• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

aynen aynen
bırde boyle memeyı sıkıp basını sağa sola yukarı kaldırıp lastık gıbı uzatmaz mı
oyuncak mı anam bu meme :roflol:

aynı şeyi demirde yapıyo
çekme çıkmaz diyorum
sıpa gülmeye başlıyo
bide şimdi sanırsam diş çıkarıyo
bide öyle ısırırsa
ağzında kalabilirkaydirigubbakcemile3

kızlar çay kaşıyığylada verdim kaşıkla boşaltp hemen kaşığı çektiğimde oldu ama yinede dışarı çıkarıyo daha yeni başladım bi kaç kere verdim ondan olabilir mi ağız hep emmeye alışmış ya sanırım ondan emzikde alamaıyor.... dana yaaaaa.... :ecrin_bebek:

kızlar çay kaşıyığylada verdim kaşıkla boşaltp hemen kaşığı çektiğimde oldu ama yinede dışarı çıkarıyo daha yeni başladım bi kaç kere verdim ondan olabilir mi ağız hep emmeye alışmış ya sanırım ondan emzikde alamaıyor.... dana yaaaaa.... :ecrin_bebek:

bi elinle ağzına sokarken hemen yukarı bakmasını sağla aptallaşıp yutuyolar:)

anaaaaaaaaaaaaa bunlar yine sevüşmüüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkaydirigubbakcemile3

sen ne vermeye calısıon ben kacırdım

bi elinle ağzına sokarken hemen yukarı bakmasını sağla aptallaşıp yutuyolar:)

ok bide öyle denerim saol canım.. şimdide nesrin gördüü..:))))) çağan tuna da annesini seviyomu. 19,30 da uyumuştu hala uyuyor.. sabah onu da okula götürecemm. eşimin de sınav görevi var bizi okula bırakacak bakalım artık napacaz ü

kusmuklu ve salyalı bi bebek gittiğim yerde heryerimiz kusmuk oluyorrrrfisfisfis

face de biri mesaj atıp duruyo bi iltifatlar bi iltifatlarrr kociş görse yandık :1ninca: profil resmimi değiştirdim doğumdan sonraki halime kimse mesaj atmaz :roflol: ailecek resmimizi koydum zaten:umursamaz:

benimkide bugün aradı eşim ecrin de tuğba da hasta gelemeyiz hem artık bizi akşam oturmasına beklemeyin ecrinin uyku düzeni bozuluyo ceremesini tuğba çekiyoo dedi tabi benim içimin bikaç kilo yağı erimiştir zemuszemus

Son düzenleme:
selma kızlar.ya ben dizinin sonunu kaçırdım birileri anlatabilirmi.kocişle kavga ediyoduk o sırada şimdi yatak odasında size takılayım dedim.en son bihter arabasıyla çıkmıştı evden.bunlar yine mi şey yaptılar acaba.

behlülün yanına gitti o arada evin hizmetçisi nesrin behlüle şarj aletini getirdi ve bihterin çanttasını gördü... tabi bunların haberi yok gördüğünden işi pişirdiler bihter eve döndüü.. annesi de evdeydi. odasına gitti.. küpenin tekiaynanın önünde sonra annesi odaya geldi... the end.......haftaya gerisi :))))kaydirigubbakcemile3

benimkide bugün aradı eşim ecrin de tuğba da hasta gelemeyiz hem artık bizi akşam oturmasına beklemeyin ecrinin uyku düzeni bozuluyo ceremesini tuğba çekiyoo dedi tabi benim içimin bikaç kilo yağı erimiştir zemuszemus

helall enısteye alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ok bide öyle denerim saol canım.. şimdide nesrin gördüü..:))))) çağan tuna da annesini seviyomu. 19,30 da uyumuştu hala uyuyor.. sabah onu da okula götürecemm. eşimin de sınav görevi var bizi okula bırakacak bakalım artık napacaz ü

kusmuklu ve salyalı bi bebek gittiğim yerde heryerimiz kusmuk oluyorrrrfisfisfis

aynen bizde öyleyiz kimin kucağına gitse omzuna kusmadan geri gelmiyorkaydirigubbakcemile3

face de biri mesaj atıp duruyo bi iltifatlar bi iltifatlarrr kociş görse yandık :1ninca: profil resmimi değiştirdim doğumdan sonraki halime kimse mesaj atmaz :roflol: ailecek resmimizi koydum zaten:umursamaz:
hahahah:)

helal valla senin koca cennetlik kızım:DD

Back
X