2009 Nisan Anneleri buraya

burcu geçmiş olsun babana .üzülme benim teyzeminde safra kesesi alındı hiç bişeyi yok şimdi maşallahı var

benzetmen ilginç meraklı çöplük hafızakaydirigubbakcemile3

burcu arda geçmiş olsun canım
denızcım elanın karnına sıck havlu koysan ısıtıp zeytınyağıyla ov bıde zeytınyağını elının dayaabileceği sıcaklığa getir karnını ov elanın

:roflol::roflol::roflol: ay çok güldüm sabah sabah benzetmeler süper ama...
deniz bencede sıcak tuluk koy cnm karnına elanın işe yarıyor..
burcu geçmiş olsun cnm bi an önce iyileşir inş.baban dualarımız seninle..
çöplük hafızada güzelmiş..

çöplük hafıza he allah başka dert vermesin kaydirigubbakcemile3

aminnn... :Saruboceq:

bebelere şahin bakışlı biberon geldi haaanıımmm! :roflol:

maşallah canım içiyorsa......
kaşıkla herşeyi vermek zor oluyor.
maması,devam sütü kaşıkla vermek zor oluyordu.
eczacı arkadaşıma sormuştum şekerli su yap 10cc.içir alışır dedi,ama ben vermek istemedim.
dün görüştüğümde damaklı biberon başı al dedi.
bu sabah ege içince bu sorunu olan annelere yardımcı olabilir im diye yazdım.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------kızlar benimde merak ettiğim ben ege'ye;
kaşık maması,
sma,
ülker pirinç unu,
aptamil devam sütü.
kovonoz meyve püresi,sebze püresi(arasıra 2-3 kaşık yiyiyor)
siz bunların yanında hazır ne veriyorsunuz.
ben birkaç gün önce devam sütünü duydum ve öyle aldım.
dr.umuzda söylemedi
eğer bilmediğim birşey varsa almak isterim.

Bu arada Tuğba soracağım soracağım unutuyorum. Nickin ne demek. Ben hep Che ile ilgili sanmıştım ama değil sanırım. Bu arada özel üye olmuşsun. Hayırlı olsun.

yaa valla kullananlar cok işe yarıyor diyorlar fiyatı da bir şey değil. allah lazım etmesin ama grip falan olursa ilk deneyecegim şeylerden biri o olacak.

"İki zararı var: 1-Çoğu doktor, bu ilacın içinde Calpol'daki kadar "parasetamol" olduğunun farkında olmadığından, Calpol ve Peditusu beraber vermekte ve "Pararasetamol" zehirlenmeleri görülmekte..
2-İçindeki öksürük kesici ilacın tesiri ile, öksürüğün kesilmesi sonucu mikroplar akciğere inmekte, hırıltılar başlamakta, bunun sonucundada ağır antibiyotikler ve astım tedavileri uygulanmaktadır. Ayrıca, ilaç 3 yaşından küçüklerde kullanılmaz, ama hiçbir doktor bu uyarıya da dikkat etmez
."
bu doktorun yaptığı yüzlerce açıklamadan bir kaçı.....çoğu hastaya peditusu bırakın dediği andan itibaren daha iyi iyileşme göstermişler

bende okumuştum ekşi sözlüğü ama birçoğuda buranın müdavimi olsa gerekki yazılan herşeyi biliyorlar....

kızlar bu torba uyku tulumları bizim bebişlere dar gelebilir yakında döne döne uyucaklar rahat hareket edemezler bence

nasıl uyku tulumu almalıyım sorusunun ana sorunlarından biri bu....zaten fır fır dönüyor nasıl yapıcamda uyku tulumunda uyutucam bunu....3 gecedir üstünü ince battaniyesi ile örtüyorum nasıl yapıyorsa 10 dakika içinde iıhh ıhh diye gıcık bir ağlama sesi ile uyanıyor ve benim onu uyutma serüvenim başa dönüyor...zaten iğrenç olan uyku düzenimiz üstümüzü örtme seromonilerinden sonra işkenceye dönüştü

tecrübe bu olsa gerek ne varsa görmüş geçirmiş annelerde var saolasın dilek

bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun...Allah bizi yavrularımızdan ve sevdiklerimizden ayırmasın,günahlarımızı bağışlasın ve helal rızk, can sağlığı ve akıl sağlığı versin

canım ben egenin kakasını yeşilimsi gördüğümde yada gazı olduğunda egenin su torbasına 1 su bardağı ılık su koyup karnına ve ayaklarına koyuyorum.
yada gaz ilacından veriyorum (zinko)

saolun kızlar bende düşündüm sıcak su torbasını ama çok mu terler dedim aman terlesin değiştiririm bende üzerini sonra geçsin şu gazı da..

Bu arada Tuğba soracağım soracağım unutuyorum. Nickin ne demek. Ben hep Che ile ilgili sanmıştım ama değil sanırım. Bu arada özel üye olmuşsun. Hayırlı olsun.

nickim gürcüce "bizden" demek.bi mana da gürcü demek oluyor.ana baba dedeler anane babanne onların anne babaları vs. safkan gürcü kökenli kafkas kızıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…