- 9 Ekim 2008
- 1.988
- 1
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gündür giremiyorum misafirlerim vardı sizde maşallah ne çok konuşmuşsunuz geçmişi okuyamadım bugün eşim gitti
ve dönüşte anneannesinide getiricek stres yaptım
yaklaşık olarak Akşam 9 da 12 de 3 de ve sabah 6 da emziriyorum canım,ben sadece günde 1 kere meyve ve kaşık maması veriyorum gerisi hep annesütügece boyunca emziriyomusun peki bende yiyorum ama hala sağdığımda aynı çıkıyo
güle güle kullansın pın pın neler aldın resimlerini koysana ciciler bölümüne merak etiim
öyle mi?? :):uhm:
pın pın ın arkadaşları....
yürüteç almıcaktım ama bu babasının hoşuna gitmiş onu da aldı.. iyi ki almış komik -bişiy... hayvan sesleri var üzerindeki tuşlara basınca (kuzu, kopekkedi, at, horoz, ördek)
çok güzelmiş ama pın çok daha güzel bence....pın pın ın arkadaşları....
yürüteç almıcaktım ama bu babasının hoşuna gitmiş onu da aldı.. iyi ki almış komik -bişiy... hayvan sesleri var üzerindeki tuşlara basınca (kuzu, kopekkedi, at, horoz, ördek)
çok güzellleeeeeeer,güle güle kullansın Pınar.
Siz Pınar a normalde de Pın mı diyorsunuz yoksa buraya mı öyle yazıyorsun?
Son birşey: o köpek Türkçe mi konuşuyor? ...
Tşk.
güle güle kullansın fiyatları ne kadar ben bakıyorum 4 aylık için sadece çıngırak buluyorum
bebelac geldi şimdi 6 paket var bende