benimki almıyordu canım
yok anne göğsü şeklinde yok gaz yapmayan ödüllü yok yamuk duruşlu yok şahin bakışlı derken bi dünya para harcadım biberonlara
işin sırrı dediğin gibi damaklıdaymış 4 liralık bebedor damaklı biberon ucuyla hallettik.1 haftadır cukcukcuk emiyor mamasını maşallah.
çöplük hafıza he allah başka dert vermesin kaydirigubbakcemile3
benimki almıyordu canım
yok anne göğsü şeklinde yok gaz yapmayan ödüllü yok yamuk duruşlu yok şahin bakışlı derken bi dünya para harcadım biberonlara
işin sırrı dediğin gibi damaklıdaymış 4 liralık bebedor damaklı biberon ucuyla hallettik.1 haftadır cukcukcuk emiyor mamasını maşallah.
benzetmen ilginç meraklı çöplük hafızakaydirigubbakcemile3
Şahin bakışlı mı? Ben de nasıl okuyorsam.
yok kız, bu benim benzetmem değil, var gerçekten böyle bir terim..
benimki almıyordu canım
yaa valla kullananlar cok işe yarıyor diyorlar fiyatı da bir şey değil. allah lazım etmesin ama grip falan olursa ilk deneyecegim şeylerden biri o olacak.
bende denemek için molfix aldım ama zor bitrdim paketi hoşuma gitmedi
kerem yani doğduğu zamanlarda huggies denemiştik o da çok kalın geldi bana en ii prima
kızlar ekşi sözlükte kadınlarkulübü için bir sürü laf etmişler ya
gülmekten kendimi alamadım
kızlar bu torba uyku tulumları bizim bebişlere dar gelebilir yakında döne döne uyucaklar rahat hareket edemezler bence
iyi akşamlar kızlar balıklama lafa dalıyorum geçmişi henüz okuyamadım.
ben kızımda kollu bacaklı tutlumları falan kullanmaya çalışmıştım ama hiç
memnun kalmamıştım. içi elyaf olmadığı halde çocuk terliyodu ve çok sık hasta oluyodu.
şimdi çok daha güzel tulumlar var özellikle CA da gördüm kolsuz ince ve içi elyaf olmayan torba tulumlar var.fiyatlarıda çok uygundu ben almamıştım eltim aldı onun kızı bizimkinden bir ay büyük o giydirecekti bende memnun kalırsa alacaktım ama ne mümkün sıpa çıldırmış içinde uyumamış.güya ince ve kolsuz olacak çocuğu bunaltmayacak üstünü yine örtecektik ama tulum sayesinde tekmelesede torbasını tekmelemiş olacaktı yorgan açılmayacaktı ama olmadı. demekki ben yine eski yöntem süveter yöntemini kullanacağım. kızıma süveter giydirmeye başladığımda hastalıklardan kurtulduk. 9 yaşında ve hala süveter giyiyoruz kış geceleri. üstünü açsa bile sırtı ve karnı sıcak kaldığı için hasta olmuyor.
Görmemişim o kısmını yazının. Şöyle oluyor. Bebedor , damaklı, ucuz, yamuk duruşlu özetle aklımda kalan kısmı
canım ben egenin kakasını yeşilimsi gördüğümde yada gazı olduğunda egenin su torbasına 1 su bardağı ılık su koyup karnına ve ayaklarına koyuyorum.
yada gaz ilacından veriyorum (zinko)
burcu arda geçmiş olsun canım
denızcım elanın karnına sıck havlu koysan ısıtıp zeytınyağıyla ov bıde zeytınyağını elının dayaabileceği sıcaklığa getir karnını ov elanın
:roflol::roflol::roflol: ay çok güldüm sabah sabah benzetmeler süper ama...
deniz bencede sıcak tuluk koy cnm karnına elanın işe yarıyor..
burcu geçmiş olsun cnm bi an önce iyileşir inş.baban dualarımız seninle..
çöplük hafızada güzelmiş..
Bu arada Tuğba soracağım soracağım unutuyorum. Nickin ne demek. Ben hep Che ile ilgili sanmıştım ama değil sanırım. Bu arada özel üye olmuşsun. Hayırlı olsun.
feride geçmişi okudunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?