• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ŞıRVAN, aliye83, bursasu+, chveneburi, eftelyasu, jeandark+

sizi kocama değiştim..sizde gidiyosunuz..kocam görmesiz çok kızar valla..

Süper. Bunu profil resmi yapsana Şirvan

dur bi deneyim..
annesi tavuklu çorba varsemmi diyordu bugün tavuğun kendini vermiş hhihihihhihih çok hızlısınız baran beyy :)

bugün çorbayı içmedi sıpa.. tavuğu aldı eline..makarna tabağına elini soktu mıncıkladı.
görmeniz lazımdı. her yerimiz yağlı yağlı...

idille zeynepe geçmişler olsun
benım kocam sağolsun 8 de bı gecer pc nın başına yatana kadar o yuzden gece gıremem pek
maşallah baran atavuğu yemeye başlamış komple
ya siz benım kının böyle olduğuna bakmayın arda yapar işte nerdden estiyse

kız bu aynı babası he sana benzemıyooooo

babasınıda acede tanıoz ya aynıııııııııııııııııı baba

egeyide bana benzetiyor kocişte tık yok

kızlar ben gidiyorum.. birazcık kocişle ilgilenim , baran beyde uyurken...

belki ona bir kardeş yaparız ...

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aman olsun atıyoruz makineye yıkanıyor.ben ecrini hiç sakınmıyorum herşeyi dokunarak tadarak keşfedecekler.bugün bi video izledim profesör anlatıyor...çocukken disneyland a gitmiş orda gördüklerini çizmek istemiz ama odasının duvarlarına..anne babasına söyleyince bi an bile şüphe etmeden kabul etmişler.hayatım boyunca da yapmak istediklerime destek oldular benim de kendime güvenim had safhadaydı diyor.

kız bu aynı babası he sana benzemıyooooo

babasınıda acede tanıoz ya aynıııııııııııııııııı baba

egeyide bana benzetiyor kocişte tık yok

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet canım aynı baba..anadan bir şey almamış ,, kardeş yapım dedim.. belki bana benzer diye..
buraya takıldım kaldım.. birazdan da uyukum gelir ,,

profil resmi değilmiş, avatar resmiymiş... bu sefer oldu..

ii gecelerrrr..paşa uyuduu..birazzdan mama içmek için uyanacakk..

ay kızlar eşim bu geece kapıdan gırdı dedi yarın sinemaya gidiyoruz bıletleride almış gece seansına şaştım kaldım ama ıyı oldu valla ne zamandır gıtmedık selenıde anneme bırakıcaz şöle karı koca gezcez

ne güzelllll..benimki hafta sonları bile çalışıoo yaaa..

ii akşamlar kızlar nasılsnz ben ii egilm zeynep iice ateşlendi acile götrdk ateşi 39 a çıkmşş igne vurdular birde fitil koyduk şimdi uyyoo bakalım bogazları şişmiş kısaz amnda geçer inşş

kızlar birdeeeee çooookk mutluyummmm bundan 1 ay öncee kndime keten pantolon almştım o zamn 32 beden di bugn aynı pantoln farklı rengini aldım vee 30 benden olduu çookk mutluyumm

zeynep için çok üzüldüm tatlım..umarım çabıcak iileşirrr..

senin içinse çokkk sevindim..tezata bakkkk:))

mrb arkadaslar bnde 15nısan 2009da anne oldum
slmmm..hoşgeldin..asker yolu mu bekliyosunnn..

kızlar şimdi izledim kadın yattaki bi küçük havuzda doğum yapmış 2 tane oğlu 4ve 6 yaşlarında onlarda havuzdalardı ben tuhaf oldum ne düşünyorsunuz
ıyyyyy iğrençç...çocukların ne işivar yaa..

ayyy bu çok tatlıııı..maşallahhhh..

aman olsun atıyoruz makineye yıkanıyor.ben ecrini hiç sakınmıyorum herşeyi dokunarak tadarak keşfedecekler.bugün bi video izledim profesör anlatıyor...çocukken disneyland a gitmiş orda gördüklerini çizmek istemiz ama odasının duvarlarına..anne babasına söyleyince bi an bile şüphe etmeden kabul etmişler.hayatım boyunca da yapmak istediklerime destek oldular benim de kendime güvenim had safhadaydı diyor.

aynı şekilde düşünüyorum tuğbacım..bizde hepppp öleyizz..üst baş kalmıoo..ama çok seviooo..hem severek yediği şey daha çok yararmışşş..

kıyafete bişey dememde odayı boyamaya izin verirmiyim bilemiyorumm.

her yemekten sonra kıyafet değiştiriyorum.. annem yedirdiğinde bişeycilk olmuyor..

benmi beceremiyorum acaba..

bugün dr gittik..mecburennn..kulağını sürekli kaşıyoduuu...diş nedeniyle dedii...

kesinlikle bastırmayın veee yürütece koymayın dedii..almıştık oysakii..

boyumuz 67 cm kilomuz 7900 ..yani sadece 200 gr almışşş...boy ve kilomuz ii mi yaaa..halbuki ne güzel yiyooo..

uyandıııı...ii geceler..tatlı rüyalarr..kızz şirvan git de berenini yap sennn..çok ihmal etme adamııııııı....

ben veririm vala isterse parkeleri boyasın :D o konuda çok genişimdir kırılmış dökülmüş çizilmiş takmam ben dünya malı işte.annem çok titizdir o konularda o kadar sıkılmışım ki böyle oldum heralde.odamızın duvarına bişicik astırmazdı bile.

ya neden öle diyorlarki bastırınca ne oluyor ben koyuyorum mamasını falan hazırlarken yürüteç çok işime yaramıştı oysakii

bizim doktor da 7.aydan sonra koyabilirsin dedi belini tutabilmesi önemli dedi.ecrin yattığı yerden yarı beline kadar kalkıyor valla o yüzden bende koyuyorum.amaan benim yeğenim hep yürüteçteydi.gelin sağolsun çok iyidir ama çocuğu konusunda çok üşengeç çocukla ilgilenmezdi koyardı ona akşama kadar gezerdi yavrum.bişicik olmadı

en de rahatımdır yapsın ne ısterse ama sadece bızım evde dışarıda yapmasın kımsenın evıne zarar vermesinde
ayşe selenınde maşallah yemesı var ama almıyo gıbı gelıyo banada:)
yurutc konusunda 6 aydan itibaren koyabılırsınde koymaya bılırsınde dedı doktor tubanında dediği gibi bel dengesını kuruyosa sorun yok ben koyucam valla zaten fazla durmuyo 15 dk en fazla ama 15 dk da ben ışımı görüyom azda olsa
nese kızlar sıze ıyı geceler ben kaçar kocam mızırdanmaya başladı

Back
X