yaşlımıyım neyim ben yaaaaaa
yok güzelim biz senle aynıyız...
hadi bakalım beni ne kadar tanıyorsunuz yazın bakımmmmmmmmmmm
canım yazamadım o mesajdan sonra çünkü nutellamı buldum o varken kendimi, kaybediorum unutmuşum siteyi:)
kız yaramaz olur mu bizim çırpı çocuk ööle 3 haftada 750 gram aldı dr aferin dedi bana
adın melahat 38 yaşındasın menopoza girmeden önce hamile kaldın şimdide bize artislik yapıosun burda muhtar falan ayakları
Kızlar moral bozmayın buraların en yaşlısı benim 74 lüyüm ben ama zaten buda son bebişim.
canım tavır sana değil afiyet olsun ama çok mu yiyon nedir o kiloları beraber verecez inşallah zor olmasın sana
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
yaaa o kadar da yaşlı değilim amaaaaaaaa
mesajların sonunda mQ YAZAN YER VARYA MESAJLARI OKUDUKCA ALINTI YAPMAK İSTEDİKLERİNİN ALTINDAKİ MQ YA BASIYOSUN EN SON ALINTI YAP DİYOSUN OLUYO ONLİNE OLANLARDA SAYFANIN EN ALTINDAzeyned yerim seni bennnnnnnnn:içelim: anladın sen onu
anladımm...anladımmmmm:1hug: ay bısı ıtıraf edıcem ben hala su uzun uzun butun mesajları nasıl cevapladıgınızı ve onlıne olanları nerden gordugunuzu bılmıyorummmhepsını ayrı ayrı copy edıp cevaplıyorsunuzdur herhaldesırnaşık şey
bende kendime 84 lü bi garımı alsam napsamyok hayatım çıtırsın sen benim kocam sen,nle yaşıt ama
bakalım benim yaşımda hamile kalsaydınız kimbilir ne mızlıycaktınız bakın bana sizin gibi gençlerle takıla takıla gençleştim yahu.
bakalım benim yaşımda hamile kalsaydınız kimbilir ne mızlıycaktınız bakın bana sizin gibi gençlerle takıla takıla gençleştim yahu.
bellimi olur.....
son falan yazmışsın ..
beniim beynim biraz geç basarda ondanaa yeni biri düşmüş
hoşgeldin cnm aramıza geç oldu nerdeyse doğurcan biraz geç keşfetmişin burayısırnaşık şey
öyle deme başbakanımız 3 diyoo ayy dilek bişi sorcam bana melih gökçekten mail geldi sanada geldimi nerden buluyo bu adam mailimi beaayyy ne dedin sen öyle ben menapoza hazırlanırken bu bebişe ablasının zorlamasıyla niyetlendik ama bi daha yapacak kadar sağlam bünye yok bende yahu zaten sezeryan en fazla üç diyolar biliyosun riske atmam artı ben her çocuk yaptığımda memlekette kriz patlıyo hepimizin hayrına bidaha yapmıyacağım yaniiiiiiii.kaydirigubbakcemile5
dilenkkkkkkk benim kocada senle yaşıt
abartma yaaa benim senin yaşında arkadaşım taşşş gibi üçüncü bebeğini doğurdu benden genç duruyo valla
mesajların sonunda mQ YAZAN YER VARYA MESAJLARI OKUDUKCA ALINTI YAPMAK İSTEDİKLERİNİN ALTINDAKİ MQ YA BASIYOSUN EN SON ALINTI YAP DİYOSUN OLUYO ONLİNE OLANLARDA SAYFANIN EN ALTINDA
sagol sekerımmm ya:1hug:
beniim beynim biraz geç basarda ondan
öyle deme başbakanımız 3 diyoo ayy dilek bişi sorcam bana melih gökçekten mail geldi sanada geldimi nerden buluyo bu adam mailimi bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?