Pın pın gülegüle kullansın cicilerini.
Oh ne güzel.Allah artırsın.Ben de enesem mi acaba?Biro kaldı zaten denemediğim:))
Biz bundan aldık.Memnunuz.
Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Şenaycım çok üzüldüm canım.Ben de kapanacağına inanıyorum.Sen de inan ve moralini yüksek tut tatlım.
herkese iyi geceler kızlar......şenaycım çok çok geçmiş olsun zeynep kuzuma ama ben biliyorum ki kendiliğinden kapanacak....ablamında oğlunda sorun vardı ama dedikleri gibi 5 yaşında kapandı şimdi 24 yaşında delikanlı ve futbol oynuyor......Allah yar ve yardımcınız olsun şenayım....
idile iyi geceler çayı içirdim 10.45 te uyudu inşallah devam eder kuzum.....
popolinden numune talep eden varmı gönderiyormuş
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/290081-kizlar-numune-isteyin-7.html
canım popolin in sitesi bakımda, üretici firmanın asıl sitesine mail attım ben numune için. numunelerimizi eczanelerden temin edebilirsiniz diye mail geldi ama bir eczaneye sordum yoktu mesela..göndermiyorlar yani.
şenay okadar çok üzüldüm ki anlatamam..allahım acil şifalar versin..içim sıkıldı inan..ama arkadaşlarında dediği gibi inşallah delik kapanır ve ameliyata gerek kalmaz..yavrum benim minicik kalbi dualarımız sizinle..merhaba kızlar öyle sıkıntılımki sormayın zeynebimin biricik meleğimin kalbi delikmiş son kontrolde çıktı ortaya 4 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
deniz canım ya eymen içinde çok üzüldüm..ya hemde göz göre göre bide geçici demişler..ben özel eğitim de çalıştım fiizk tedavi ile çok ilerleme oluyo canım hiç farkedilmiyo bile..içini ferah tut oğluşunu öp benim için..evet canım ben normmal dogum yaptım bebek büyüktü dgumda sol kolunun damarlarında hasar oluştu bize geçici bişey 1 hafta içinde düzelir dediler başka doktorlara götürdük bunun geçici degil kalıcı bir hasar oldugunu öğrendigimde dünya başıma yıkıldı şu an fizik tedavi görüyor bebişim
günaydın herkese!!
bir merhaba diyeyeim dedim.
ama hasta olan bebişler varmış üzüldüm.
kalbinin delik olması genellikle rastlanan bir durum.
daha çok küçük bence operasyona hiç gerek kalmaz.sakın üzülme şenaycım.
fizik tedavi sonuçlarıda genellikle başarılı oluyor.
erken farkedilmesi iyi olmuş
bide antibiyotik güzeli:))(croxilex)
neden büyükleri dinlediniz siz tatlım.niye dava açmadınız işin peşini bıraktınız.
hayati tehlikesi olan bir kesik olsaydı?allah korusun.
sen susarsan senden sonrakilerede zarar verir o dikkatsiz insanlar!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?