2009 Nisan Anneleri buraya

Çok uykum geldi ve içimden yemek yapmak gelmiyo Siz yemek yaptınız mıııı?
Bu arada ananem hala ameliyat olamadı bekliyolar, işallah ben doğurmadan olurda bide onda kalmaz aklım

kızlar doğum cantanıza süt pompası koydunuz mu.... hani sezeryanda hemen inmiyor dediler ya..iki gün hastane kalırsak lazım olur mu diye düşündüm de bir an
ben almadım canım süt pompası inş. gerek de kalmaz
zaten hastanede lazım olursa onlarınkini kullanıyomuşsun hem hastanelerinki baya kuvvetli oluyomuş hemen çekiyomuş filan

geçmişi okudum.gelene kadar da puan verdim herkeslere ama benim de 50 puanım yok.sanırım geçersizoldu verdiğim puanlar.neysem keyifler nasıl.iysiniz di mi?

hoşgeldin megulcüm iiyiz biz keyifler fena diil işte

aprilcım ananene acil şifalar diliyorum..inşallah dediğin gibi once olur ve senin de için rahat eder...yemeği de yapma kociş gelsin o yapsın -tatlicadiarzu- cünkü tam nazımızın gececeği son haftalar sonrası ya nasip...

april yemeğim dünden kalan var.onunla idare etcez.sadece salata yaparım.ama şu anda onu bile yapmak gelmiyor içimden.

kızlar haftada kaç kez balık yiyosunuz.benmi idyetisyen 3 kere ya balığı dedi.ben de içimden yuuuuh dedim.haftada 1 yiyorum.siz

kızlar doğum cantanıza süt pompası koydunuz mu.... hani sezeryanda hemen inmiyor dediler ya..iki gün hastane kalırsak lazım olur mu diye düşündüm de bir an

benim 2 ay önce bir arkadaşım sezeryanla doğum yaptı, ama dediğine göre süt pompası kullanınca zaten az sütü gelmiş o da pompanın kanallarında kalmış veremedi kızına. galiba süt azsa denememek gerekiyor

ben de alacam süt pompası.ama basit bişey.
canım öle basit olanlar hiçbi işe yaramıyomuş çekmiyomuş hiç
o yüzden bence doğumu bekle lazım olursa ii bişi alırsın olmazsa da ne ala

Çok uykum geldi ve içimden yemek yapmak gelmiyo Siz yemek yaptınız mıııı?
Bu arada ananem hala ameliyat olamadı bekliyolar, işallah ben doğurmadan olurda bide onda kmaz aklım

ben yaptım yemek. ama kociş geç gelicek bugün biraz havuzu var
anneannen de hakkaten senden önce olur inş. ameliyat da sen de rahat edersin

o zaman bekleyim ruveyda.ilk zamanlar göğsün içinde bebeğin ememediği süt kalabiliyomuş o da iltihaplanma yapıyomuş.elimizle de olsa kalan sütü akıtmak lazımmış.

kızlar haftada kaç kez balık yiyosunuz.benmi idyetisyen 3 kere ya balığı dedi.ben de içimden yuuuuh dedim.haftada 1 yiyorum.siz
valla cnm bende hft bir anca o da düzenli değil ama drum bana balık hapı verdi hergün al diye ama benim midemi kötü yaptığı için iki günde bir hapını almaya çalışıyorum cnm

sancı veriyorum sanaaa dilekle 3 gün boyunca ankamall senin antares benim geziyosun bayaa turlayın ama iyice yorulun ikea örneği gibi

öyle şey olurmu beee bizde doğurmak için bahane arıyoz hee

he benim kocada diyo gidelim panorayı gezelim gıcık oluyom oraya ben yürü yürü bitmiyo ama hiç halim yok heheh....................................

ay selinay seninkinin rahtı iyi herhalde... valla bence de dursunlar içerde

yok kıs benimki gelsin artık valla ztn gece uykusu fln kalmadı valla bir an önce doğsun inşallah.................................

benimde bir hafta önde demişlerdi şimdiyse kafası büyük bir hft sonrakiyle uyumlu diye, acaba dr sezaryan için yolmu arıyor nedersiniz ?

heheh olabilir......................................dün gittiğim hastanede 5 doğum var 5 de sezeryan oha fln oldum yani.............................

geçmişi okudum.gelene kadar da puan verdim herkeslere ama benim de 50 puanım yok.sanırım geçersizoldu verdiğim puanlar.neysem keyifler nasıl.iysiniz di mi?

al sana puan 50 olmuştur sanırsam..............................

korkma kıs bişe olmaz biraz duygusallaşıp salya sümük oluyon o kadar................................

valla hamilelikte balığı tavsiye etmiyolar artık içindeki çinkodan dolayı ne zaman denk gelirsem o zaman yiyorum bende.......................

ya sizlerden allah razı olsun kızlar dün baya su muhabbeti olmuş bende 1 hftdır suya doyamıyorum içsemde şekerim çıktı sanıyordum sayenizde içim rahatladı :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…