2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ya birşey soracağım, benim bacaklarım çok ağrıyor özellikle akşamları. sizin de böyle bi şikayetiniz var mı? varsa ne yapmak lazım, kilolar fazla geldi taşıyamıyo mu acaba senağlama

diğeri erkek olursa annem tutturdu rüzgar diye bende ilk başta türker diyodum şimdi bilmiyoruz cinsiyet belli olmayınca bizimde hevesimiz kaçtı

valla ben artık ağrıların nedenini ve çözümünü hiiç düşünmüyorum
neden hamilelik çözüm doğurmak:)

kızlar ya birşey soracağım, benim bacaklarım çok ağrıyor özellikle akşamları. sizin de böyle bi şikayetiniz var mı? varsa ne yapmak lazım, kilolar fazla geldi taşıyamıyo mu acaba senağlama

kalsiyum içicen düzenli bi şekilde bide mağnezyum içiyo kızlar benim dr gerek yok elevitte var dedi ben mağnezyum içmiyorum

ya kızlar ben iş yerindeyim oddamı topluyom malum gidiyoz ya izine ..ya beni gorenler ay senin az kalmış dediler...yaaa yok gozlerinin altı morarmış yok karnın soyle boyle...ya bu ayaklı ultrasonlar insanın yureğini kaldırıyor...

şindi söyleyin baba nasıl sancılarımı getirecem ben heheh.............................................
sancı verin bana..................................

bu aradadün oglen yemeği yemedim ablamla telefonda konuşurken ay abla canım hicbir şey istemiyo canım dedim o da "kızım korkma ama bu da bir belirtidir...hazırlı olun dedi" zaten benim bıcırk 1 hafta onden gidiyo ya..doğsada zamanı demişti bizim dr...

oy oy

yüksel benim 2 hafta önden gidiyo hani bişe yok yaaaaaaaaaaaaaaa.......................................

şindi söyleyin baba nasıl sancılarımı getirecem ben heheh.............................................
sancı verin bana..................................
sancı veriyorum sanaaa dilekle 3 gün boyunca ankamall senin antares benim geziyosun bayaa turlayın ama iyice yorulun ikea örneği gibi
öyle şey olurmu beee bizde doğurmak için bahane arıyoz hee

valla ben artık ağrıların nedenini ve çözümünü hiiç düşünmüyorum
neden hamilelik çözüm doğurmak:)

evet artık haftaya izne ayrılacağım için bir an önce doğsun dualarıma başlayabilirim :))

kalsiyum içicen düzenli bi şekilde bide mağnezyum içiyo kızlar benim dr gerek yok elevitte var dedi ben mağnezyum içmiyorum

benim doktorum da tam tersi elevitte var diye kalsiyumu bıraktırdı, ama mağnezyuma devam ediyorum. gerçi elevite de yeni başladım, çok kilo aldırıyo diye onu da bıraktırmıştı 3 aydır, hakkaten bırakınca kilo alımım yavaşladı

bende magnesıum kullanıyorum arada unutsamda kramp filan çok olmadı allahtan bende.
sen raporunu ne zaman alacaksın 37 içinde alacaksın dimi yani 37+2 de filan gibi

kızlar doğum cantanıza süt pompası koydunuz mu.... hani sezeryanda hemen inmiyor dediler ya..iki gün hastane kalırsak lazım olur mu diye düşündüm de bir an

geçmişi okudum.gelene kadar da puan verdim herkeslere ama benim de 50 puanım yok.sanırım geçersizoldu verdiğim puanlar.neysem keyifler nasıl.iysiniz di mi?

ya kızmayın ama ben de çıkmasından korkuyorum bebişin
böle de çok sıkıntı var ama ben de hep annelerden en rahatı karnınızdayken çıkınca bi sürü sorun falan filan diye duya duya korkuyorum valla doğurmaya
zaten sürekli kocişe nası bakıcam ben yaaa diip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…