2009 Nisan Anneleri buraya

kız yaramaz olur mu bizim çırpı çocuk ööle 3 haftada 750 gram aldı dr aferin dedi bana[/QUOTE]

Aminnnnnnn,insallah

canım yazamadım o mesajdan sonra çünkü nutellamı buldum o varken kendimi, kaybediorum unutmuşum siteyi:)

kız yaramaz olur mu bizim çırpı çocuk ööle 3 haftada 750 gram aldı dr aferin dedi bana

canım tavır sana değil afiyet olsun ama çok mu yiyon nedir o kiloları beraber verecez inşallah zor olmasın sana

Kızlar moral bozmayın buraların en yaşlısı benim 74 lüyüm ben ama zaten buda son bebişim.

bakalım benim yaşımda hamile kalsaydınız kimbilir ne mızlıycaktınız bakın bana sizin gibi gençlerle takıla takıla gençleştim yahu.

canım tavır sana değil afiyet olsun ama çok mu yiyon nedir o kiloları beraber verecez inşallah zor olmasın sana

canım iştahım açıldı patlama noktasındayım:)

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

yaaa o kadar da yaşlı değilim amaaaaaaaa

hihihi 79 lusun biliom yeşil gözlüüsn ayrıca

bellimi olur.....

son falan yazmışsın ..

ayyy ne dedin sen öyle ben menapoza hazırlanırken bu bebişe ablasının zorlamasıyla niyetlendik ama bi daha yapacak kadar sağlam bünye yok bende yahu zaten sezeryan en fazla üç diyolar biliyosun riske atmam artı ben her çocuk yaptığımda memlekette kriz patlıyo hepimizin hayrına bidaha yapmıyacağım yaniiiiiiii.kaydirigubbakcemile5

aa yeni biri düşmüş
hoşgeldin cnm aramıza geç oldu nerdeyse doğurcan biraz geç keşfetmişin burayısırnaşık şey
beniim beynim biraz geç basarda ondan

öyle deme başbakanımız 3 diyoo ayy dilek bişi sorcam bana melih gökçekten mail geldi sanada geldimi nerden buluyo bu adam mailimi bea

dilenkkkkkkk benim kocada senle yaşıt

bak adamcağızda seninle bir yaşadı hamileliği demekki 74 lüler iyi insanlar hehehe

abartma yaaa benim senin yaşında arkadaşım taşşş gibi üçüncü bebeğini doğurdu benden genç duruyo valla

maşallah canım arkadaşına kendine iyi bakmış demek. Ben salak gibi çok sigara içtim bol stresli işlerde çalıştım çöktüm ben çöktüm-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…