2009 Nisan Anneleri buraya

Sağol canım, işallah. Valla allahtan kocişin yemekle zoru yok. Önüne ne koysam yer ama benimde yemem gerektiği için aslında birazda kendim içindüşünüyorum-tatlicadiarzu-

april yemeğim dünden kalan var.onunla idare etcez.sadece salata yaparım.ama şu anda onu bile yapmak gelmiyor içimden.

Oh ne güzel yırtmışsın sen. Benim dünde içimden gelmiyodu, tostla börekle geçştirdik bugünde içimden gelmediği için kalakaldım. her akşamda kahvaltı yapılmazki

kızlar haftada kaç kez balık yiyosunuz.benmi idyetisyen 3 kere ya balığı dedi.ben de içimden yuuuuh dedim.haftada 1 yiyorum.siz

Canım ben normalde denizden babam çıksa yerim diyenlerdendim ama bu hamilelikle bay geldi balıktanda 2-3 haftadır yemiyorum sanırım doğurana kadar da yemem. En son bu yeni evde yaptığımızda koku 3 gün gitmedi o oldu. Bidaha aklıma bile getirmiyorumki doğumdan sonra yiyebiliyim.

Oh yırtmışsın sende:)
Ben pompa almadım görümceminki var. İşallah lazım olmaz, o da az kullanmıştı zaten. Göğsü iltihap olmuştu hergün 3 öğün çektik baya zorlandı.

selinay bi fikrim daha var bacım panorayı dolaşalım diyen arkadaş varya hani kocan olan belki onla başka aksiyonlar yaparsınız nişan mışan kese mese su patlar hooooooop hastaneye

başımda bi ağrı var.grip mi geliyor acaba.off son haftalarda hiç çekilmez şimdi.sultanla çiçek mahvolmuştu

yok kıs kötüye bişi olmaz iiyi de Allah korur:)
yemek yapıyodur kesin o. kıyamaz baklavacıyı aç bırakmaya

benimde bir hafta önde demişlerdi şimdiyse kafası büyük bir hft sonrakiyle uyumlu diye, acaba dr sezaryan için yolmu arıyor nedersiniz ?
benim doktorda koca kafalı olcak dedi
bende korktum korkulcak bişey yokmuş
özellikle erkek bebeklerin başı büyük oluyomuş
nasıl çıkartçam ben o başı dedim kendi kendime:))

kızlar haftada kaç kez balık yiyosunuz.benmi idyetisyen 3 kere ya balığı dedi.ben de içimden yuuuuh dedim.haftada 1 yiyorum.siz

valla haftada 1 yemeye çalşıyorum

Aynen cnm ya zaten normal doğumda mühim olan başmış o çıktıktan sonra bişey kalmıyomuş ama biz bu koca kafalıları nasıl çıkarcaz bakalım...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…