ben almadım canım süt pompası inş. gerek de kalmazkızlar doğum cantanıza süt pompası koydunuz mu.... hani sezeryanda hemen inmiyor dediler ya..iki gün hastane kalırsak lazım olur mu diye düşündüm de bir an
geçmişi okudum.gelene kadar da puan verdim herkeslere ama benim de 50 puanım yok.sanırım geçersizoldu verdiğim puanlar.neysem keyifler nasıl.iysiniz di mi?
bende magnesıum kullanıyorum arada unutsamda kramp filan çok olmadı allahtan bende.
sen raporunu ne zaman alacaksın 37 içinde alacaksın dimi yani 37+2 de filan gibi
kızlar doğum cantanıza süt pompası koydunuz mu.... hani sezeryanda hemen inmiyor dediler ya..iki gün hastane kalırsak lazım olur mu diye düşündüm de bir an
canım öle basit olanlar hiçbi işe yaramıyomuş çekmiyomuş hiçben de alacam süt pompası.ama basit bişey.
Çok uykum geldi ve içimden yemek yapmak gelmiyoSiz yemek yaptınız mıııı?
Bu arada ananem hala ameliyat olamadı bekliyolar, işallah ben doğurmadan olurda bide onda kmaz aklım
kızlar doğum cantanıza süt pompası koydunuz mu.... hani sezeryanda hemen inmiyor dediler ya..iki gün hastane kalırsak lazım olur mu diye düşündüm de bir an
kızlar hastanede makina var problem olursa onu bağlıyolarben de alacam süt pompası.ama basit bişey.
valla cnm bende hft bir anca o da düzenli değil ama drum bana balık hapı verdi hergün al diye ama benim midemi kötü yaptığı için iki günde bir hapını almaya çalışıyorum cnmkızlar haftada kaç kez balık yiyosunuz.benmi idyetisyen 3 kere ya balığı dedi.ben de içimden yuuuuh dedim.haftada 1 yiyorum.siz
sancı veriyorum sanaaa dilekle 3 gün boyunca ankamall senin antares benim geziyosun bayaa turlayın ama iyice yorulun ikea örneği gibi
öyle şey olurmu beee bizde doğurmak için bahane arıyoz hee
ay selinay seninkinin rahtı iyi herhalde... valla bence de dursunlar içerde
benimde bir hafta önde demişlerdi şimdiyse kafası büyük bir hft sonrakiyle uyumlu diye, acaba dr sezaryan için yolmu arıyor nedersiniz ?
geçmişi okudum.gelene kadar da puan verdim herkeslere ama benim de 50 puanım yok.sanırım geçersizoldu verdiğim puanlar.neysem keyifler nasıl.iysiniz di mi?
ya kızmayın ama ben de çıkmasından korkuyorum bebişin
böle de çok sıkıntı var ama ben de hep annelerden en rahatı karnınızdayken çıkınca bi sürü sorun falan filan diye duya duya korkuyorum valla doğurmaya
zaten sürekli kocişe nası bakıcam ben yaaa diip duruyorum
kızlar haftada kaç kez balık yiyosunuz.benmi idyetisyen 3 kere ya balığı dedi.ben de içimden yuuuuh dedim.haftada 1 yiyorum.siz
korkma kıs bişe olmaz biraz duygusallaşıp salya sümük oluyon o kadar................................
QUOTE]
ya öle ruhsal durum filan diil ya beni ciddi ciddi bebek bakıcak olmak korkutuyoo
geceler boyu ağlıcak yok bezi yok gazı ayyy çok mu rahatıma düşkünüm nekaydirigubbakcemile3
öyle komşum ya çok zor sonra çalışmaya başlayınca nasıl olacak bende onu düşünüyorum sürekli, eve gel yemek yap çocuğu al ilgilen şimdi bile iş yapmadığım halde yetişemiyorum o zaman napıcam, iştenmi ayrılsam karar veremiyorum.korkma kıs bişe olmaz biraz duygusallaşıp salya sümük oluyon o kadar................................
QUOTE]
ya öle ruhsal durum filan diil ya beni ciddi ciddi bebek bakıcak olmak korkutuyoo
geceler boyu ağlıcak yok bezi yok gazı ayyy çok mu rahatıma düşkünüm nekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?