bak adamcağızda seninle bir yaşadı hamileliği demekki 74 lüler iyi insanlar hehehe
maşallah canım arkadaşına kendine iyi bakmış demek. Ben salak gibi çok sigara içtim bol stresli işlerde çalıştım çöktüm ben çöktüm-tatlicadiarzu-
virüslü zaten :roflol::roflol::roflol:biyolojik virüsbanada geldi açmadım virüslüdür diye heheheh
hayır yalvarrrrrrrrrrrrray ben çok fransız kaldım yaw nedense ,
aranıza alın ulen benide :)))))))
canım doğumdan sonra bi diet bi detox ohh bitti:)
canım doğumdan sonra bi diet bi detox ohh bitti:)
virüslü zaten :roflol::roflol::roflol:biyolojik virüs
hayır yalvarrrrrrrrrrrrr
kanımca doğru hem ben pek seveirm 74 lüleri çok şeker olurlar koçiş gibi:1hug:
aaa kızlar dikkat ettinizmi bugün ;
bir ikiz anamız gitti,,,
onun yerine başka bir ikiz anası geldi.....
karıyaaaaaaaa bakkkkkkkkkk
bugün aramıza geldi,,,,,,,,,,
nasıl konuşuyorrrrrrrrr
sen mahallimle nasıl konuşursun... uyuz karıııııııııı
karıyaaaaaaaa bakkkkkkkkkk
bugün aramıza geldi,,,,,,,,,,
nasıl konuşuyorrrrrrrrr
sen mahallimle nasıl konuşursun... uyuz karıııııııııı
yoldurma kendini mıhtardelikafadulden
bak hem dizi izliyom hem yazıyom ne kadar iyi bi mahalle sakiniyim
yaa kızlar çamaşır astım geldim..
ben bu adamdan bıktımmmm yahuu.. bütüm kıyafteleri , leke içinde
sanki çoçuk yahuu.. bıktım artık...
çıkmıyor da lekeler..
renkli kazağın üztüne bişey dökmüş . hem de tek bir yerde yok omuzdan aşağıya kadar..
parça parça damlamış ... nasıl başardıysa....
makineye atmadan renki domestos döktüm.. banamısın dememiş,,,
nasıl çıkartacağım ben yaa..
bu ay bu üçüncü mü - dördüncümü neee...
çıkartamıyorum..
ayırdım atacaklarımın arasına
kızlar iyi akşamlar,gündüz annem geliyor yanıma, o varken de giremiyorum,anca sabah,bide akşamları,biraz geçmişi okudum da yarım kaldı,bir selam vereyim dedim,Şenay a çok üzüldüm yaacaba betül den dolayı mı yoksa diğer oylama olayından mı olmuş ki?
Ama şimdi son mesajı gördüm de,neyyyseeee anladım ben onu!Zekiyim Allahtan:jeyyar:
hoşbulduk a.s.bu nisan anneleride çok fena ayol kaydirigubbakcemile5
bunlarda şenay aa.s.
kızlar iyi akşamlar,gündüz annem geliyor yanıma, o varken de giremiyorum,anca sabah,bide akşamları,biraz geçmişi okudum da yarım kaldı,bir selam vereyim dedim,Şenay a çok üzüldüm yaacaba betül den dolayı mı yoksa diğer oylama olayından mı olmuş ki?
Ama şimdi son mesajı gördüm de,neyyyseeee anladım ben onu!Zekiyim Allahtan:jeyyar:
hoşbulduk a.s.
:lepi:
mıhtar lekenin mahiyeti ne boyamı yemekmi yağmı ne
yemek nasıl çıkmıyo domestoslayemek güzelim ,, bizim şişko yemekten başşka birşey düşünmezki,,
yemeği görünce dünyaları unutur...
nasıl yiyorsa artık..
makineden çıkardığım kazağı gene domestos döktüm.. bekletiyorum. bakalım çıkacakmı ??
önlük takacam oğluyla - kendisine bundan sonra
vadideki zambakda gelmişkızlar modunuz ne kadar değişken son girdiğimde ortalık gergindi şimdi pek neşelisiniz ne gzel kaydirigubbakcemile3
baş baaaaaaaaaşKızlarrr,hade ben kactımm,karnım cok sert bugun,uzanayım birazz..öptüm hepınızı,nısan ıkızler anasıı,sana da ıyı gecelerr:1ninca:
kızlar modunuz ne kadar değişken son girdiğimde ortalık gergindi şimdi pek neşelisiniz ne gzel kaydirigubbakcemile3
Kızlarrr,hade ben kactımm,karnım cok sert bugun,uzanayım birazz..öptüm hepınızı,nısan ıkızler anasıı,sana da ıyı gecelerr:1ninca:
kızlar modunuz ne kadar değişken son girdiğimde ortalık gergindi şimdi pek neşelisiniz ne gzel kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?