Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İŞİne baŞla sen İharcanma buralarda...
vatana mİllete faydan olur.
bİz dÜŞe kalka İdare ederİz..
kah yumurta yedİrİrİz en kayısısından..kah rÖntgen Çektİrİrİz..olur gİder beee sıkma canını..
:))))))))))))))
insanların yanlış yaptıgını okuyup göz göre göre ona dogrusunu söylememek, onu yanlışıyla baş basa bırakmak bana göre değil.. Yanlışı yüzünden birisine zarar verdigi zaman ve gelip buraya bunu yazdıgı zaman ne olacak?.. Ben de vicdanım rahat onun çektiklerini okuyup geçecegim öyle mi?.. Burası her ne kadar sanal olsa da hepimiz gerçegiz.. Bilgisayarı kapatınca puf! Diye ortadan kabolmuyoruz hiç birimiz, yapılanlar, çekilenler..
kızlar bu arada farkettim ki aslında herkes patlamak üzreymiş..hepimiz aynı şeyleri düşünüyomuş..valla bizim topikte öle çok bilmişliğe yer yokkkkkkkk...
burda bizi birbirimize çeken şeyler saflıklarımız.......
yoksa herkes bişeyleri araştırıp,okuyabilecek donanıma sahip...
ve ne araştırırsak araştıralım aklımıza yatanı yapıyoruz....
yoksa senin eklediğin bilgilerin tam tersini savunan bilgilerde var araştırılırsa......
ama yapmıyoruz çünkü bazen yaptığımız hatalarda öğretiyor...
kimi zaman gülüyoruz yaptıklarımıza bazen örnek alıyoruz.....
ama hepsini içten gelen o saflıkla yapıyoruz...kullandığım saflık duruluk anlamında tabi....yani hissettiğini yapmak....bebeğimizin hayatını olumsuz etkileyen hareketler değil ki bunlar biri bizi sürekli dikte etsin....
sözün özü bazen hiç okumadan yaptığın şeyleride bilmek isterim meraklı....yani o an içinden geleni söylemeni...annelik vasfı altında.....
ben çok bilmişlik yapmıyorum canım, biliyorum, araştırıyorum, öğreniyorum... ne demişler bilmemek değil, ögrenmemek ayıp. ama görüyorum ki size bir şeyler ögretmeye calışan insanlara cok tepkilisiniz. ha, derseniz ki kardeşim, ben senden bir şey ögrenmek istemiyorum, o zaman yazdıklarımı okumazsınız, okursanız da kaale almazsınız olur biter. bu yazılanları sadece nisan anneleri topiği okumuyor, baska topicler de okuyor, google dan arastırma yapanların da karsısına çıkıyor..
burda bebeğimizle ilgili bazı şeyleri birbirimize soruyoruz
şunu verdinmi?bu verilir mi?ne kadar verdin vs.zaten istesek googleda araştırıp bulur okuruz dimi
üstelik her bebeğin bi doktoru var açar telefonda sorarız
burdaki amaç doğru olanı bilmek bulmak değil
farklı annelerden değişik görüşler almak
1-emin olabilirsin ben zaten senin çogu msjını okumadan geçiyorum..inan boğuyo beni msjların..bu ne öğreticilik anlamadım kiii..
2-evet sen bize bi öğretmen edasıyla yaklaşıyosun öğretmeye çalışıyosun ve bu da benim hiç hoşuma gitmiyoo..
3-neyse ipek anladık ki sen kendini insanlığa adamışsın..mazallah başka topiklerde okuyoo..annenin biri bebeğine kayısı kıvamında yumurta verirse ne olur..düşünemiyorum bileee..:enbuyukkk:
bu arada tuğba sen doktora gidecektin sezaryan yerin için sanırım ne oldu