Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çıkıyyorum kızlar iftara davetliyiz hazırlanmam gerek ii akşamlar
heh meraklı misafir de gelmiş aklımdaydı görünmedi die
herkese slm benim kzımda 18 nisan doğumlu 6 buçuk aylık doğdu kızım çok aceleci çıktı:)az önce okudum bende 4 buçuk aydır saç dökülmesi yaşıyorum taramayı bırak saçları bağlarken avuç avuç saç dökülüyo ferrum diye bi ilaçmı kullanıyorum dediniz arkadaşlar doktor verdi dediniz doğum sonrası kendi doktorunuzmu verdi yoksa saçlarınız döküldü diyemi doktora gittiniz bide bişey daha sormak istiyorum arkadaşlar bebek olduğundan beri ayaklarım çok ağrıyo basmakta güçlük çekiyorum bazende şişiyo yorgunluğa bağlıyorum çok ayakta kalmaya bağlıyorum acaba aynı sıkıntıyı çeken varmı aranızda
sağolun kızlar sonzamanlarda haksız yere çok ceza aldımbi de caydırıcı oluyo sayfamızda bitane kırmızılık olsun malum 2010 annelerinde ilginç tipler var
merhaba arkadaşlar!!!
ismim ilayda
bende nisan annesiyim..
aranıza katılabilirmiyimmma.s
ben çıkıyyorum kızlar iftara davetliyiz hazırlanmam gerek ii akşamlar
heh meraklı misafir de gelmiş aklımdaydı görünmedi die
bızede dr vermedı yarın asımzı var gecen ay bı daha kı ay demıre baslıcaz zdemıstı yarın verır herhelde . her doktor baska bızımde kafaları karıstıryorlarbizi dr 6. ayda başlarız demire dedi vermedi.biz mi geç kalacağız siz mi erkn başladınız:uhm:
sayfaları şöle bir taradımda gerçekten negüzel şeyler paylaşmışsınız
keşke bende aranızda olabilseydim..
ama olsun artık bundan sonra..
eğer kabulederseniz
evet ya cok guzel oluyo bı gıdıp gelıosun aboww donmus kaydirigubbakcemile2dün egeyi oyun halısına bıraktım mutfağa gidip geldim ve yüzüstü duruyordu.
bugün birçok kez yine tekrarladı çok hoş oluyor dönmesi:)
keremde dönemiyor ya bende takıyorum kafaya ama 1 gün bile farkediyor
meesela kerem ayaklarını tutmaya başladı yatarken
bırde ben ılaydanın yazdıkları okumak ıstıyoryum nereye yazmıs
Bir derdim var:Eşi ve eşiin Ailesi.
Eee neler yaptınız akşama kızla,ben de Cuma istiyorum misafir çağırmak,ama ne yapacağıma karar veremedim.
Eee neler yaptınız akşama kızla,ben de Cuma istiyorum misafir çağırmak,ama ne yapacağıma karar veremedim.
yayla çorbası,
ortaya iftariyelik tabagı(peynir,zeytin, tereyağ vs.)
ıspanaklı saray böreği,
zeytinyağlı barbunya,
garnitürlü tavuk sote,
pilav,
kemalpaşa tatlısı kaymak ile.
ok cnm tsklr
bende mısafır cagırıcamda bu hafta ama bı saydık 20 kısı oldu kafamçokkarıştı 4-5 ksı ayrı ayrı davet edıcez artık
yemek yapmak bısey degıl ılgılenemem yoksa
gelenlerın 11 ı cocuk o sıpayı rahat bırakmazzlar dıe tedırgın oldum
Ya ayrı çağırınca da aynı şeyi bir daha yaşamak gerekiyor.Bir kere de bitiveriyor,ama insan hiçbirşey anlamıyor,bebekle ilgilenecek biri olsa yemek anında ,ya da servisi yapmak için biri,kolay da,bebişlerin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor,genelde bizim kız akşamları huzursuz oluyor ,ben de çok yakınlar dışında pek kimseyi almayı düşünmüyorum.
Güzel bir menü olmuş,ellerine sağlık.
çiçeği düşünerek yattım onu düşünerek kalktım vallaha çok acayip bişey günler farkında olmadan nasılda geçiyor ahh ahh
bizde görebilcekmiyiz bu günleri bebişlerimizi kucaklarımıza alacakmıyız
sabrım kalmadı
ne güzel şimdi bebeğini seviyodur ona öylece bakıyodursenağlama