formatla arada harddiski geridönüşüm kutusunu boşalt fazla yüklenmede işlemci çöker genç yaşda mazallah
"İki zararı var: 1-Çoğu doktor, bu ilacın içinde Calpol'daki kadar "parasetamol" olduğunun farkında olmadığından, Calpol ve Peditusu beraber vermekte ve "Pararasetamol" zehirlenmeleri görülmekte..
2-İçindeki öksürük kesici ilacın tesiri ile, öksürüğün kesilmesi sonucu mikroplar akciğere inmekte, hırıltılar başlamakta, bunun sonucundada ağır antibiyotikler ve astım tedavileri uygulanmaktadır. Ayrıca, ilaç 3 yaşından küçüklerde kullanılmaz, ama hiçbir doktor bu uyarıya da dikkat etmez."
bu doktorun yaptığı yüzlerce açıklamadan bir kaçı.....çoğu hastaya peditusu bırakın dediği andan itibaren daha iyi iyileşme göstermişler
kızlar imzam nasıl olmuş ama heheh
benim yerime mekik çekiyor arkadaş
buraya yedekleyip sonra boşaltıyorum ben de işte kaydirigubbakcemile3
canım yanlış anlamıssın, ben peditus u deneyecegim demedim, cold mix i deneyecegim dedim.
herkese çok teşekkür ederim kızlarr çok saolun.sabah kahvaltısı ne veriyosunuz siz bebişlere ?
herkese çok teşekkür ederim kızlarr çok saolun.sabah kahvaltısı ne veriyosunuz siz bebişlere ?
kızlar imzam nasıl olmuş ama heheh
benim yerime mekik çekiyor arkadaş
:1shok: ben peditus kullandım ecrin grip başlangıcı olduğunda 3 4 kez verdim yarım ölçek benneyaptımki
ya ama madem bu kadar zararlı doktorlar neden veriyor onlar doktor ya onlara güvenmicez de kime güvenicez biz mi çok hassasız ki? ben doktorumuza çok güveniyorum...ya bak kafam çok karıştı ve endişelendim şimdi
ben haftaya başlamayı düşünüyorum inşallah..yumurta sarısının 8 de 1 i labne peyniri ve mamalı bi karışım yapıcam sanırım tam tarifi alınca yazarım burayada :) ben çok yavaştan gidiyorum ek gıdalarda yaa..daha muhallebi sütlaçta vermedim onada bugün başlıcam kızlar siz veriyo musunuz?? bir de yatmadan önce mi veriyosunuz?
Çocuklarda: 3 yaşına kadar günde 3 defa yarım ölçek (2.5 ml). 3-6 yaş; günde 3 defa 1 ölçek (5 ml). 6 yaşından yukarı her dört saatte bir,1 ölçek (5 ml). Büyüklerde: Günde her 4 saatte bir,2 ölçek (10 ml). Çocuklarda 24 saatte 5 dozdan fazla verilmemeli ve 2 yaşın altındaki çocuklarda doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır. Doktor tarafından başka türlü önerilmemiş ise 5 günden fazla kullanılmamalıdır.
yazıyor prospektüsünde. yani 3 yasın altında kullanılamaz diye bir ibare yok ama 2 yasın altında kullanılmasının bazı riskleri var heralde ki 2 yasın altı için özellikle doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır ibaresi yazılmış. işin özü mümkünse kullanmayın yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?