sağol canım normal kontrolde kalp falan dinleniyo ya muayene biitince bi problem var dei kalbini dinlerken üfürüm duydum çocuk kardiyoloğunun görmesi lazım dedi kardiyoloğ eko ekg çekti ne yazıkki yanılmamış delik var ve ne yazıkki yapıcak bişey yok sadece beklicez 5-6 yaşına kadar beklicez kapanmazsa ameliyat olacak dediler dünyalar başıma yıkıldı
rahatsız olduysanız gerçekten tekrar özür dilerim niyetim iz sürmek değil yalnızca etrafımda benimkinin aylarında başka çocuk olmadığı için sizinkilerle karşılaştırıyordum dediğim gibi kabul ederseniz bende yazışırım istemezseniz rahatsız etmemek için birdaha girmem
AYY 2010 ANNESLERİNDEN BİRİNİN BEBEĞİ ÖLMÜŞ ÇOK CANM SIKILDI.. HEMDE TOPİC İ AÇAN BAYANNINMIŞŞŞ
istanbulda olanlara geçmiş olsun diyorum allah yardımcınız olsun..
bu arada bebelac ve milupadan numuler geldii. geçen haftasonu istemiştim bugun geldi.. 5 paket toplan 20 gr lık..
merhaba kızlar öyle sıkıntılımki sormayın zeynebimin biricik meleğimin kalbi delikmiş son kontrolde çıktı ortaya 4 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
kıslar yaaa pın pın çok huzursuz yaaa... dr yarın gidecem neler yapabilirim onun için... sanki bi yerleri ağrıyo.. sürekli ağlıyo... az önce girdik içeri.... gezdik ama eve geldik yine aynı.... resmen grip olmuş yaaa... burnunu görseniz musluk gibigösleri de akıyo qusunun yaaa
evet canım ben normmal dogum yaptım bebek büyüktü dgumda sol kolunun damarlarında hasar oluştu bize geçici bişey 1 hafta içinde düzelir dediler başka doktorlara götürdük bunun geçici degil kalıcı bir hasar oldugunu öğrendigimde dünya başıma yıkıldı şu an fizik tedavi görüyor bebişim
biz biliyoruz zaten
heralde bugün dağıtım günü hepimize aynı gün geldi
canım sizede çok geçmiş olsun benim görümcemin 6 tane kızı var 2 tanesinin kolu senin anlattığın gibi olmuş ama maşallah ikisininde hiç farkedilmio ama görümcem çok ilgilenmiş büyük olan resim yapıo küçük olanda öğretmen yani hayatlarında bi engel olmuyo merak etme inşl senin bebişindede bişicik kalmıcaktır
şu süt yapan helvayı beğenmedim yaa tadı kötüü
şikayet etme kız süt olcak o kerem şantime sıs ye çabık üstünede su iç bol bol
teşekkrler canımcım... pınar a babası pın pın diyo ben de alıştım... o da alıştı ki pın pın diyince gülüyo:) ebettttt Türkçe konuşuyo... şarkı söylüyoi alfabeyi sayıyo falan...
fiyatları tam bilmeyerek kopek 57, böcek:) 50 sanırım ama... hepsi burada dan bakabilirsin...
ben kaçarım kızlarrr iyi geceler iz evimize gideriz................
merhaba ben dilek ,oğlum rüzgar 7 nisan doğumlu,,,ismim banu oğlum 20 nisan doğumlu ismi bera 3.000 gr 50 cm.doğdu bi de kızım var 5 yaşında şimdilik ev hanımıyım
yaa benim ki de öyle ne biberon ne emzik tutmuyoo üstelik mamayı hiiiçç sevmiyo napçaz bunlarla yaaakızlar ben bi kaç biberon aldım tutmadı acaba nuby alsam tutarmı zaten mamada kabul etmiyo sadece elma suyu oda çok az bir kutu devam sütünü attım hiçbişekilde istemedi o yüzden sütüm yetsin diye oruçta tutamıyorm
canımm çok geçmiş olsun , her 100 bebekten birinde göörüülen bir durum doktorunuz bekleyeceğiz dediyse küçük bir deliktir umarım kendiliğinden kapanır , kapanmasa da artık bu tip ameliyatlar kapalı yapılabiliyor kendini çok yıpratma sen onlara lazımsın,benim amcamın kızında çift taraflı delik vardı ve minicik bebekken daha 2 aylıkken ameliyat oldu şimdi güzeller güzeli bir genç kız oldu ,,dualarımız seninle canımm:Saruboceq:merhaba kızlar öyle sıkıntılımki sormayın zeynebimin biricik meleğimin kalbi delikmiş son kontrolde çıktı ortaya 4 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
geçmiş olsun pınpınaaa:sinifsinif:kıslar yaaa pın pın çok huzursuz yaaa... dr yarın gidecem neler yapabilirim onun için... sanki bi yerleri ağrıyo.. sürekli ağlıyo... az önce girdik içeri.... gezdik ama eve geldik yine aynı.... resmen grip olmuş yaaa... burnunu görseniz musluk gibigösleri de akıyo qusunun yaaa
canım yaa geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz:Saruboceq:bu ay hoca görücek amaliyatın ilki 6 aylıkken yapılıyomuş fizik doktoru sizinki bebekken olmaya bilir dyapamayanda varedi ama daha sonra gelişimine göre 1 2 veya 3 amaliyat olabiliyomuş biz onların dedgine bakmadık hemen başka doktorlara da götürdük erken teşhis den dolayı gelişimi iyi şimdilik ama biberonú,oyuncaklarını sol eliyle tam olarak kavrayamıyor ve sadece agzına götüre biliyo allaha hamd olsun gördüğüm vakalarda onu yapamayanda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?