kızlar ya birşey soracağım, benim bacaklarım çok ağrıyor özellikle akşamları. sizin de böyle bi şikayetiniz var mı? varsa ne yapmak lazım, kilolar fazla geldi taşıyamıyo mu acaba senağlama
sancı veriyorum sanaaa dilekle 3 gün boyunca ankamall senin antares benim geziyosun bayaa turlayın ama iyice yorulun ikea örneği gibişindi söyleyin baba nasıl sancılarımı getirecem ben heheh.............................................
sancı verin bana..................................
öyle şey olurmu beee bizde doğurmak için bahane arıyoz heebu aradadün oglen yemeği yemedim ablamla telefonda konuşurken ay abla canım hicbir şey istemiyo canım dedim o da "kızım korkma ama bu da bir belirtidir...hazırlı olun dedi" zaten benim bıcırk 1 hafta onden gidiyo ya..doğsada zamanı demişti bizim dr...
oy oy
valla ben artık ağrıların nedenini ve çözümünü hiiç düşünmüyorum
neden hamilelik çözüm doğurmak:)
kalsiyum içicen düzenli bi şekilde bide mağnezyum içiyo kızlar benim dr gerek yok elevitte var dedi ben mağnezyum içmiyorum
bende magnesıum kullanıyorum arada unutsamda kramp filan çok olmadı allahtan bende.evet artık haftaya izne ayrılacağım için bir an önce doğsun dualarıma başlayabilirim :))
benim doktorum da tam tersi elevitte var diye kalsiyumu bıraktırdı, ama mağnezyuma devam ediyorum. gerçi elevite de yeni başladım, çok kilo aldırıyo diye onu da bıraktırmıştı 3 aydır, hakkaten bırakınca kilo alımım yavaşladı
benimde bir hafta önde demişlerdi şimdiyse kafası büyük bir hft sonrakiyle uyumlu diye, acaba dr sezaryan için yolmu arıyor nedersiniz ?yüksel benim 2 hafta önden gidiyo hani bişe yok yaaaaaaaaaaaaaaa.......................................
valla cnm ben eve bile almadım daha inşallah gerek kalmaz da lıkır lıkır içerler cnmmmmkızlar doğum cantanıza süt pompası koydunuz mu.... hani sezeryanda hemen inmiyor dediler ya..iki gün hastane kalırsak lazım olur mu diye düşündüm de bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?