2009 Nisan Anneleri buraya

formatla arada harddiski geridönüşüm kutusunu boşalt fazla yüklenmede işlemci çöker genç yaşda mazallah

buraya yedekleyip sonra boşaltıyorum ben de işte kaydirigubbakcemile3

canım yanlış anlamıssın, ben peditus u deneyecegim demedim, cold mix i deneyecegim dedim.

Kim gidecekmiş. Bu arada yazamadım geçen gün. Eşim önce askere Ankara'ya gitti 1 yıl süre ile daha sonra Urfa'ya benim de asistanlık bittiğinde beraber gideceğiz

Uyku tutlumunu bende düşünüyorum arkadaşlar geçenlerde burada bi bebe mağzasında gördüm aynı torba uyku tutlumunun normal bacaklı yapmışlar hoşuma gittti ama ölede çocuk rahat olur mu onu bilemem aynı şekilde nettede görmüştüm ben kız üstünü aça aça benide kendinide mahvediyo sabah yanıma aldım gece nasıl becerdiyse çoraplarınıda çıkarmış (bu ara ayaklarını farketti sürekli oynuyo sanırım o ara oldu) eli yüzü buz gibiydi biraz mıncıkladım biraz ısıttım bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum ....

buraya yedekleyip sonra boşaltıyorum ben de işte kaydirigubbakcemile3

canım yanlış anlamıssın, ben peditus u deneyecegim demedim, cold mix i deneyecegim dedim.

:1shok: ben peditus kullandım ecrin grip başlangıcı olduğunda 3 4 kez verdim yarım ölçek benneyaptımki

ya ama madem bu kadar zararlı doktorlar neden veriyor onlar doktor ya onlara güvenmicez de kime güvenicez biz mi çok hassasız ki? ben doktorumuza çok güveniyorum...ya bak kafam çok karıştı ve endişelendim şimdi

herkese çok teşekkür ederim kızlarr çok saolun.sabah kahvaltısı ne veriyosunuz siz bebişlere ?

ben haftaya başlamayı düşünüyorum inşallah..yumurta sarısının 8 de 1 i labne peyniri ve mamalı bi karışım yapıcam sanırım tam tarifi alınca yazarım burayada :) ben çok yavaştan gidiyorum ek gıdalarda yaa..daha muhallebi sütlaçta vermedim onada bugün başlıcam kızlar siz veriyo musunuz?? bir de yatmadan önce mi veriyosunuz?

herkese çok teşekkür ederim kızlarr çok saolun.sabah kahvaltısı ne veriyosunuz siz bebişlere ?

canım ben kahvaltyıya başlayalı 1 ay gibi bir süre oldu tarif şu şekilde
70 cc devam mamasına 5 adet cici bebe yarım yumurta sarısı (1 çay kışığı olarak başladık başlarken) küçük bir parça tuzssuz peynir ve çay kaşığı ucunla pancar pekmezi kızım afiyetle yiyo ......

Çocuklarda: 3 yaşına kadar günde 3 defa yarım ölçek (2.5 ml). 3-6 yaş; günde 3 defa 1 ölçek (5 ml). 6 yaşından yukarı her dört saatte bir,1 ölçek (5 ml). Büyüklerde: Günde her 4 saatte bir,2 ölçek (10 ml). Çocuklarda 24 saatte 5 dozdan fazla verilmemeli ve 2 yaşın altındaki çocuklarda doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır. Doktor tarafından başka türlü önerilmemiş ise 5 günden fazla kullanılmamalıdır.

yazıyor prospektüsünde. yani 3 yasın altında kullanılamaz diye bir ibare yok ama 2 yasın altında kullanılmasının bazı riskleri var heralde ki 2 yasın altı için özellikle doktor tavsiyesi ile kullanılmalıdır ibaresi yazılmış. işin özü mümkünse kullanmayın yani.

cnm ben kahvaltı daha başlamadım doktorumuz önümüzdeki ay dedi..muhallebiyide 1 aydır falan veriyorum ilk önce yarım çay bardağıyla başladım şimdi 100 cc sudan hazırlıyorum bi sabah bi yatmadan önce yediriyorum bayaa tok tutuyoo

ben ıhlamurun içine 5 tane bebe bisküvisi biraz peynir ve 1 çay kaşığı pekmez koyuyorum bi kaç gündür çok seviyo yumurtayı haşlayıpmı koyuyosunz kızlar kafam karıştı şimdi? bide öğlen aralarında devam sütüne çok az muz rendeliyorum 1 tanede bebe bisküvisi koyuyyorum çok seviyo bizimkisi

ben faranjit olduğumda doktora gittim çok da öksürüyordum bir öksürük şurubu vermişti prospektüsünü okuyunca emziren annelerin kullanması uygun değildir yazıyordu sinirlendim doktoru aradım verdiğiniz şurupta böyle yazıyor üstelik size emzirdiğimi özlellikle belirttim diye çıkışınca sakin olun prospektüs de öyle yazabilir ama çok güvenli bir şuruptur rahatlıkla kullana bilirsiniz demişti.hangisine inanacağımı şaşırdım.

Prospektüs bilgisi önemli tabi. Ama neden öyle yazdığını bilirsen doktorunun tecrübelerine güvenebilirsin. ılaç araştırmalarında denekler genellikle erkektir. Bebekler, emziren anneler ve gebeler üzerinde çok kısıtlı çalışma vardır veya yoktur. Hayvan deneylerinde de genellikle erkek bireyler kullanılır. Dişiler tercih edilmez. Yani prospektüste belirtilen ibareler o konuda araştırma yapılmadığından öyle yazılmak zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…