2009 Nisan Anneleri buraya

ay ben kaçıyom kızlar
benim bu öksürük geçmedi
bir öksürüyorum ciğerlerim oynuyo yerinden valla
hadi hepinize ii geceler

ii tamam bakalım psikopata bağlamiim gece gece zaten benim kafa da basmıyo öle olaylara eskisi kadar şunu bi doğuriim kafa da geri gelir heralde eski yerine
hadi canım sultan telef oldun sen de git de yat ii geceler

Hatırlatırım yukarıda bahsi geçen olay bir özel hastanede geçiyor.

benim görümcem de hamile
o bahsi geçen özel hastaneye gitmeye başlamışlardı
onlar da biz de o kadar çok kötü şey duyduk ki o hastane hakkında bıraktılar orayı
şimdi üsküdar hospitale gidiolar

bu sabahı da ben açayım bari malum akşam yoktum telafi etmem lazım :)) kızımın giysileri kurudu bütün gece onları ütüledim nerdeyse ayakta kalmaktan doğuracaktım yani ütülediklerimi hemen giydirecektim :)) şirvan eğer sen yapacaksan cnm bu işleri en kısa zamanda yap derim ben yoksa olmuyo bacım valla bizden geçmiş..

bu arada geçmişi okudum sevindirik oldum bol bol muhabbet etmişsiniz şenayın yerine yeni ikiz annesi gelmiş ama çeneleri aynı maşallah şenayı aratmıcak gibi :jeyyar: :1ninca: :lepi: :lepi: :lepi:

Son düzenleme:
günaydın herkeseee
ben demi erkenciyim ne bugün kimse yok daha
dinozzo ben de çok kullanıyorum o cümleyi
nerdeyse haftada bi belli bi işten kendimi azad adiyorum yok anacım benden geçmiş artık bu diye
doğurana kadar yapabilceğim hiç bi iş kalmıcak bu gidişle ehe ehe

canım valla,, ben annemle kardeşime güveniyorum...
iananırmısınız pazartesi akşamı mobilya geldi,, onları bile silmedim..

bütün gün işten dolayı yoruluyorum herhalde,,, akşam gidip malak gibi yatıyorum..
tabii bilgisayar elimde...

bu arada geçmişi okudum sevindirik oldum bol bol muhabbet etmişsiniz şenayın yerine yeni ikiz annesi gelmiş ama çeneleri aynı maşallah şenayı aratmıcak gibi :jeyyar: :1ninca: :lepi: :lepi: :lepi:

aman bu şenay da ne karıymış,,, her gelen ona üzülüyor...
ikiz anası daha iyiii

kontrole gitmiş ,, iyi haberlerle gelir inşallah...
kızlar bişey dikkatinizi çektimi ,. şenayında bugün kontrolü vardı...

ikizleri çarşamba günü muayene ediyorlar anlaşılan delikafadulden delikafadulden

şirvan topicleri beraber geziorz seninle deminde şafağı beraber saydık günaydın mesajınıda aynı anda attık

seni takip ediyorum,,sapığınım ben ... -tatlicadiarzu-

Günaydın Hamişşler:) Biz dr.a gidicez birazdan, bakalım ne dicek halime Acır bana belkide alalım artık bu sıpayı der:)) Valla yine sancı yine sancı akşam 10 dan beri yarım saat rahat edemedim Uyku sıfır, salonda yattık kocişle. O da zavallım bana destek olsun diye kıvrılıverdi bi koltuğa. :asigimaha doğmadan bizi asker etti, bakalım doğunca neler olcak..-tatlicadiarzu-
Şimdilik kapıyorum, öğlene doğru gelirim işallah.

dün bikaç kişi kendinden bahsetmiş bende bahsediyim :)
84 modelim bende 2003 de evlendim kendimi büyütmekten bebeğe yeni sıra geldi ünvde yeni bitti bittiğinde bebeğe sıra geldi mi acep derken çift çizgi görünü verdi :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…