Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esra,o yaptığın ticker ı ,profilindeki,kilo doğum takip çizelgesi yazan yere yapıştıracaksın canım.
biz bugün doktora gittik ecrinin burnu tıkanmıştı uyurken meme emerken horlama gibi sesler çıkarıyodu bende busabah kalktığımda faranjitim ben geliyorum diyodu boğazım çok yanıyor.ecrinde grip başlamış iltahap olmamış neyseki iyiki getirmişiniz dedi dr antibiyotiksiz atlatırız inş. dedi şurup ve deniz suyuyla açılmayan burnu için sprey verdi.sıktım şurubunu içirdim uyuyakaldı kuzucum.
GEÇMIS OLSUN adaşımm
uyurken terlıyormu ecrının kafası. terlıyorsa o yuzden burun tıkanıklıgı da oluyo
cabuk atlatırsınız ıns
anlamadım canım ya neden yapacamm ne işe yarıyo ..fisfisfis
sağolasın adaşım valla çok terliyor kafası bizimkininde saçlar gür minik bi havlusu var hemen kuruluyorum o derece ıslanıyor.üstünüde değiştiriyorum her uyanışında.terlememesi için ne yapabilirim ki acaba yastığına havlumu sersem çeker teri :uhm:
geçmiş olsun tuğbacım selende terliyodu o yuzden ben havlu yyadım doktora sorduğumda vitamınle alakası yok dedi bana
ne kadar verıyorsunbende püre şeklinde veriyorum canım
yaw özellıkle olgun armut sectım alırkenBen ilk baştan beri püre olarak veriyorum,ilerde yutma çiğneme problemi olmasın diye böylesi daha iyimiş,çok şükür ki,Miray da yedi.