Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://lb1f.lilypie.com/JEAIp2.png........
canım kullanıcı paneli profil düzenleden yapıştır inşallah beğenirsin
http://www.hurriyet.com.tr/yasasinhayat/12915660.asp?gid=245
şirvan nerdesin oku bunu şekercim!!!!!!!
ela bebek çok kısmetliymiş bende ticker hazırlamıştım
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10102;104/st/20090414/n/G%FClfem/k/e352/age.png
cnm profilden yapıştır inş.beğenirsin
benim kzım önceden çok gülerdi ama artık sadece bize gülüyor.yeni yeni yabancılamay başladı.bi de ben yanından gidince ağlıyo bana hiçbişey yaptırmıyo.eşime de gün doğdu.seni istiyo annsei diyip kurtuluyo.:sm_confused:
kızlar benim gülfemin ütülerini yapmma gerekiyo.daha sonra görüşürüz.açık olucam ama cvp yazamam.
kıza kim bakacak... sen kaç ay izin aldın ki...kızlar bende kurban bayramı sonrası işe başlıyorum
moralim sıfır sanki kızımı terk edyormuşum gibi bir his var içimde hiç kucağımdan indirmek istemiyorum of bir başlasam da şöle 1 ay falan geçse biran önce. alışırım herhalde sonra
ay kıyamam çok zor olacak gelişmeleri yaz cnm benim daha var ama sayılı zaman çabuk geçiyor.....
oh oh yandan yandan aferim oynasın bol bol sositososito
selam kızlar.....
dün aksam 7 gibi kerem kusmaya basladı.ama okadar cok öğürüyoduki yavrum benim çok zorlandı.ve çokkk kustu.hemen doktorunu aradık büyük ihtimalle 12 saat içinde ishalde baslar dedi.3 tene virüs adı söyledi 2 sini bilmiyorum ama 3. sölediği domuz gribiydi.bu aralar 3 de çok görülüyo ama korkulacak bişey yok yarın sabah erkenden getirin.15 dak da bir su verin dedi.
doktor korkulacak bişey yok dedi ama ben domuz gribini duydumya sabaha kadar uyuyamadım.bide kerem bi kackere daha kustu.sonrada halsizleşti.yuzunun rengi soldu.o kıpr kıpır yerinde durmayan çocuk gitti.basını koydu göğsüme 1 sate yakın öle hiç kıpırdaman durdu.arada bi gözleriyle bana bakıyodu.onu öyle görunce çok kötü oldum.sabahı sabah ettik yani.
sabah gittik doktora neyseki korkulacak bişey yok.kusması bitti.şimdi biraz ishali var.doktoru bi kaçgün sürer dedi.
doktora dedimki domuz gribi deyince çok kötü oldum dedim.o da dediki günde 7-8 domuz gribi vakası geliyo çoğuda evde ve ilacsız tedavi oluyolar.ölenler bağısıklık sisteminde sorun olanlar ve belli bi hastalıkları olanlar dedi.
neyseki oğlusum sabahtan beri iyi.yaramazlıklar yapıyo yine.aman yapsın yaramazlık dün onu öle halsiz bitkin görünce içim parcalandı.kudursun kuzucum ben pesinden kosmaya razıyım valla
benimkide yemiyor.. ilk pazaertesi verdim. 5 kaşık yedi. aaa dedim ne güzel yiyecek sevdi herhalde...kızlar ben hiç yoğurt vermiyorum verdim bi kaç kre ama hiç sevmedi vermiyorum şimdide... süzme yoğurt versem bişey olur mu acabaa
EFTELYA bizimde yaşında aşıları
oh sengun ne güzel bizimkinin hiç yoktur öyle süprizleri![]()
ii akşamlar kızlar nasılsnz ben ii egilm zeynep iice ateşlendi acile götrdk ateşi 39 a çıkmşş igne vurdular birde fitil koyduk şimdi uyyoo bakalım bogazları şişmiş kısaz amnda geçer inşş
kızlar birdeeeee çooookk mutluyummmm bundan 1 ay öncee kndime keten pantolon almştım o zamn 32 beden di bugn aynı pantoln farklı rengini aldım vee 30 benden olduu çookk mutluyumm
ekim geçmiş olsun bir kaç gündür ateşleniyo galiba nedenki boğağzlarındamı rahatsıız ?geçmiş olsun
30 beden pantalon kaç bedene geliyo 38mi?
kızlar dün akşama doğru kız kardeşimin üni arkadaşları yeni evli ve eşi iş seyahatinde olan bir arkadaşına yatılıya gittik neyse kız bakırköyde oturuyor kızları tanıyordum bende gittim oğlumla saat 19 da ordaydık arabayı park ettim kardeşim abla ben yusufu çıkarıyim sen çantaları al dedi ....
eve çıktık kızcağız zeynepin elinden yusufu aldı kızcağz ayakkabılarını çıkarmak istedi zeynep temiz dedi bende bu arad ayakkabılarımı çıkarıyorum kız oğluşumu ayakta bir bıraktı çocuk yüz üstü düştü aman bi çığlık şook oldum oğlumu uzun bolu ve üzeri mont ayaklarında kocaman ayakkabıları görünce yürüyor zannetmiş neyse yavrum kafasını sımsıkı göğsüme yasladı 10 dakiak ağladı kız fena oldu allahtan halının üstüne vurdu yüzünü ve yerler mermer allah korudu yavrumu böyle küçük bir kaza atlattık