2009 Nisan Anneleri buraya

deniz bugün siteye girmiş saat bir gibi sonra çıkmış bişey yazmadan.. ,
şenay söyledi...

ne oldu acaba bu kıza .. telefonlarıda açmıyor..
faceden msj attım bende...

sanırım ceza betül den değil,merve sey den gelmiş,çünkü o da ceza almış,kapsama alanı dışında diyor ona da

sanırım ööle betüle ben çok tepki gösterdim. şikayet eden o olmayabilr ama hataları vardı hepimizin bildiği en azından belki onu anlamıştır. belki samimi olabilir bundan sonra robot gibi davranmaz bize

sanırım ööle betüle ben çok tepki gösterdim. şikayet eden o olmayabilr ama hataları vardı hepimizin bildiği en azından belki onu anlamıştır. belki samimi olabilir bundan sonra robot gibi davranmaz bize

canım betül iyi kızdır bende onun şikayet ettiğini sanmıyorum,o çok stres altında bir gebelik geçiriyor önceden tanıyorum aynı dönemde kayıplarımız oldu şimdi son dönemlerdeyiz idare edek birbirimizi dımı kuzum:1hug:

ŞıRVAN, benanber, bursasu+, ceyo16, chveneburi, cicekcicek+, lily_of_the_valley, nisan_ikizler, Ruveydax+, tuğçe8

bu kadar kalabalık varken ayrılmak istemiyorum ama..
uykum geldi...

benimde kaybım oldu bu bi mazeret değil yani gelio naber nasılsın hiçbişey yok bişey soruo gebelikle ilgili cevap verioruz ve gidio yani burası gebe danışma hattı deil uzun süredir tavırlıydı çoğunluk kendisine demekki bugün herkes patladı. neyse uzatmanın anlamı yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…