2009 Nisan Anneleri buraya

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÜZÜLDÜM İNŞALLAH DÜZELİR TEZ ZAMANDA:gitme:

hoşgeldin armızıaa

AYY 2010 ANNESLERıNDEN BıRıNıN BEBEĞı ÖLMÜŞ ÇOK CANM SIKILDI.. HEMDE TOPıC ı AÇAN BAYANNINMIŞŞŞ

istanbulda olanlara geçmiş olsun diyorum allah yardımcınız olsun..

bu arada bebelac ve milupadan numuler geldii. geçen haftasonu istemiştim bugun geldi.. 5 paket toplan 20 gr lık..

şenaycım geçmiş olsun inanmıyorum zeynebimi öp benim için geçecektir canım benim allah dermensız dert vermesin

biz biliyoruz zaten

heralde bugün dağıtım günü hepimize aynı gün geldi

merhaba kızlar öyle sıkıntılımki sormayın zeynebimin biricik meleğimin kalbi delikmiş son kontrolde çıktı ortaya 4 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum

canım çok çok geçmiş olsun nasıl üzüldüğümü anlatamam allah dermansız dert vermesin inşallah bekleme süresinde kendiliğinden kapanır

canım hava hastalık havası birçok bebeğimizde aynı sıkıntı var ir rahatlatıcı ilaç verde pıbar rahat bi uyku çeksin ize doktorumuz rahatlaması için dolben berdi akşamdabda paraboks fitil beriyoruz 3 gündür

cabın çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah en kısa amanda kuzucuğumuzun rahatsızlığı geçer biter canımcım........

biz biliyoruz zaten

heralde bugün dağıtım günü hepimize aynı gün geldi

sagolun hepinizde kızlar fizik tedavi gördümü onlarda

köpek bu ay carfurda 48,90 tl kızlar bilginize dah önce bakmıştım bi yerde ona 60 demişti..

ismim banu oğlum 20 nisan doğumlu ismi bera 3.000 gr 50 cm.doğdu bi de kızım var 5 yaşında şimdilik ev hanımıyım
merhaba ben dilek ,oğlum rüzgar 7 nisan doğumlu,,,

yaa benim ki de öyle ne biberon ne emzik tutmuyoo üstelik mamayı hiiiçç sevmiyo napçaz bunlarla yaaa
merhaba kızlar öyle sıkıntılımki sormayın zeynebimin biricik meleğimin kalbi delikmiş son kontrolde çıktı ortaya 4 gündür yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum
canımm çok geçmiş olsun , her 100 bebekten birinde göörüülen bir durum doktorunuz bekleyeceğiz dediyse küçük bir deliktir umarım kendiliğinden kapanır , kapanmasa da artık bu tip ameliyatlar kapalı yapılabiliyor kendini çok yıpratma sen onlara lazımsın,benim amcamın kızında çift taraflı delik vardı ve minicik bebekken daha 2 aylıkken ameliyat oldu şimdi güzeller güzeli bir genç kız oldu ,,dualarımız seninle canımm:Saruboceq:

geçmiş olsun pınpınaaa:sinifsinif:
canım yaa geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…