2009 Nisan Anneleri buraya

Kilolar konusunda çok da umutlu olmayın derim. Benim doğum yapan arkadaşım hala aynı kiloda. Dr. bile inanamıyomuş. en azından bebek çıktı 3 kilo nası düşmedi kilon demiş. Vücudu su toplamış kızcağızın, doğumdan sonra ve tansiyon sorunu oluştu şimdi ilaçta vermiş tansiyonu için. Yani doğumda ayrı bi geçiş bizim için.
Bu arada Tuğçe8 den haber var mııı?

hahahah ben onun tam tersiyim galibaaaa amaaa ben 38 haftada zaten doğurcam ne anladım şimdi ben bundannn haksızlık amaaaakaydirigubbakcemile3

ya adaşım daha doğurmadan stres yaptın ha,ya aldıysak verırızde merak etme bende aldım du bakalım bı doğuralım ay,ne bu stres şımdıden,kaç kılo aldın sen

canım walla tartıya bakamıyoruma artıkkaydirigubbakcemile3 ben kendimi 60ın yukarısına çıktığımı bilmezdim kaydirigubbakcemile3neyseee işin gırgırı buu ne yapalım artık doğumdan sonra halledeceğiz

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
ovtemizkan, april16, bursasu, cicekcicek, cicoşş, dinozzo, Esennn, lily_of_the_valley, merilanka, nisan_ikizler, oslem1907, sekiznisanikibindokuz, selinay2002, sev_rey

kızlarr neden sesiniz çıkmıyoooooo????????????

esen demişşin ama canım banamı dedin yoksam behiye esen diye bi arkadas var mı
benimkisi kızz
yok kız demin bi agustos annesi vardı behiyeesen onu sordum belli olmuyomuşta

galiba aranızda en çok kilo alan benimmmmmm ağlamk istiyorumm yaaaa kızlar bide nasıl zayıfdım ben yaaa walla ağlıcam şimdi senağlama
kız sus ben dururken
demekki ben yarın 38. haftaya giriorum inşaşaşlh o kilo alımı duruo dediklerinden biri olurum
o bizde işlemez kanımca

buda bize kapak olsundelikafadulden

işte şenayın ikizleri :)))

ozlem gerçekten çok güzeller bunlar nasıl yenir cnm
Allah iyiliğini versin emi

ayy çok güzel bi haber.. negüzelll
1.hafta daha kilo alirim sonraaa bitti kilo derdii.
benim popo büyüdü yaa 12 kilo aldım ama... popom büyüdüü... dopumdan sonra o gidecekmi bilmiyorum umarım gider..

valla hareketle gider canım poponun doumla ilgisi olduğunu sanmıorum:) ha belki yerine oturmazsın popon yer görmez o zaman gider

offfffffffffffffffffffffff yazık ona yaa ama ödem ayrı bi konu. çok gıcık bişey.

işte şenayın ikizleri :)))

ozlem gerçekten çok güzeller bunlar nasıl yenir cnm

ya değil yemek ben bunlara bakar bakar ağlarım

aramızda 38.-39. haftada olanlar var kilosu duran ya da düşen var mı arkadaşlar?
inanmıyorum ya çikolata olduklarına yapan sanat yapmış resmen o yüzlerinin çizgileri falan süpeerr

benim ayaklarım ve ellerim su torbası gibi. sordum geçen dr. a doğumdan sonra geçicek dimi dedim. cevap: hayır! 10-15 gün daha da şişecek!!!!!! şok oldum. yani ödem hemen gitimiyomuş arkadaşlar secinmeyin. ama en az 5-6 kilo kesin gider doğumdan sonra. sonra yavaşa yavaş ödemde gider. kalan sağlar bizimdirkaydirigubbakcemile2

azcıkta gülelim

Eklentiler

• $haf36.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $haf 34.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $hafta37a.gif
    7,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $hafta38a.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 25
hallederız canım sıkma canını,benım kocam daha bızım kız çıkmadan özlem sankı hep hamıleymışın gıbı gelıyor bana bu halın çok yakıştı hemen arkasına bır tane daha yapalım dıyor delı edıyor bu aşkım benı ama hastayım ona ne edıım,yok ya hıçte katılmıyorum kız bebeğın anneyı çırkınleştırdığıne hurafeee suyunuzu ıçın valla bı tarafınız şışmıyor ahada örnek ben basket topu yutmuş gıbıyım ama maşallah yanı şış değılım bıde 90 ım yanı,ıkız anası harıç o ıstesede ıstemesede şışecektı heeeee

bende azıcık uzanayım bari gözlerim kapanıyo resmen 2 gündür az uyuyorum
1. si görünmüyo zaten şenay ama 4. iyiymiş aynı bizim durum

kızlar doğumda hamilelikte alınan kilonun yaklaşık 3'te biri gidiyormuş diye duymuştum, herkeste farklı yani..
ayrıca bünye de çok önemli, bir arkadaşım 20 kilo almıştı, 1 senede 25 kilo verdi, bir başka arkadaşım 6 kilo almıştı hiç vermedi
dua edelim de bizimkiler gidici olsun yerimseniben

yok kız demin bi agustos annesi vardı behiyeesen onu sordum belli olmuyomuşta

kız sus ben dururken
o bizde işlemez kanımca

buda bize kapak olsundelikafadulden

Allah iyiliğini versin emi

hımmm tamammm

bakalımm azkaldıı göreceğim doğumdan sonraa....popumun kalıp kalmayacağınıı senağlama

kızlar şimdi bi siteye girdim de hamile ve dokto arasında geçen soruları okudum koptum yaaaa
örnekkk hamiş sormuş doktorda gayet güzel cvp vermiş :sm_cool:
Q. Hamile kaldığımdan beri göğüslerim ve hatta ayaklarım bile büyüdü.
Hamilelikte küçülen bir şey var mı?

A. Evet mesaneniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…