kızlar bende hamilelikle ilgili bi kitap var 38. haftada dioki 38-39 ve 40. haftalarda anne adaylarının kilo alımları yavaşlar, durabilir, hatta kilo veren anne adayları olabilir bu tamamen normal olup çok karşılaşılan bi durumdur dio
ya adaşım daha doğurmadan stres yaptın ha,ya aldıysak verırızde merak etme bende aldım du bakalım bı doğuralım ay,ne bu stres şımdıden,kaç kılo aldın sen
yok kız demin bi agustos annesi vardı behiyeesen onu sordum belli olmuyomuştaesen demişşin ama canım banamı dedin yoksam behiye esen diye bi arkadas var mı
benimkisi kızz
kız sus ben dururkengaliba aranızda en çok kilo alan benimmmmmm ağlamk istiyorumm yaaaa kızlar bide nasıl zayıfdım ben yaaa walla ağlıcam şimdi senağlama
o bizde işlemez kanımcademekki ben yarın 38. haftaya giriorum inşaşaşlh o kilo alımı duruo dediklerinden biri olurum
buda bize kapak olsundelikafaduldenKilolar konusunda çok da umutlu olmayın derim. Benim doğum yapan arkadaşım hala aynı kiloda. Dr. bile inanamıyomuş. en azından bebek çıktı 3 kilo nası düşmedi kilon demiş. Vücudu su toplamış kızcağızın, doğumdan sonra ve tansiyon sorunu oluştu şimdi ilaçta vermiş tansiyonu için. Yani doğumda ayrı bi geçiş bizim için.
Bu arada Tuğçe8 den haber var mııı?
Allah iyiliğini versin emi
ayy çok güzel bi haber.. negüzelll
1.hafta daha kilo alirim sonraaa bitti kilo derdii.
benim popo büyüdü yaa 12 kilo aldım ama... popom büyüdüü... dopumdan sonra o gidecekmi bilmiyorum umarım gider..
Kilolar konusunda çok da umutlu olmayın derim. Benim doğum yapan arkadaşım hala aynı kiloda. Dr. bile inanamıyomuş. en azından bebek çıktı 3 kilo nası düşmedi kilon demiş. Vücudu su toplamış kızcağızın, doğumdan sonra ve tansiyon sorunu oluştu şimdi ilaçta vermiş tansiyonu için. Yani doğumda ayrı bi geçiş bizim için.
Bu arada Tuğçe8 den haber var mııı?
bu arada kızlar doğumda ikiz annesinin hesabı doğru bebek 3 kilo artı eş falan 6 7 en az gidiyormuş ...bi de ikinci gune odemi de azaltıyormus vucut sanslısak 10 kilo bile giden varmış...amma velakin kalcadan alanlar (benim gibisenağlama) anca spor ve diyet...
yok kız demin bi agustos annesi vardı behiyeesen onu sordum belli olmuyomuşta
kız sus ben dururken
o bizde işlemez kanımca
buda bize kapak olsundelikafadulden
Allah iyiliğini versin emi
valla hareketle gider canım poponun doumla ilgisi olduğunu sanmıorum:) ha belki yerine oturmazsın popon yer görmez o zaman gider
offfffffffffffffffffffffff yazık ona yaa ama ödem ayrı bi konu. çok gıcık bişey.
ya değil yemek ben bunlara bakar bakar ağlarım
ahahahahah ben şimdi yiyorum.......................
urla hayranım sana valla. senle aynı günüz. ben 25 kg aldımsenağlamaişte kilolarda onun da çok etkisi yok mu sizce normalde bırakınca bile insanlar 8-10 kilo alıyo eee biz hamileyiz normal tabi
ben ve eşim bıraktık birlikte 20 gün sonra hamile kalmışım tam kilo yapmasın diye yediklerime dikkat ediyordum ki buna rağmen yaptı hamile olduğumu öğrendim ben aldım şimdiye kadar 12 eşim aldı 10 :)))
neyse boşverin bırakmak bile çook takdir edilecek bi durum bence[/QUO
bende 14 kilo aldım................
ahahahahah ben şimdi yiyorum.......................
galiba aranızda en çok kilo alan benimmmmmm ağlamk istiyorumm yaaaa kızlar bide nasıl zayıfdım ben yaaa walla ağlıcam şimdi senağlama
üzülme cnm bende çok aldım 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?