- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
korkma kıs bişe olmaz biraz duygusallaşıp salya sümük oluyon o kadar................................
QUOTE]
ya öle ruhsal durum filan diil ya beni ciddi ciddi bebek bakıcak olmak korkutuyoo
geceler boyu ağlıcak yok bezi yok gazı ayyy çok mu rahatıma düşkünüm nekaydirigubbakcemile3
o zamanda kimselere vermeye kıyamazsın herşeyini kendin ypmak istersin ayrıca hiç zoruna gitmiyo bu işler......................................
aprilcım ananene acil şifalar diliyorum..inşallah dediğin gibi once olur ve senin de için rahat eder...yemeği de yapma kociş gelsin o yapsın -tatlicadiarzu- cünkü tam nazımızın gececeği son haftalar sonrası ya nasip...
april yemeğim dünden kalan var.onunla idare etcez.sadece salata yaparım.ama şu anda onu bile yapmak gelmiyor içimden.
kızlar haftada kaç kez balık yiyosunuz.benmi idyetisyen 3 kere ya balığı dedi.ben de içimden yuuuuh dedim.haftada 1 yiyorum.siz
canım öle basit olanlar hiçbi işe yaramıyomuş çekmiyomuş hiç
o yüzden bence doğumu bekle lazım olursa ii bişi alırsın olmazsa da ne ala
ben yaptım yemek. ama kociş geç gelicek bugün biraz havuzu var
anneannen de hakkaten senden önce olur inş. ameliyat da sen de rahat edersin
öyle komşum ya çok zor sonra çalışmaya başlayınca nasıl olacak bende onu düşünüyorum sürekli, eve gel yemek yap çocuğu al ilgilen şimdi bile iş yapmadığım halde yetişemiyorum o zaman napıcam, iştenmi ayrılsam karar veremiyorum.
valla ben de ücretsiz izne mi ayrılsam bi yıl filan diye düşündüm başta ama sonra düşündüm de bu sefer de işten iice soğurum bi daha çalışamam filan diye korktum
o zamanda kimselere vermeye kıyamazsın herşeyini kendin ypmak istersin ayrıca hiç zoruna gitmiyo bu işler......................................
inş. öle olur canım yaaa
aslında beni korkutan biraz da şey
biraz mükemmeliyetçiyimdir ben e bebek meselelerinde de herşey istediğin gibi olmuyo maalesef
sen mükemmeli istersin en ideali şu kadar emzirmektir şöle bakım yapmaktır filan
sonra yok sütün olmaz yok depresyona girersin pöfff içim karardı
b
ya sizlerden allah razı olsun kızlar dün baya su muhabbeti olmuş bende 1 hftdır suya doyamıyorum içsemde şekerim çıktı sanıyordum sayenizde içim rahatladı :sm_cool:
selinay çok güzel moral veriyorsun umarım dediğin gibi olur :))
selinay bi fikrim daha var bacım panorayı dolaşalım diyen arkadaş varya hani kocan olan belki onla başka aksiyonlar yaparsınız nişan mışan kese mese su patlar hooooooop hastaneye
ay evet bende kendim yapamam herhaldee
jiletlede yapamam be göremıom ki
2 senden beri gııtıgım agdacı var ona gidiommmmm
pazartesi son kez gidicem dogumdan sonra artık jilet yaparım bi müddet
yok kıs kötüye bişi olmaz iiyi de Allah korur:)
yemek yapıyodur kesin o. kıyamaz baklavacıyı aç bırakmaya
benim doktorda koca kafalı olcak dedibenimde bir hafta önde demişlerdi şimdiyse kafası büyük bir hft sonrakiyle uyumlu diye, acaba dr sezaryan için yolmu arıyor nedersiniz ?
kızlar haftada kaç kez balık yiyosunuz.benmi idyetisyen 3 kere ya balığı dedi.ben de içimden yuuuuh dedim.haftada 1 yiyorum.siz
şimdiiiiiiiii çiçeğe bişey olmamışmıdır yoksa Allahmı koruyodurrrrrrrr:uhm: :roflol::roflol::roflol:
Aynen cnm ya zaten normal doğumda mühim olan başmış o çıktıktan sonra bişey kalmıyomuş ama biz bu koca kafalıları nasıl çıkarcaz bakalım...delikafaduldenbenim doktorda koca kafalı olcak dedi
bende korktum korkulcak bişey yokmuş
özellikle erkek bebeklerin başı büyük oluyomuş
nasıl çıkartçam ben o başı dedim kendi kendime:))
valla haftada 1 yemeye çalşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?