amannnnnn olmamış karikatürler küçük kalmış becerememişim
kızlar bende hamilelikle ilgili bi kitap var 38. haftada dioki 38-39 ve 40. haftalarda anne adaylarının kilo alımları yavaşlar, durabilir, hatta kilo veren anne adayları olabilir bu tamamen normal olup çok karşılaşılan bi durumdur dio
hallederız canım sıkma canını,benım kocam daha bızım kız çıkmadan özlem sankı hep hamıleymışın gıbı gelıyor bana bu halın çok yakıştı hemen arkasına bır tane daha yapalım dıyor delı edıyor bu aşkım benı ama hastayım ona ne edıım,yok ya hıçte katılmıyorum kız bebeğın anneyı çırkınleştırdığıne hurafeee suyunuzu ıçın valla bı tarafınız şışmıyor ahada örnek ben basket topu yutmuş gıbıyım ama maşallah yanı şış değılım bıde 90 ım yanı,ıkız anası harıç o ıstesede ıstemesede şışecektı heeeee
ilk fırsatta burdayım şekercim merak etme
gece gece güldürdü bizi işte sıyrık
sağol inşallah kolay olur sende en sonunda sinan beye gelip kesbeni doktor dicen heeeekaydirigubbakcemile3
kilo alırken en çok ben motive oldumkaydirigubbakcemile3 verirkende olcammı bakalım
ne bilim işte işe yarıomuş benim popom büyümedi pek ama selülitlerim çok çirkin oldu onlara bi çare bulmam lazım kremler işe yarıo mu kullanan var mı
kızlar bişii sorucam benim dr sancın başlar,nişan veya suyun gelirse panik yapma duşunu al eşyalarını al gelin yavaş yavaş dedi de su kısmından emin değilim..su gelince duş alınabiliyo mu mikrop kapar mı?
bende üzüldüm canım benım bebegımde 3,040 haftaya dogarsa çünkü 39. haftaya giricem 3,300 olsun taş catlasın
SELİNAY NE YEDİNDE maşallah oglanı büyütüün yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız sennn mart annesimi olyorsun şimdik
ya denizden daha haber yokmuuuuuuuuuuuuu
maşallah bebgine canımmmmmmmm cok tatlı
maşallah
maşallah sende büyütmüşsün
seninde az kaldı 1 haftaaaaaaaaaaaaa
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
azcıkta gülelim
benim bacaklarımıniçleri bile çatadı kızlar ya
sonra bacaklarımın üst tarafları popom çatladı göbeğim arka belime kadar çatladı:a015::a015:senağlama
bu arada teşekkür buttonumuz kalktı bari birbirmize puan verelim
ben arada veriyorum öle günde 20 kişiye puan verebilirsin farklı kişilere
ben de bu aralar herkese puan vermeye çalışıyorum ama bi iki veriyorum sonra hata veriyo
ben de günde iki üç kişiye verebiliyoz heralde diye düşünmüştüm
nerden veriliyor puan bursasu;
terazi de puanla ilgili bişi var orası mı ki.. bide kac üzerinden veriliyo....
esen sana oy vermeye çalıştım olmadı
ruveydax sana oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?