ay yenirmi bunlarrr yaaaaaaaaaaaa
ehehe alemsinazcıkta gülelim
sen kocişi cok özlemişsindir............ oy kıyamam sanaaaaaaaaahallederız canım sıkma canını,benım kocam daha bızım kız çıkmadan özlem sankı hep hamıleymışın gıbı gelıyor bana bu halın çok yakıştı hemen arkasına bır tane daha yapalım dıyor delı edıyor bu aşkım benı ama hastayım ona ne edıım,yok ya hıçte katılmıyorum kız bebeğın anneyı çırkınleştırdığıne hurafeee suyunuzu ıçın valla bı tarafınız şışmıyor ahada örnek ben basket topu yutmuş gıbıyım ama maşallah yanı şış değılım bıde 90 ım yanı,ıkız anası harıç o ıstesede ıstemesede şışecektı heeeee
ahahahah koptumkızlar şimdi bi siteye girdim de hamile ve dokto arasında geçen soruları okudum koptum yaaaa
örnekkk hamiş sormuş doktorda gayet güzel cvp vermiş :sm_cool:
Q. Hamile kaldığımdan beri göğüslerim ve hatta ayaklarım bile büyüdü.
Hamilelikte küçülen bir şey var mı?
A. Evet mesaneniz.
59 la hamile kaldım 73 kiloyumahahahahah ben şimdi yiyorum.......................
urla hayranım sana valla. senle aynı günüz. ben 25 kg aldımsenağlama
off kıyamam sanaaabenim bacaklarımıniçleri bile çatadı kızlar ya
sonra bacaklarımın üst tarafları popom çatladı göbeğim arka belime kadar çatladı:a015::a015:senağlama
kombi nasıl bozuldu bea
sultana puan vermişin demekki ondan olmuyo bende vermiştim size şimdi veremiyorum
bende vereyim bariiii
selinay abur cubur bebege yaramazzzz bee elma yiyorum zaten offfffffffffff
bebegım ufak dogacakk......
BEBEGE KİLO NELER YERSEM ALDIRIRRRRRRRRR
bilmiom kocayı aradım yok şu vanayı çevir yok bilmem ne bişeyler sööledi hiçbişey anlamadım evde ne kalorifer yanıo ne sular ısınıo ben banyo yapmak istiom yaaaaaaaaaaaaaa
havasını alman lazım çiçek ondan ısıtmıyodur vanalarla uğraşıcan hakketen yoksa çalışmaz
çiçek fala kurcalama bence doğal gaz faln kapat kociş gelince yapsın tek başınasın nolur ne olmaz
sagol cnmayyyy şükür kızlar sabahtan beri anca bitirebildim, hatta okuyamadığım sayfalar da var hem iş hem sizi takip etmek çokkkkk zor..
UrlaCım bebişinin iyi olmasına ve az kilo almana çok sevindim, sen gidince bu topiğin durumu ne olacak bakalım....
Bebişlerinin az kilolu olduğunu düşünen hamişler onlar daha çok kilo alacak doğunca obez olmalarındansa.....
Hamilelik balık hafızası demek sanırım diğerlerini unuttum bile:çok üzgünüm:
Çiçekcim sana da kolay gelsin inş.kombin olur hemen de misler gibi banyonu yaparsın.
bende puan vericemmmmmmmm
çok uzun oldu ama anca biriktirdim....
armonia urla esen selinay en son sizlere de verdim sanırım hepinize puan verdim oleyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?