• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

ay kızlar eşim bu geece kapıdan gırdı dedi yarın sinemaya gidiyoruz bıletleride almış gece seansına şaştım kaldım ama ıyı oldu valla ne zamandır gıtmedık selenıde anneme bırakıcaz şöle karı koca gezcez

http://lb1f.lilypie.com/JEAIp2.png........
canım kullanıcı paneli profil düzenleden yapıştır inşallah beğenirsin

bana yapmayın tamam.. ilk ben istemiştim halbuki ..

okudum şeker.. saol
ela bebek çok kısmetliymiş bende ticker hazırlamıştım

ben alındım şimdi .. herkes yaptı ben yapmadım..
benim kzım önceden çok gülerdi ama artık sadece bize gülüyor.yeni yeni yabancılamay başladı.bi de ben yanından gidince ağlıyo bana hiçbişey yaptırmıyo.eşime de gün doğdu.seni istiyo annsei diyip kurtuluyo.:sm_confused:

ay canım benimkide öyle valla.. yalandan sevip bırakıyor yeniden.. bu ne biçim baba anlamıyorum..

kızlar benim gülfemin ütülerini yapmma gerekiyo.daha sonra görüşürüz.açık olucam ama cvp yazamam.

annecim saolsun tüm ütülerimi yaptı..
kızlar bende kurban bayramı sonrası işe başlıyorum
moralim sıfır sanki kızımı terk edyormuşum gibi bir his var içimde hiç kucağımdan indirmek istemiyorum of bir başlasam da şöle 1 ay falan geçse biran önce. alışırım herhalde sonra
kıza kim bakacak... sen kaç ay izin aldın ki...

ay kıyamam çok zor olacak gelişmeleri yaz cnm benim daha var ama sayılı zaman çabuk geçiyor.....

oh oh yandan yandan aferim oynasın bol bol sositososito

canım biz senle beraber başlıcaz.. az kaldı he.. 28 ocak iş başı ..

başka izin yokmu onuda alsak .. :)))

selam kızlar.....

dün aksam 7 gibi kerem kusmaya basladı.ama okadar cok öğürüyoduki yavrum benim çok zorlandı.ve çokkk kustu.hemen doktorunu aradık büyük ihtimalle 12 saat içinde ishalde baslar dedi.3 tene virüs adı söyledi 2 sini bilmiyorum ama 3. sölediği domuz gribiydi.bu aralar 3 de çok görülüyo ama korkulacak bişey yok yarın sabah erkenden getirin.15 dak da bir su verin dedi.

doktor korkulacak bişey yok dedi ama ben domuz gribini duydumya sabaha kadar uyuyamadım.bide kerem bi kackere daha kustu.sonrada halsizleşti.yuzunun rengi soldu.o kıpr kıpır yerinde durmayan çocuk gitti.basını koydu göğsüme 1 sate yakın öle hiç kıpırdaman durdu.arada bi gözleriyle bana bakıyodu.onu öyle görunce çok kötü oldum.sabahı sabah ettik yani.

sabah gittik doktora neyseki korkulacak bişey yok.kusması bitti.şimdi biraz ishali var.doktoru bi kaçgün sürer dedi.

doktora dedimki domuz gribi deyince çok kötü oldum dedim.o da dediki günde 7-8 domuz gribi vakası geliyo çoğuda evde ve ilacsız tedavi oluyolar.ölenler bağısıklık sisteminde sorun olanlar ve belli bi hastalıkları olanlar dedi.

neyseki oğlusum sabahtan beri iyi.yaramazlıklar yapıyo yine.aman yapsın yaramazlık dün onu öle halsiz bitkin görünce içim parcalandı.kudursun kuzucum ben pesinden kosmaya razıyım valla

canım çok geçmiş olsun.. en kısa zamanda toparlanır yavrucak..
kızlar ben hiç yoğurt vermiyorum verdim bi kaç kre ama hiç sevmedi vermiyorum şimdide... süzme yoğurt versem bişey olur mu acabaa
benimkide yemiyor.. ilk pazaertesi verdim. 5 kaşık yedi. aaa dedim ne güzel yiyecek sevdi herhalde...
ama şimdi 1 kaşık bile veremiyorum. ağzını kitliyor..

EFTELYA bizimde yaşında aşıları

sağlık ocağıda yaşında gel 2 aşı var dedi..
kendi dr. ne der bilemiyorum. kontrol ayın 27 sinde.

oh sengun ne güzel bizimkinin hiç yoktur öyle süprizleri:(

anacım bizim heriflerde nerde.. o incelik..

ii akşamlar kızlar nasılsnz ben ii egilm zeynep iice ateşlendi acile götrdk ateşi 39 a çıkmşş igne vurdular birde fitil koyduk şimdi uyyoo bakalım bogazları şişmiş kısaz amnda geçer inşş

kızlar birdeeeee çooookk mutluyummmm bundan 1 ay öncee kndime keten pantolon almştım o zamn 32 beden di bugn aynı pantoln farklı rengini aldım vee 30 benden olduu çookk mutluyumm

zeyno oğluşumun adaşına çok geçmiş olsun şu doktorlar korkutmasa olmaz

evet şirvancım bizimkilerin bedenleri olduğu gibi kafalarıda kalın

ekim geçmiş olsun bir kaç gündür ateşleniyo galiba nedenki boğağzlarındamı rahatsıız ?geçmiş olsun
30 beden pantalon kaç bedene geliyo 38mi?

canım dr diş çıkartıyo dedi sanırım ondan hepsi üst üste geldii ateş bogaz diş kulakk o kadr masumlaştıkı melül melül bakıyo etrafaa
bende merak ediyorumm 30 kaça dek geliyooo

ii akşamlar kızlar nasılsnz ben ii egilm zeynep iice ateşlendi acile götrdk ateşi 39 a çıkmşş igne vurdular birde fitil koyduk şimdi uyyoo bakalım bogazları şişmiş kısaz amnda geçer inşş

kızlar birdeeeee çooookk mutluyummmm bundan 1 ay öncee kndime keten pantolon almştım o zamn 32 beden di bugn aynı pantoln farklı rengini aldım vee 30 benden olduu çookk mutluyumm

canım çok geçmiş olsun...

sen 34 bedene girde.. zeynep iyi olsun.. önemli değil..

kızlar dün akşama doğru kız kardeşimin üni arkadaşları yeni evli ve eşi iş seyahatinde olan bir arkadaşına yatılıya gittik neyse kız bakırköyde oturuyor kızları tanıyordum bende gittim oğlumla saat 19 da ordaydık arabayı park ettim kardeşim abla ben yusufu çıkarıyim sen çantaları al dedi ....

eve çıktık kızcağız zeynepin elinden yusufu aldı kızcağz ayakkabılarını çıkarmak istedi zeynep temiz dedi bende bu arad ayakkabılarımı çıkarıyorum kız oğluşumu ayakta bir bıraktı çocuk yüz üstü düştü aman bi çığlık şook oldum oğlumu uzun bolu ve üzeri mont ayaklarında kocaman ayakkabıları görünce yürüyor zannetmiş neyse yavrum kafasını sımsıkı göğsüme yasladı 10 dakiak ağladı kız fena oldu allahtan halının üstüne vurdu yüzünü ve yerler mermer allah korudu yavrumu böyle küçük bir kaza atlattık

geçmiş olsun canım ya kıyamam ben yusuf bebeğe

Back
X