2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar neler olmus ya,Alllamm,Şen_ay a cok uzuldum ya,ne sinir bozucu bır durum..Rumelili de dogum yapmıs,masallahh,Idıl bebek de gelmıs,darısı bizlerinn basınaa..ben de dün doktora gittim,2700 olmus kızım,hersey normal dedı,normal dogumda da ısrarlı doktorum,ben severımmm normal dogurtmayı dıyoo,ay cok guldum..ama ben korkuyorum ya,siz nası karar vereceksınız,benım gıbı korku var mı:çok üzgünüm: yarın 37. haftaya girıyorum,cantamı hazırlıyayım yarın bare,bır o kaldı:)

Çiçekk gecen aksam sormustum ya ne ıle beslendın kg aldı dıye,dedıklerının hepsını aldım walla,badem,cevız,fındık,portakal,kivi...her gun yıyecem ben de,sankı bıraz az geldı kg sı bu gıdısımde,ınsallah yarar yedıklerım...

hayırdır canım sen şimdi kendini niye tanıttın ..
eskileri okuyup dalgamı geçiyon yoksa....

hazırla bakalım şeker,, oda hazır olsun...

canım şenaya üzülme ,,, b,z ona her olan biteni haber veriyoruz.. mesala şuan senin ne yazdığını bile biliyor...

Nisan ikizler sen de hosgeldin aramızaa,,doguma ne kadar kaldı? gercı ben de oyle pek takılamıyorum ama gönlüm kızlarla kaydirigubbakcemile5

Şirvan sen de hazırlamadın bacım cantayı,ne rahatız böle ya:CüvCüv: senın sezeryanmı normal dogummu belli mi?

hayırdır canım sen şimdi kendini niye tanıttın ..
eskileri okuyup dalgamı geçiyon yoksa....

hazırla bakalım şeker,, oda hazır olsun...

ne demek dalga geçmek canım olurmu öyle şey düşündümde çiçek haklı 9 aydır görüşüyoruz benimlede ilgili hiç birşey bilinmiyor yani ben hiç dalga geçtimmi 9 aydır tek kişinin kalbini kırdımmı üzdün beni muhtar

hahaha yerim seni canımm bende 84 lüyüm 2007 de evlendim ismim böcek işletme mezunuyum ama muhasebe falan beceremediim için pasta yapıorum

Nisan ikizler sen de hosgeldin aramızaa,,doguma ne kadar kaldı? gercı ben de oyle pek takılamıyorum ama gönlüm kızlarla kaydirigubbakcemile5
zeyned yerim seni bennnnnnnnn:içelim: anladın sen onu

hahaha yerim seni canımm bende 84 lüyüm 2007 de evlendim ismim böcek işletme mezunuyum ama muhasebe falan beceremediim için pasta yapıorum

muhasebe beceremeyen böcek pastacı böcek

ben de tanıtayım :) ben de yazıyorum o kadar sık olmasa da ama kımse bılmıyo kımımdır felan:) 82 lıyım,2007 de evlendım,36 haftalık hamıleyımm,resmim profilimde var,uluslararası lojistik fırmamız var,hala calısıyorumm,msn de kullanıyorumşakkıdı

................................................................................................................

canım yazamadım o mesajdan sonra çünkü nutellamı buldum o varken kendimi, kaybediorum unutmuşum siteyi:)

kız yaramaz olur mu bizim çırpı çocuk ööle 3 haftada 750 gram aldı dr aferin dedi bana

olsun bende pastayı daha çok seviyorum,zaten çokta tatlısın yakışırcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…