• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

herhalde herkese kafalarına göre yolluyorlar. yanılmıyorsam bir arkadaş yazmıştı burada bebelac kavanoz maması yolladı diye ama bize de gelmedi. demiştim ya saydıklarınız kadar bile değil. neysee...

arkadaşlar bir şey paylaşmak istiyorum. ben rota aşısı yaptırmadım. araştırdım. güvendiğimiz bir çocuk doktoru gerek " yok bu kadar aşıya. standart aşılar yeterli. diğerleri yararı var ama genelde para tuzağı. yapıyorlar aşıları sonra kendileri de unutuyor ne için olduğunu " dedi. ben de vazgeçtim yaptırmaktan. sizler ne düşünüyorsunuz bu özel aşılar hakkında???

meraba bende nisan annesiyim oğlum 20 nisan doğumlu başlarda bu konu başlığı altında birkaçkez yazdım sonra biara giremez oldum yeniden girmeye başladığımda o kadar samimi olmuştunuz ki ne bileyim çekindim bişeyler yazmaya,ama emin olun kötü bi niyetim yok yalnızca kendimi çok yakın hissettiğim için okuyordum,kabul ederseniz aranıza katılmayı tabiki çok isterim,rahatsız ettiysem gerçekten özür dilerim:sinifsinif:
Tabi ki kabul ederiz neden etmeyelim,hoşgeldin.

herkese hayırlı günler çooooook yorgun bir gecenin ardından benimki gece ateşlendi hemen doktora götürdük kan tahlilleri idrar tahlilleri saat 3 te geldik eve çooooooooook yorgun ve uykusuzum

Çok geçmiş olsun,inş önemli birşey değildir.

herhalde herkese kafalarına göre yolluyorlar. Yanılmıyorsam bir arkadaş yazmıştı burada bebelac kavanoz maması yolladı diye ama bize de gelmedi. Demiştim ya saydıklarınız kadar bile değil. Neysee...

Arkadaşlar bir şey paylaşmak istiyorum. Ben rota aşısı yaptırmadım. Araştırdım. Güvendiğimiz bir çocuk doktoru gerek " yok bu kadar aşıya. Standart aşılar yeterli. Diğerleri yararı var ama genelde para tuzağı. Yapıyorlar aşıları sonra kendileri de unutuyor ne için olduğunu " dedi. Ben de vazgeçtim yaptırmaktan. Sizler ne düşünüyorsunuz bu özel aşılar hakkında???

rotayı yaptır derim

Bana da geldi numuneler,aynı paket içinde hem Bebelac hem de Milupa nın mamaları var:
Milupa:
Sütlü Armutlu Muzlu Gece Tahılı
7 Tahıllı Gece Tahılı
Sütlü Bisküvili
Sütlü Pirinçli ( 4.ay )
8 Tahıllı Ballı Kahvaltı

Bebelac:
Sütlü Pirinçli
Çavdarlı Mısırlı Kahvaltı
Sütlü Tahıl Gece
Sütlü Peynirli Pekmezli Kahvaltı
Sütlü Ballı ırmikli
Sütlü Pirinçli

Herkese karışık öylesine gönderiyorlar demek ki,Bir ara dedim şehie şehir mi değişiyor,ama Sultana gelenlerle benimkiler de farklı.
Bana Hero dan gelmişti kavanoz maması 1 adet,ama bunlarda yok.
Şimdi de mail atarmışız benim arkadaşıma bunlar geldi, bana yok diyelaelaelaelaelae

sehercim yakışşmış kırmızılar hayırlı olsun
sultancım geçmiş olsun inş kayınvalidenlerde fazla hasar lmaz
eymn en kısa sürede bebişin iyileşir inşallah geçmiş olsun

uykum kaçtı yavvvv:kızgın:
kayınvalidemler değil cnm annemler saolasın

meraba bende nisan annesiyim oğlum 20 nisan doğumlu başlarda bu konu başlığı altında birkaçkez yazdım sonra biara giremez oldum yeniden girmeye başladığımda o kadar samimi olmuştunuz ki ne bileyim çekindim bişeyler yazmaya,ama emin olun kötü bi niyetim yok yalnızca kendimi çok yakın hissettiğim için okuyordum,kabul ederseniz aranıza katılmayı tabiki çok isterim,rahatsız ettiysem gerçekten özür dilerim:sinifsinif:
canım ne die özür diliyosun çekinmene gerek yok
bizim kızdığımız bir kere selam verip bir daha uğramayanlar bilmediğimiz kişilerin bebeklerinin resimlerini koyması ve sadece soru sormak için girenler...
oku ama yazarsan daha mutlu oluruz

günaydın..
sinemcim msnde yazdıklarıma iletilemedi diyor aynı geçen gün yemek tarifi gönderdiğinde yazdıklarımın gelmemesi gibi Çok üzgünüm çoook
kanal d de canlı doğum gösterecekakannehir
yaaa ben kaçırmışım açık saçık mı gösterdilerakannehir

hero baby den gelmedi bana hala yaa.. gelecek inşallah..
bana da gelmedi:bbo:

herkese selam.nasılsınız nisan anneleri.birkaçgündür giremiyorum site açılmıyo bende.açılsada birkaçgün gerisini gösteriyo.bebişler iyidir umarım hasta olanlara geçmiş olsun diyorum.bu arada nasıl puan veriliyo arkadaşlar ben bilmiyorum.
şimdi anlatıcam ama sen yine giremiceksinn ve yazdığımıda okuyamayacaksın iisimi parmaklarımı hiç yormayayım..

valla canım onu bilmiyorumda sezaryan videosu izledim çok kötüymüş ya...zavallı vücüdüm nelere maruz kalmış.....tırstım ben bilascıkkkk....

bana milupadan 4 tane geldi...rasgele mi paylaştırıyorlar

aynen bende tırstım 2.çocuğa kadar bi daha izlemem zaten unuturum o görüntüleri

bu arada yazmayı unutmuşum bebelac ve milupa 2 adet kitapçık milupa önlük göndermş

eee göndercekler tabi haftada kaç paralar veriyoruz biz onlara

heheh elif mantıklı söylediğin ölede mesaj atarız biz....numuneler eksik diye:))
rota aşını gerekli buluyorum kendi adıma onun içinde yaptırdım

Bana da geldi numuneler,aynı paket içinde hem Bebelac hem de Milupa nın mamaları var:
Milupa:
Sütlü Armutlu Muzlu Gece Tahılı
7 Tahıllı Gece Tahılı
Sütlü Bisküvili
Sütlü Pirinçli ( 4.ay )
8 Tahıllı Ballı Kahvaltı

Bebelac:
Sütlü Pirinçli
Çavdarlı Mısırlı Kahvaltı
Sütlü Tahıl Gece
Sütlü Peynirli Pekmezli Kahvaltı
Sütlü Ballı İrmikli
Sütlü Pirinçli

Herkese karışık öylesine gönderiyorlar demek ki,Bir ara dedim şehie şehir mi değişiyor,ama Sultana gelenlerle benimkiler de farklı.
Bana Hero dan gelmişti kavanoz maması 1 adet,ama bunlarda yok.
Şimdi de mail atarmışız benim arkadaşıma bunlar geldi, bana yok diyelaelaelaelaelae
isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara hahah

ama kavanoz mamalarıda bekliyodum ben yaa

bursasu,
teşekkürler bende istemeyi düşünüyorum milupa 6.aydan önce göndermiyor diyorlarda senin bebiş kaç aylık

yok canım zaten hiçbirimizinki daha 6 aylık olmadıki benimki 5 . ayı bitirmek üzere 17 sinde 6 . aya girecez inş..

bu arada geçen dikkatimi çekti 17 sinde kerem şantimden başka doğan bebek varmı aramızda?

rota gerekli diye biz de yaptırdık,ama bundan sonra yaptıracaklar için başlanması için geç oldu sanırım.

heheh elif mantıklı söylediğin ölede mesaj atarız biz....numuneler eksik diye:))
rota aşını gerekli buluyorum kendi adıma onun içinde yaptırdım

bir ay sonra yine mesaj atın numune talep ediyoruz kavanozlardan gönderirseniz sevinirm diye acaba tekrar gönderirlermi takibini yapamazlar bence o kadar kişi

kalbi durmuş
kızlar biz naz 1982 ile yemek konusunda tartışmıştık.konu kapatılmıştı hatırladınız mı?
adını değiştirmiş şimdi melisesra az önce araştırdım da....
ama bebeğinin öldüğüne gerçekten üzüldüm.
aa o kız mıymış oo yazık ya üzüldüm
gerçi çok dedikodumu yaptı ama neyse

ben iki kere epidural sezeryan oldum ama hala ne sezeryan nede normal doğum seyretmiş değilim.
başıma ne geldiğini bilmek istemedim.izlesem korkardım belki.ama sonucundaki tatlı şeyler için değer.
ya dilek 2.sezeryan daha zor oluyo diolar sen ne diosun deneyimli biri olaraktan:)

herhalde herkese kafalarına göre yolluyorlar. yanılmıyorsam bir arkadaş yazmıştı burada bebelac kavanoz maması yolladı diye ama bize de gelmedi. demiştim ya saydıklarınız kadar bile değil. neysee...

arkadaşlar bir şey paylaşmak istiyorum. ben rota aşısı yaptırmadım. araştırdım. güvendiğimiz bir çocuk doktoru gerek " yok bu kadar aşıya. standart aşılar yeterli. diğerleri yararı var ama genelde para tuzağı. yapıyorlar aşıları sonra kendileri de unutuyor ne için olduğunu " dedi. ben de vazgeçtim yaptırmaktan. sizler ne düşünüyorsunuz bu özel aşılar hakkında???

rota aşısının ilk dozunu yaptırmıştım bu ay 2.si var yaptırsammı die düşünüyorum ya

Sultan en çok da seni sevmişler kız,2şer 2şer!

neyimi sevmişlerse:DD

bende milupaya 3 eylülde bebelac a 7 eylülde atmışım mesaj

dün de söylemiştim ya milumil kullanıyorum pakette zor oluyor kullanması die milupaya mail attım bununla ilgili numunemide hatırlatmayı ihmal etmedim tabiki adresinize gönderim yapılmıştır yazmıştı
önerimide dikkate alacaklarmış ama ben dediğiniz gibi aptamil1 kutusu yeni bitmişti onun içine boşalltıım milumili kerem biraz iştahsız 1-2 haftadır ondan bu mamaya geçtim

şimdi heryere mesaj göndreceğim numune istemek için bakalım hangileri gelecek
mılupa. bebelac. hero baby. evy baby. babystar
başka numune gönderen varmı arkadaşlar

Back
X