düşünüyodum da almayı. sen buldunmu. istanbulda da bulabileceğim bi mağazadan alırsa önerebilirmisin
merveseyy diye biri ne komik yaa
oof üzülmemeye çalış cnm yaa bak şööle düşün belki çoook kolay bi doğum yapıcaksın,her işte bi hayır vardır epidural de önemli bişii sonuçta iyi bilmeyen uzman da yapmasın zaten
bişey olmaaaaaaaaaz sende protein ve vitamin ağırlıklı beslenmeye başla toparlanır kuzu zaten çokda küçük diil :teselli:
tankgamyoncuiremsu
bende çarşamba gitcemmmm 9 15 mi 9 45 mi ne unuttum koçişe sorarım akşam
bişe olmaz canım benim hayırlısı olsun belkide çok kolay olacak doğumun şimdiden düşünüp moralini bozma..................
Kızlar çok sağolun, iyi ki varsınız.Üzülsem de bir işe yaramayacak zaten.ınşallah dediğiniz gibi kolay bir doğum olur.Hem parolamız neydi? "Pırt diye doğuracağım"delikafadulden
slm benanber daha biraz önce nette varya dok konuşuyo kağan kocatepe en çağdaş yöntem sezeryandada normaldede epidural dedi.komşumda normal ve epidural olmuş ilk senden duydum bunu ne biçim özelmiş o.
Haklısın tatlım ben de anlayamadım ki.Vardır bir hayır demek rahatlatıyor işte.
kızlar ben doğum yaptım...siz duruyor musunuz? cumartesi akşam 6da aniden suyum geldi... hastaneye gittik... 11.30da doğum yaptım... Allaha şükür dikişim yok...dikişsiz doğum çok rahatmış... doğum yarım saat sürdü...bebeğim çok iyi hamdolsun... 3200gr... 52cm...isim bulmak çok zor oldu... Ahmet Reha da karar kıldık...zor günler bitti... ikinci kez anne olmanın tadını çıkarıyorum...darısı başınıza... Allah yardımcınız olsun...
Canım Allah analı, babalı, mutlu, huzurlu büyütsün.Ne güzel doğumun da kolay olmuş.Darısı başımıza.
bende şimdi kayınvalidemin boynunu ovacam :))
Aferin kız sana.Kadıncağız hak etti zaten:))
bana bak ben sana illaaa vercen mi dedim.vermezsen verme kardeşim.çokta umrumdaydı.seni benim ne yaptığım ilgilendirmez tama mı?çok biliosan düşüncelerinide kendine saklarsın....takıntılı sana benzer ki bana üşenmeyip bu kadar şeyi yazabilmişin.git işine kardeşim yaaa seninle hiçççç işim olmaz paşa paşa dersin ki ya ben hakedene veririm kusura bakma dersin geçersin.TAKINTILI ıNSANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.....
diye mesaj atmış biride bu yarışma anaları kafayı iyice yedi yemin ediyorum kapı kapı dolaşıp çocuğuma oy verin diyen benim sanki deli bunlar yaaaa
Haydaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne salak insanlar var ya.Boşver güzelim sen bulaşma onlara, kafana da takma ama şikayet etmeyi deneyelim bence.
bız geldıııkk benım kuzum 3.300 olmuş,bence sen normalı unut dedı hanı erken gıdıyordu ya 2 hafta nısanın 10 una kadar dursa çok ıyı olur dedı,gun felan vermedı çatıyada bakmadı ayın 3 üne verdı randevu ılk ultrason görüntülerını ıstemıştı buna göre nısan sonu görünüyor ama nısanın 10 una kadar kalsa çok ıyı olur dedı,cd ye çektı kolunu dayamış parmaklarını gözüne tutuyor yanaklarına dokunuyor balık gıbıydı hemen babamıza yolladım maılle,rabbım korusun bebeklerımızı ınşallah
Özlemcim maşallah kızına.Babası da ne sevinmiştir görünce.
yok almıcam tatlım benim evdeki takımın teklisi öyle onu taşıcaz oraya ben yaptırmıştım koltuk takımlarımı kendim çizip o yüzden hepsi yatak falan oluyo işimizi görür yani
sen mobilyacılara bakıcan mecburen emzirme koltuklarıda var ama onlarda uyuyamazsın hemde 600 milyon falan pahalı
tam nasıl bişi istiyosun araştıralım netten fiyat aralığı falan
ondanda geldi onada verdim cevabınıda bu daha çirkef çıktıbana da msj gelmişti ama başkasından,teknolog du galiba.Ama seninki baya hırslıymış yani,bu ne ya-tatlicadiarzu-
Kızlar çok sağolun, iyi ki varsınız.Üzülsem de bir işe yaramayacak zaten.İnşallah dediğiniz gibi kolay bir doğum olur.Hem parolamız neydi? "Pırt diye doğuracağım"delikafadulden
ettim şikayet ama bakalım ne olcekHaklısın tatlım ben de anlayamadım ki.Vardır bir hayır demek rahatlatıyor işte.
Canım Allah analı, babalı, mutlu, huzurlu büyütsün.Ne güzel doğumun da kolay olmuş.Darısı başımıza.
Aferin kız sana.Kadıncağız hak etti zaten:))
Haydaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne salak insanlar var ya.Boşver güzelim sen bulaşma onlara, kafana da takma ama şikayet etmeyi deneyelim bence.
Özlemcim maşallah kızına.Babası da ne sevinmiştir görünce.
tatlım ikeada var tekli koltuk yatak olabiliyomuşanladım canım. dediğin gibi emzirme koltukları işime yaramaz. odada az yer kaldı zaten öyle hantal bişey olmaması lazım.baktım netten ya fiyatlar uçuk dediğin gibi 600-900 gibi. ya da boyutlar çok büyük. gezmeye de halim yok tabi bu saatten sonra.neyse olmazsa kalır napiim. çok sağol canım ilgilendiğin için
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.
onuda özele yazdımşenaycım bi soru daha. lostun son sezonunu izliyosun ya. cd falan mı alıyosunuz. yoksa internetten indirdiğiniz iyi bir site varmı. bebiş gelmeden son sezonu izleyip bitiriyim ben de
iyi akşamlar herkese!yeni bir yarışma açılmış ama bizim bebişler bu yarışmaya yetişemeyecekler!ama Şenay seninki buna da katılır kesin
ondanda geldi onada verdim cevabınıda bu daha çirkef çıktı
Kızlar çok sağolun, iyi ki varsınız.Üzülsem de bir işe yaramayacak zaten.İnşallah dediğiniz gibi kolay bir doğum olur.Hem parolamız neydi? "Pırt diye doğuracağım"delikafadulden
ettim şikayet ama bakalım ne olcek
tatlım ikeada var tekli koltuk yatak olabiliyomuş
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.
onuda özele yazdım
ay çok sağol şekercim ya. ıkea dibimde her hafta kahvaltıya gideriz koltuk bakmak aklıma gelmemişti. ne safım yaaa.
site için de sağol canım. her derdime deva oldun bu akşama.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?