• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

Hee bide kk kartı için form dolrumuştum ya açık adresimi yazacğıma e postayı yazmışım adminden mesaj geldi
beni güldürdünüz allah ta sizi güldürsün diye:)

nedir bu pro üyelik falan..
okudun ben yöneticiler bile sizden gelen istek üzerine yaptık çok fonk. yok diyolar.
harcamayın paraları öle ya..
gidin çocuğunuza bişeyler alın o parayla

NE İŞ KIZ KARDEŞ VE KAYIN:jeyyar::jeyyar:

hehehe denk geldi kız yok bi durum gerçi kaynım biz nişanlıyken asılmış idi gardaşıma ama benden hayatında göreceği en sert tepkiyi görünce pıstı şimdi sevgilisi var

Hee bide kk kartı için form dolrumuştum ya açık adresimi yazacğıma e postayı yazmışım adminden mesaj geldi
beni güldürdünüz allah ta sizi güldürsün diye:)

hiihhihi ilahi sultan ya süpersin kaydirigubbakcemile3

biz sünnet yapacak doktoru hala araştırmaktayız.
şu işi bir an önce halletsekte kurtulsam..

herkese günaydın kızlar benim kızım gündüzleri enn fazla oda en fazla 1 saat uyuyo

yaptıracağız denizcim zaten eylül ayı içinde yaptırdık yaptırdık sonrası sakıncalı diyorlar.

bulamadıkki adü uğraşmıyormuş böle şeylerle.
ankadaki doktor biraz yaşılymış.
falan filan bugün karar vercez bakalım

selam kızlar...umarım hepimiz için güzel bir gün olur...idil akşam yine rekor denemeleri yaptı uykusuzluk konusunda...artık iyiden iyiye düşünmeye başladım bu çalışma işini.....yılbaşından sonrası için karar verebilirim ne yapacağım konusunda....çok yorucu böyle

Back
X