2009 Nisan Anneleri buraya

nası yaa. hangi kitap cnm o? bende hiç olmadı ööle bişey. bi gariplik var bu işte

benim bacaklarımıniçleri bile çatadı kızlar ya
sonra bacaklarımın üst tarafları popom çatladı göbeğim arka belime kadar çatladı:a015::a015:senağlama

bu arada teşekkür buttonumuz kalktı bari birbirmize puan verelim
ben arada veriyorum öle günde 20 kişiye puan verebilirsin farklı kişilere

benim kadar su içen olmasın yahu 3 litre su yarım litre ayran 3-4- fincan ıhlamur daha ne içiim. ayaklarım ve ellerim ödemden kapanmıyo artık. bünye meselesi ya su falan hikaye.

ben de bu aralar herkese puan vermeye çalışıyorum ama bi iki veriyorum sonra hata veriyo
ben de günde iki üç kişiye verebiliyoz heralde diye düşünmüştüm

sus kıs ben normal doğuracam.................................
benim sezeryan fobim var .................................

ne bilim işte işe yarıomuş benim popom büyümedi pek ama selülitlerim çok çirkin oldu onlara bi çare bulmam lazım kremler işe yarıo mu kullanan var mı

ay aktarlardaki yağlar daha çok işe yarıyomuş ama doğumdan sonra bi çoğu gidiyomuş selülitlerin................................

valla ben almıştım ilk bebişte..............................

urla abur cubur yedin bide sınırsız elma heheh...............

işte şenayın ikizleri :)))

ozlem gerçekten çok güzeller bunlar nasıl yenir cnm

ay ben yiyemem yanında yatarım.........................................

azcıkta gülelim

alemsin kısım sen heheh.............................

benim bacaklarımıniçleri bile çatadı kızlar ya
sonra bacaklarımın üst tarafları popom çatladı göbeğim arka belime kadar çatladı:a015::a015:senağlama

aman bişe olmaz ya, fazlada kilo almadın aslında ,annende varmı çatlak biraz genetik oluyoya bu iş................................

bu arada teşekkür buttonumuz kalktı bari birbirmize puan verelim
ben arada veriyorum öle günde 20 kişiye puan verebilirsin farklı kişilere

nerden veriliyor puan bursasu;
terazi de puanla ilgili bişi var orası mı ki.. bide kac üzerinden veriliyo....

ben de bu aralar herkese puan vermeye çalışıyorum ama bi iki veriyorum sonra hata veriyo
ben de günde iki üç kişiye verebiliyoz heralde diye düşünmüştüm

bende veriyorum değişik kişilere vercen yoksa hata veriyor

nerden veriliyor puan bursasu;
terazi de puanla ilgili bişi var orası mı ki.. bide kac üzerinden veriliyo....

terazi varya oaraya basıyosun buyazınızda size katılıyorum işaretli olacak bide kutucuk varya istersen orayada neden puan verdiğini veya ne istersen yazabilirsin puan verdiğin kişi bunu görür

puanda sitedeki aktifliğine göre belirleniyor 1 den başlıyor mesela benim puandeğerim 2 olmuş

sultan sana tıkladıımda bu kullancıya yorum vermek için başka kullanıcılara torum yapmanız gerekio die saçmlaık bişey çıkıo buneeeeeeeeeeeee

hımm anladım
bu arada ben yulaf ezmesi önermiştim ya. insan gibi kullanmadığım için abarttığım için bağırsakları bi bozmuşumki sormayın. siz siz olun herşeyi ayarında insan gibi kullanın

bilmiom kocayı aradım yok şu vanayı çevir yok bilmem ne bişeyler sööledi hiçbişey anlamadım evde ne kalorifer yanıo ne sular ısınıo ben banyo yapmak istiom yaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…