Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyandıııı...ii geceler..tatlı rüyalarr..kızz şirvan git de berenini yap sennn..çok ihmal etme adamııııııı....
ben veririm vala isterse parkeleri boyasıno konuda çok genişimdir kırılmış dökülmüş çizilmiş takmam ben dünya malı işte.annem çok titizdir o konularda o kadar sıkılmışım ki böyle oldum heralde.odamızın duvarına bişicik astırmazdı bile.
paşaya bak kurulmuş nasılda yiyooo sıpaaaaanasıl tavuk yiyom ama :))))
http://i0911.hizliresim.com/2009/11/13/6593.jpg
http://i0911.hizliresim.com/2009/11/13/6617.jpg
saol canımm yaaaii gecelerrrr..paşa uyuduu..birazzdan mama içmek için uyanacakk..
ne güzelllll..benimki hafta sonları bile çalışıoo yaaa..
zeynep için çok üzüldüm tatlım..umarım çabıcak iileşirrr..
senin içinse çokkk sevindim..tezata bakkkk:))
slmmm..hoşgeldin..asker yolu mu bekliyosunnn..
ıyyyyy iğrençç...çocukların ne işivar yaa..
ayyy bu çok tatlıııı..maşallahhhh..
aynı şekilde düşünüyorum tuğbacım..bizde hepppp öleyizz..üst baş kalmıoo..ama çok seviooo..hem severek yediği şey daha çok yararmışşş..
canım iii yaa kilosuu boyuda güselllllbugün dr gittik..mecburennn..kulağını sürekli kaşıyoduuu...diş nedeniyle dedii...
kesinlikle bastırmayın veee yürütece koymayın dedii..almıştık oysakii..
boyumuz 67 cm kilomuz 7900 ..yani sadece 200 gr almışşş...boy ve kilomuz ii mi yaaa..halbuki ne güzel yiyooo..
yapmaya üşenmiyorumda .. sonradan yıkanmaya çok üşenmiyorum..
allahın gücüne gitmesinde .. neden o işten sonra abdest alınır bir türlü anlamış değilim..
bir de o haldeyken emziremezmişimde.. baran uyanır diye çabuk çabuk yapıp yıkanıyoz valla..
anacım bu kadar da çok mu acık oldu ne.. saat 12 oldu kırmızı noktalara geçebilirz.
yok canım o kadarda değğil.
aman ne bilim sağlıkla büyüsünde ne yaparsa yapsın canım ...
ayyyyy aynen şirvan ya en üşendiğim şey :) bende anlamam neden mecbur...ama emzirebilirsin.haram olur diyorlar öle bişey yok.cünüpken yapılmayacak şeyler sıralanmıştır onlar arasında bebek emzirmek diye bişey yok.sadece çocuğun maneviyatı güçlü olsun diye hassasiyet gösterirmiş dini bütün anneler.
paşaya bak kurulmuş nasılda yiyooo sıpaaaaa
saol canımm yaaa
canım iii yaa kilosuu boyuda güselllll
tövbe deeee şirvann akannehir napczzz mecbur hadişimdii küçükler bişey anlamıyolar yarın büyüsnlerrr o zamn yapamıcz asıll ,
odalrınıda ayırsakkk kurtuluş yokk
ben küçükken annemleri yakalamışm hatırlamıyorum amaa kaydirigubbakcemile3 annem söylüyoooo
aahh ahhhh ahhhh keşke bende adamı kaldırsam şu bilg başından sırf beraber yataga girelim diyee oturuyorum yaaaa zeynep 9 dan beri uyyoooo
zaten yasakladımm 12 den sonra oturulmuck diyeeeeee maç yapıyo şuan onu bekliyorummm
ya siz aşmışsnzz eşlrinizi nerde gördnzzzz kızlar face de mii
canım benimkide bilgisayar başında bana araba bakıyor...
ben bir kalksan bilgisayar başından onuda kaldıracamama ben kopamıyorum ki burdan ..
baranda 9 da yattı..
evet canım eşleri faceden tanıyoruz...
aaa buarada facebook istemeyen kocaları olanlar.. ,
gizliden farklı bir isimle girin ..herşeyide söylemeyin canımmm
hehh öle valla adama hadi diye diye 1 saat oldu şimdi ben yatarmm zeynep kalkarr
yokk ben eşimden çekindigimden degil kendim istemiyorum yaaa birazcık korkuyorummm :1ninca:
allah seni test yaptın mı canm ihmal etmee
bende kaçar yatıyım artıkkk öptmm ii gecelrrr
allah gani ganii uyku versn veletleree
kulağını diş yüzünden çekiştiriyordur demiştik ayşecim ya keşke götürmeseydin bu hastalık ortamında doktora falan.
yapmaya üşenmiyorumda .. sonradan yıkanmaya çok üşenmiyorum..
allahın gücüne gitmesinde .. neden o işten sonra abdest alınır bir türlü anlamış değilim..
bir de o haldeyken emziremezmişimde.. baran uyanır diye çabuk çabuk yapıp yıkanıyoz valla..
anacım bu kadar da çok mu acık oldu ne.. saat 12 oldu kırmızı noktalara geçebilirz.
yok canım o kadarda değğil.
aman ne bilim sağlıkla büyüsünde ne yaparsa yapsın canım ...
ayyyyy aynen şirvan ya en üşendiğim şey :) bende anlamam neden mecbur...ama emzirebilirsin.haram olur diyorlar öle bişey yok.cünüpken yapılmayacak şeyler sıralanmıştır onlar arasında bebek emzirmek diye bişey yok.sadece çocuğun maneviyatı güçlü olsun diye hassasiyet gösterirmiş dini bütün anneler.
aahh ahhhh ahhhh keşke bende adamı kaldırsam şu bilg başından sırf beraber yataga girelim diyee oturuyorum yaaaa zeynep 9 dan beri uyyoooo
zaten yasakladımm 12 den sonra oturulmuck diyeeeeee maç yapıyo şuan onu bekliyorummm
ya siz aşmışsnzz eşlrinizi nerde gördnzzzz kızlar face de mii
vallaa bence çook güsel bişeyy asıl ben gavurları anlamıyorumm nasıl dolaşıyolar öyleeee
valla banyo yapınca helede gusül alınca insann üstünden tonlarca yük kalkmış gibi oluyooo
canım benimkide bilgisayar başında bana araba bakıyor...
ben bir kalksan bilgisayar başından onuda kaldıracamama ben kopamıyorum ki burdan ..
baranda 9 da yattı..
evet canım eşleri faceden tanıyoruz...
aaa buarada facebook istemeyen kocaları olanlar.. ,
gizliden farklı bir isimle girin ..herşeyide söylemeyin canımmm
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ŞİRVAN, Armonia, chveneburi
kızlar çok kötüsünüz... ben burdan çıkmak istediğimde 10 kişi vardı.. ben burda kaldım herkes kaçtı..
alacağınız olsun...
sizin yüzünden berenim canım kızım gitti...