2009 Nisan Anneleri buraya

masallah canım selene.

bastırmak yok derken neyi kastediyo canım.

valla zaten kerem de oyuncaklarından çok kumanda ,hesap makinesi,çanta sapları,hısırtılı sese çıkaran şeylerle daha oynuyo.bizim doktorumuzda demişti sen ona istediğin kadar oyuncak al o gider tencere tavayla oynar diye.

offf kayra taneli şeyler yemek istemiyor çorbayı illa blendırdan geçireceğim hoş onada miğdesini bulandırıyor ama ağzına tortu geldiğinde kusacak gibi oluyor erken mi acaba yoksa alıştırmak mı lazım??

maşallah selene cnm bence selenin kilosu gayet yerinde
boyuda uzun maşallah
2 ay sonra neden gidiyosunuz ben onu anlamadım

bizde bugün gezdik gezdik gezdik hava güzeldi
oğluşuma bişeyler aldım yine duramadım :))))
iyi geldi yaaa ooohhh

eftelyacım demirde en başlarda öyleydi ama ben açken verdim
daha iyi yedi midesi bulansa bikle çıkarmıyo
gerçi başta 2 kere çıkarmıştı ama şimdi alıştı

ben bugün mayalamak için pınarın sütünü aldım 6-12 ay arası diyo ama bide anne sütünü denicem tutarsa onunla yapmayı düşünüyorum

kime inanacağımızı şaşırdım. eğer aptamil bile bunu yapıyorsa devam sütü ne vereceğiz biz???
bende bilmiyorum süt vereyim diyorum gaz yapıyorr
zencefil ve balı bebeğine mi veriyorsun hangi durumlarda
herkes bir şeyler söylüyor arada bizler kalıyoruz
oo maşallah bebişine bizim doktorda bastır oturt demişti, birde 6 ay aşısından sonra yaşında gel dedi acaba yanlış mı anladım birde kayra ya 6 ay aşısını 3 tane vurdular kuzum nasıl ağlamıştı

kızlar ben hiç yoğurt vermiyorum verdim bi kaç kre ama hiç sevmedi vermiyorum şimdide... süzme yoğurt versem bişey olur mu acabaa

ya arkadaşlar bnm problemim dayım domuz gribi olmuş ve biz hep bayramın ilk günü ananeme gidip orda vakit geçiririz ama kızım daha 7 aylık ve ben çok korkuorum ne yapsam gitsemmi sizce?

bencede sakın gitmeee onun için alıncaklarsa alınsınlar senin bebeğin söz konuşuuu kimsede küsmez ayrıca sanmamm..

selam kıslar... inş. herkes ve tüm bebişler iyidir.....
uykusuzluk, yorgunluk, okul vakitsizlik ve üstüne pınar..... bunlar girememe nedenlerim...
pınar abarttı gece 5-6 ları görmeden uyumuyo ve gündüz uyuyo.... offffffffff nolcak bööle... benim okul da tam gün.... yanı düşmüş kale gibiyim.... inanın yemek bile yapamıyom... yoksa hep aklımdasınız.... neyse yarın göz atarım geçmişe... size katılmaya çalışırım....,
hala dişi çıkmadı.......

iyiakşamlar fıstıklar.........

sabahleyin kardeşimin arkadaşının bilgisayarından girdim ve direkt buraya yazdım kızda üyeymiş mersel di galiba o bendim şirvan şaşırmıştır.....

kızlar dün akşama doğru kız kardeşimin üni arkadaşları yeni evli ve eşi iş seyahatinde olan bir arkadaşına yatılıya gittik neyse kız bakırköyde oturuyor kızları tanıyordum bende gittim oğlumla saat 19 da ordaydık arabayı park ettim kardeşim abla ben yusufu çıkarıyim sen çantaları al dedi ....

eve çıktık kızcağız zeynepin elinden yusufu aldı kızcağz ayakkabılarını çıkarmak istedi zeynep temiz dedi bende bu arad ayakkabılarımı çıkarıyorum kız oğluşumu ayakta bir bıraktı çocuk yüz üstü düştü aman bi çığlık şook oldum oğlumu uzun bolu ve üzeri mont ayaklarında kocaman ayakkabıları görünce yürüyor zannetmiş neyse yavrum kafasını sımsıkı göğsüme yasladı 10 dakiak ağladı kız fena oldu allahtan halının üstüne vurdu yüzünü ve yerler mermer allah korudu yavrumu böyle küçük bir kaza atlattık

geçmiş olsun canım..ucuz atlatmışsınız gerçekten...

iyiakşamlar fıstıklar.........

sabahleyin kardeşimin arkadaşının bilgisayarından girdim ve direkt buraya yazdım kızda üyeymiş mersel di galiba o bendim şirvan şaşırmıştır.....

kız tek ben değil herkes bu kim dedi..

ay canım allah korumuş yusufumuzu
ama bugün iyi gezdik yine kendime mukayet olamadım bişeyler aldım oğluma çok güzel bir bot aldım kadife mont aldım

insan görünce dayanamıyor..
annem bugün saolsun baranın ütüleneceklerini ve bizimkileri yaptı..
diyor bu kıyafetle 2 çoçuk daha büyür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…