• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

aşıdan önce fitil vermedim şirvancım doktor muayenede dişleri geliyor sanırım çok huzursuz dedi eve gidince bi ağrı kesici ateş düşürücü fitil ver ama yarım dedi bende fitil verdim.

kızlar herkese merhaba çiçkle elif gitmiş gelmişler
Tuğbanın bebişi aşı olmuş geçmiş olsun sabaha kadar sohbet edilmiş ooh iyi yapmısınız ne güzel eskisi gibi
Bu arada biz bugün 4 numara beze geçtik geç kalmışız sanırım bu kiloyla prima kullanıyoruz memnunuz
Cinsiyet belirleme konuşulmuş bende yasal değil diye biliyorum ama yaptırır mıydım ondan emin değilim çok yeni ne düşüneceğimi bilemedim
Benimde dikişlerimde bi sorun olmadı çok şkür benimki yapıştırmaydı bişey farkediyo mu bilmiyorum kızım uyandı şimdilik öptüm sizi

kızlar herkese merhaba çiçkle elif gitmiş gelmişler
Tuğbanın bebişi aşı olmuş geçmiş olsun sabaha kadar sohbet edilmiş ooh iyi yapmısınız ne güzel eskisi gibi
Bu arada biz bugün 4 numara beze geçtik geç kalmışız sanırım bu kiloyla prima kullanıyoruz memnunuz
Cinsiyet belirleme konuşulmuş bende yasal değil diye biliyorum ama yaptırır mıydım ondan emin değilim çok yeni ne düşüneceğimi bilemedim
Benimde dikişlerimde bi sorun olmadı çok şkür benimki yapıştırmaydı bişey farkediyo mu bilmiyorum kızım uyandı şimdilik öptüm sizi

benimde dikişlerim sızlamaktan ziyade çok kaşınıyor. sizinde öyle mi.. eskiler yara iyileşirken kaşınır derler ama bilemiyorum bazen elim ddeli gib orda.. :)) habire kaşıyorum

:utangac:

evet çok kaşınıyor benimki de. hatta tam dikiş yerinin üzerinde küçük bir yer sivilce yeri gibi kanıyor zaman zaman..

kızlar merak eettim kaç numara bez kullanıyorsunuz biz 3 numarada takılı kaldık :):emir_bebek:

3 numara kullanıyoruz canım prima esnek bantlı.

ilginçmiş cinsiyet belirleme olayı..hiç bişeyi doğasına bırakmıcaklar böle giderse
komşumuzda bu şekilde kız sahibi oldu 2 oğlu vardı ama kız down sendromlu doğdu :(
yaşıtları okula başladı o özel rehabilitasyon merkezine gidiyor
ben 2. çocuğu istiyorum ama kız erkek fark etmez Rabbim ne verirse amenna..
tamam bebeğin doğal yollardan olmuyorsa bilim bunun çaresini bulmuş ama bu kadarda müdehaleyi doğru bulmuyorum

benim de en büyük korkum odur bu işlerde ama bu müdahale değil, zaten o yüzden yasal, takvime göre ilişkiye giriyorsun. yine allah ın bilecegi iş yani. zaten %95 vermişler, %5 sapma büyük bir oran. bu yöntemle şansın artıyor diyelim.

bugün kızlara mesaj attım ya..
april : çoçukla ilgileniyormuş.. sonrada yorgunluktan yığılıp kalıyormuş..(sankim biz kalmıyoruz)
glmn_kvrck : çoçukla ilgileniyor.. birde kayınvalideyle kaldığı için giremiyormuş.. (merhaba demeye de mi vakitleri yok acep)
özlem1907 : mersinde - yayladalarmış.. internet yokmuş.. (be güzelim bir msj atsana merak ediyoz burda)

yani kısaca herkes iyiymiş... bizler hep akıllarındaymısız.. bizleri çok özlemişler,, herkese selamları var,, hepinizi ve kuzularınızı öpüyorlar.....

lafın kısası... yukardaki bacılar tembel anacım tembell...

bak bize.. gece 2 olmuş. koca uyumuş. çoçuk uyumuş.. bizde burda yazıyoz... dimi ama ..
kızmakla haklımıyım değilmiyim...

ya valla benim kocişte diyor kk ya bir takıldın kalkmıyorsun basından ihmal ediyorsun beni diye. haklı adam, o yüzden artık o aksam gelince pek girmiyorum ama aklım burda :)

öneriniçin tşk ederim cnm ama dediğin gibi herşeyi denedim aklına gelebilecek herşeyi amuda kalkıp emzirmek dışındakaydirigubbakcemile3 yakında bu çocuk onuda yaptırırsa hiç şaşırmam bilmiyorum üzütüdenmidir dün gece sağdığımda her zmnkinden 50 cc daha az çıktı gerçi o gün pek fazla su içmemiştim
bilmiyorum valla bu çocuk ne zmn düzene girecek çok üzülüyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım üzülme, yasemin in de 15 günlük böyle bir dönemi oldu. bu arada amuda kalkmıs spor yaparken bebegi gelip memesine yapışan bir anne vardı internette. sen öyle deyince o aklıma geldi :))

kızlar dün nolduuuuuu

artık tatil bitti ve evimize geldik.. hadi dedik carfura gidelim bişeyler alalım yemeklik falan... ii güsel alışverişin tam ortasında çağan huysuzlandı.. ala alaa napcamızı şaşırdık.. neyse ben aliim dedim kucağıma.. aldım bi baktım ki elim kaka olduuuuuu:bbo: eşime baktım üstü batmışşş kaydirigubbakcemile3 hadiii.. elimizdekileri ödeyip çıktık tam çıkarken bi de kustuuuuuuuun üstüme anlicanız babası kakalı ben kusmuklu oldum naniknanik

anladımki bebeişlerle bi yere çıkmak zulüüüümm

süper olmuş valla.. çok güldüm :)))

bizmki geçen hafta isahal olmuştu şimdii ii ama 2 gün önce kakası bayağı bi yeşildi ne demekki acabaa. üşütüncü diye duymuştumm

april : çoçukla ilgileniyormuş.. sonrada yorgunluktan yığılıp kalıyormuş..(sankim biz kalmıyoruz)
glmn_kvrck : çoçukla ilgileniyor.. birde kayınvalideyle kaldığı için giremiyormuş.. (merhaba demeye de mi vakitleri yok acep)
özlem1907 : mersinde - yayladalarmış.. internet yokmuş.. (be güzelim bir msj atsana merak ediyoz burda)

yani kısaca herkes iyiymiş... bizler hep akıllarındaymısız.. bizleri çok özlemişler,, herkese selamları var,, hepinizi ve kuzularınızı öpüyorlar.....

bak bize.. gece 2 olmuş. koca uyumuş. çoçuk uyumuş.. bizde burda yazıyoz... dimi ama ..
Haklısın Şirvancım.

öneriniçin tşk ederim cnm ama dediğin gibi herşeyi denedim aklına gelebilecek herşeyi amuda kalkıp emzirmek dışındakaydirigubbakcemile3 yakında bu çocuk onuda yaptırırsa hiç şaşırmam bilmiyorum üzütüdenmidir dün gece sağdığımda her zmnkinden 50 cc daha az çıktı gerçi o gün pek fazla su içmemiştim
bilmiyorum valla bu çocuk ne zmn düzene girecek çok üzülüyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canını sıkma müge bu geçici bi süreç..genellikle 4 .ayda emmeyi reddediyolar..aynılarını bizde yaşadık çok şükür atlattık..sizde atlatırsınız en kısa sürede inşallah..

bnmde dikişlerim bazen sızlıyo ama kaşıntı yok iyileştimi acep
ağır kaldırmayın kızlar dikkat edin bnm arkadaşım 8 aylık bebeği varken ağır kaldırdığı için iç dikişleri iltihaplandı zedelenmiş 10 tane iğne verdiler

ben neden 3 numara kullanıyorum ya bnm bebeğim çok mu küçük ühühühühü
siz bebeklerinizi neyle besliyosunuz kuzum
bide hangi marka kullanıyosunuz belki ondanda farkeder

bizde prima 3 kulanıyoruz..ama artık küçük gelio ve evde 2 paket var mecburen onları bitircez..

kızlar dün nolduuuuuu

artık tatil bitti ve evimize geldik.. hadi dedik carfura gidelim bişeyler alalım yemeklik falan... ii güsel alışverişin tam ortasında çağan huysuzlandı.. ala alaa napcamızı şaşırdık.. neyse ben aliim dedim kucağıma.. aldım bi baktım ki elim kaka olduuuuuu:bbo: eşime baktım üstü batmışşş kaydirigubbakcemile3 hadiii.. elimizdekileri ödeyip çıktık tam çıkarken bi de kustuuuuuuuun üstüme anlicanız babası kakalı ben kusmuklu oldum naniknanik

anladımki bebeişlerle bi yere çıkmak zulüüüümm
amanınn bu veletler ne hallere düşürüoo bizi yavvv..

sultan örümcek yazmışm ya yürütece bazen örümcek diyorum bennnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canım bende hep örümcek diom yaa nedense bizimkiler öle derlerdi alışmışım he heee..

kızlar benm kızm 5.ayına girdginden beri kakası birazdaha koyulaştı sizin bebişlerde de varmıı
aynı şekilde kakası koyulaştı rengide hardal sarısından kahveye dönüyoo..

Merhaba kızlar

Haklısın canım.

kızlar merhaba
2 gündür giremiyorum
çok uykum olduğu iiçin geçmişide okuyamadım
2gündür demirle uğraşıyorum
artık dün sinirden o kdr çok ağladımki gözlerim şişti
emmedi emmedi emmedi beni deli etti
halada devam ediyo
bu gecede uyumadı
bu çocukta bugünlerde bişyler var ama hadi hayırlısı

Tatlım moralini bozma.Herkes böyle bir süreç yaşıyor ve geçiyor.Benim oğlumda bir ara emmeye aşlamıştı.Emzirmeye çalıştığımda yay gii olup kızarana kadar ağlıyordu ama şimdi emiyor.Üstelik en 25 günlükken mamaya başladım.Yani sütüm çok az.Ona rağmen Doruk emiyorsa Demir de emmeye aşlayacaktır.Sen yeter ki sabırlı ol umutsuzluğa kapılma.

günaydıın mirmirmirmir
insanın çenesi düşüp sabahlara kadar sohbet eder sonrada 8 de uyanırsaaa bebişide erken yatıp uykusunu tam almış olduğu için çok enerjik olursaa uykusuzluktan ağlayası geliyormuş öğrenmiş oldum :çok üzgünüm:

bakalım sultan kaçta kalkacak kaydirigubbakcemile3

Ah canım adaşım.Çok güzel özetlemişsin ruh halini:))

GÜnaydınlar .................
AkŞam İyİ muhabbet varmıŞ geÇmİŞe Çok bakamadım ama maŞallah allah muhabbetİnİzİ arttırsın kızlar ben dayanamıyorum o kadar uykusuzluĞa sİzler İyİsİnİz valla ........
TuĞbacım bende ecrİnİ merak etmİŞtİm Çok ŞÜkÜr ateŞİ olmamıŞ canım geÇmİŞ olsun maŞallah kuzucuĞa tombİk olmuŞ tombİkkk

Canım sen çalışıyorsun.Ona rağmen gayet iyisin maşallah.

bu arada dün aşımızı olduk gece çok sık uyandı ecrin çok huysuzlandı ama ateş yapmadı çok şükür.
tombişim 7 kilo olmuş 63.5 boyu.
demir ilacını sordum burda herkes kullanmaya başladı nerdeyse daha erken 6. ayında başlıcaz dedi doktorumuz.

Maşallah Ecrin'e

meraba kızlar direk lafa dalıp unutmuşum.......:))

şirvancım doğum gününmüş kutlarım canım yeni yaşın hayırlı olsun..

Back
X