AY AY AYY.. ben sizleri özledim valla ama yazamıyorumki bu taşınma işinden dolayı. Göbekle herşey 2 katı zor oluyoNe kimseye cevap yazabiliyorum ne doğru düzgün okuyabildim. Gecelerde malum uykusuz geçiyo. Kazasız belasız atlatalım şu taşınma işinide ben bütün sayfaları okur yazarım yine cevaplarımı.
Herkes kendine çok iyi baksın ki bebeişler mutlu büyüsün göbüşlerin içinde
Şöle bi selam veriim dedim yine kapicam, yeni eve gitcez annemlerle tatbikat yapmaya:) Bakalım neler eksik neler tam?
Bu arada Şirvancım sormuşsun Teras Evlere taşınıyoruz. Yani yine Avrupa yakasındayımkafamçokkarıştı Ama şu anki evimiz gibi değil çook daha geniş, site ve müstakil gibi yapmışlar değişik bi yapı. Yumurta kapıya dayanınca benim kociş baba olucağına inanmaya başladı. Taşınmamızın büyük nedeni karnımdaki sıpa yani
Baklım umarım uğurlu gelir evimiz bebişle birlikte...
Öpüyorum göbüşleriiiiiiiia.s.
ya evet fiyatlar baya yüksek burada ki arkd.biride hospitalium da normal 500 sezaryan 750 dedi baya fark var bilemedim bende:çok üzgünüm:
ya bu oğlan akşam olunca yine başladı şow yapmaya. artık güçlendiğinden mi nedir resmen canımı acıtır oldu bıcır.
alıntılar...............ALINTILAR........................
günaydın kızlar..ay bu gece uykum resmen ..iç oldu,kaç kere tuvalete gittim hiç bimiyorum.bu arada yaklaşık 2 saat öncede nişan geldi,böyle koyu kahve sümüksü bi akıntı oldu bi anda.doktoru aradım ağrın yoksa sabahı bekleyelim dedi.saat 9 da muayneye gideceğim.Ay heycandan ölcem sanırım,ufak ufak tırsmaya başladım doğrusu.hadi hayırlısı artık:)
güzel annişler ben hazırlandım şimdi çıkıcam muayne için ama eve tekrar yollamaz gibi geliyor çünkü sancılarım sıklaşmaya başladı.Bizim için dua edin olurmu,bende edicem doğuma girersem hepimiz için.öpüyorum kocaman
bide hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
--------------------------------------------------------------------------------
yok yok uykuda yok doğumda yok....ayyyyyyyyyyyy kıslar catlayacağım......
40+5 SANIRIM BUNU YAZAN....
çok beğendim canım.. fiyatıda iyiymiş. bende böyle bir şey alıyım. süpermiş..
buda ogluşumun bebek şekeri.............
arkası mıktatıslı....
o yüzden bundan aldık
aynen onun gibi şeker;
evet yaaa,, ben çok merak ediyorum....
zibidi hiç suratını göstermedi bize,,,,
geçen akşam eşime soruyordum,,, acaba kime benzeyecek diye...
tabikide yakışıklı babasına dedi....
kızlar birşey sormak istiyorum bizde bebek odalarına bakmaya başladık Çilek' teki erkek modelini görenler var mı ? sizce nasıl ? Biz onun büyüyen karyolası ve ikili dolabını almak istiyoruz. Fikir paylaşımları lütfen, yani çilekten memnuniyetsiz olanları duyanlarınız var mı aranızda?
canım sen içmiyorsun dimi nargile ... ammada kokuyordur evde o yaa duman altı oluyordur. çok dumanı var nargilenin. :1shok:bizde ev bakıyoruz her hafta sonu ,, ama daha şimdilik gönlümüze ve kesemize göre bir ev bulamadık...
zaten belli bir acelemiz yok,, bulsakta şimdi taşınam valla,, hamile halimle gözümde buyür ,,
şuanki evim kira ,,, ev satınalmak istiyoruz.. ama şöyle kocaman terası olan bakıyoruz....
etrafında öyle bir yer varsa, haber verirse sevinirim.. (tabii göztepe civarında olması gerekiyor)
arada sırada yazıyorum ...şark odamız var diye,,, onu eşim bozmuyor, nargile sefası yapıyor...
bazen ev aynı nargile kafe gibi oluyor,,,,
o yüzden onu ayırmak iiçin duplex arıyoruz ki , üst kata onu atabileyim....
vardır bir yerde kısmetimiz ama , henüz karşılaşamadık.
canım sen içmiyorsun dimi nargile ... ammada kokuyordur evde o yaa duman altı oluyordur. çok dumanı var nargilenin. :1shok:
dikkat et kendine...................... hayırlısıAY AY AYY.. ben sizleri özledim valla ama yazamıyorumki bu taşınma işinden dolayı. Göbekle herşey 2 katı zor oluyoNe kimseye cevap yazabiliyorum ne doğru düzgün okuyabildim. Gecelerde malum uykusuz geçiyo. Kazasız belasız atlatalım şu taşınma işinide ben bütün sayfaları okur yazarım yine cevaplarımı.
Herkes kendine çok iyi baksın ki bebeişler mutlu büyüsün göbüşlerin içinde
Şöle bi selam veriim dedim yine kapicam, yeni eve gitcez annemlerle tatbikat yapmaya:) Bakalım neler eksik neler tam?
Bu arada Şirvancım sormuşsun Teras Evlere taşınıyoruz. Yani yine Avrupa yakasındayımkafamçokkarıştı Ama şu anki evimiz gibi değil çook daha geniş, site ve müstakil gibi yapmışlar değişik bi yapı. Yumurta kapıya dayanınca benim kociş baba olucağına inanmaya başladı. Taşınmamızın büyük nedeni karnımdaki sıpa yani
Baklım umarım uğurlu gelir evimiz bebişle birlikte...
Öpüyorum göbüşleriiiiiiiia.s.
hayırlısıyla bulursunuz canımbizde ev bakıyoruz her hafta sonu ,, ama daha şimdilik gönlümüze ve kesemize göre bir ev bulamadık...
zaten belli bir acelemiz yok,, bulsakta şimdi taşınam valla,, hamile halimle gözümde buyür ,,
şuanki evim kira ,,, ev satınalmak istiyoruz.. ama şöyle kocaman terası olan bakıyoruz....
etrafında öyle bir yer varsa, haber verirse sevinirim.. (tabii göztepe civarında olması gerekiyor)
arada sırada yazıyorum ...şark odamız var diye,,, onu eşim bozmuyor, nargile sefası yapıyor...
çok beğendim canım.. fiyatıda iyiymiş. bende böyle bir şey alıyım. süpermiş..
toprak senin şekerlerde çok güzel olmuş dün okudum vaktim yoktu cevaplayamadım.
bursa SU senin şekerlerrde güze bende yapıcam inşallah fikir oldu koyduğunuz resimler. a.s.
sagol cnm
. :mymeka:
canım hiçbakmadım çileğim bebek odasına ben bebek mağzalarına bakıyorum. aradığım bir marka yok ...ay bu mobilyab işi klıma geldikçe geriliyorum hala beğenemedimbişey devamlı bakıyoruz. kafam karışıyor. :mymeka:
buda ogluşumun bebek şekeri.............
arkası mıktatıslı....
o yüzden bundan aldık
bende katılıyorum bebeişinin şekeri çok güzel.ayrıca fiyatıda çok iyi dün inceledim fiyatlar uçmuş internette tanesi 10 ytl 7,5 ytl olanlar var.
kızlar birşey sormak istiyorum bizde bebek odalarına bakmaya başladık Çilek' teki erkek modelini görenler var mı ? sizce nasıl ? Biz onun büyüyen karyolası ve ikili dolabını almak istiyoruz. Fikir paylaşımları lütfen, yani çilekten memnuniyetsiz olanları duyanlarınız var mı aranızda?
benim kızımda bana benziyor anladığımız kadarı ile....ayrıntılı ultrasonda bakan doktorda dedi kayınvalideme ve eşime "bu bebek annesine benzemezse doğunca gelin bana bu işi bilmiyorsunuz deyin dedi"nasıl sevindim anlatamam:)) dediğiniz gibi önemli değil sağlıklı olsun ama banada benzese fena olmaz ama dimi....)) zaten bizim aile tombul yanak olduğu için kızımında yanakları tostombul maşallah....
Benzemeyle ilgili bir şey anlatıyım. Benim eşimde doktor bakalım kime benziyor dediğinde oğlum tabii ki bana benzeyecek dedi.
Doktor kime benzerse onun eşine pırlantalı ya da çok değerli bir hediye alması gerektiğini söyledi. Yani şekerim sana benzerse masrafa sen gireceksin ona göre :teytey:
15 dk. yüzü dönük miniğim konuşmaları duymuşta kendini saklar gibi arkasını döndü. Hala bilmiyoruz kime benzediğini. :1hug:
bizde ev bakıyoruz her hafta sonu ,, ama daha şimdilik gönlümüze ve kesemize göre bir ev bulamadık...
KIZLAR YA ŞENAY YİNE YOK
nerde bu kadıncagız
merhaba arkadaşlar...nasılsınız ben dün hiç giremedim..yine kusmakla mesguldum bi de kalkıp okula gittiydim valla tuvaletlerde helak oldum zor attım kendimi eve
ay zaten kociş yok.... kız babasını mı ozledi ne çok kotu dağıldım dun neyseki bugun daha iyiyim....
Gecmişi tam okuyamadım ama herkes bebek şekeri yapmaya başlamış ve hepsi cok tatlı, hayırlı ugurlu olsun,
..Ama bana telaş bastı ben daha bir cop almadım bebeğe çok mu gec kaldım yaaa. ay hep benim kociş yuzunden rahat adam ne olacak
Biz yaklaşık 3 yıla yakındır bu evdeyiz ve 2 yıldır ev arıyoruz. Artık son nokta bebeğinde geliyor oluşu oldu. Bide kısmet dediğin gibi. Bi apartman var bu tarafta geçtiğimiz haziranda yapıldı çok istedik orayı, neredeyse bütün dairelere talip olduk:) hem satılık hem kiralık maddi durumumuza göre isteğimiz değişti fakat arada geçen bunca aya rağmen kocaman 2 siteli apartmanda 1 daire olmadı en son kala kala giriş katı kaldı üstelik loşta ışık almıyo ona bile razı olduk. O bile olmadı yani son dakka:)) Kısaca nasip değilmiş...
Burayada eşimin bi arkadaşına ev bakmak için gitmiştik bizim tuttuğumuz daireyi aslında o tutacaktı fakat site yönetimi bekara ev yok deyincedelikafadulden bizde beğenince bize kısmet oldu. Baklım güle güle otururuz işallah...
Anadolu yakasını eşim istiyo aslında ama ben istemiyorum çünkü onun işine yakın olmalı oturduğumuz ev. Halbuki bütün ailem arkadaşlarım sizin tarafta ama her gün köprü çekemez, zorlanır. Ben 7 yıl geçtim o köprüden, hergün söylene söylene çok zor olduğunu bildiğim için istemiyorum.
merhaba arkadaşlar...nasılsınız ben dün hiç giremedim..yine kusmakla mesguldum bi de kalkıp okula gittiydim valla tuvaletlerde helak oldum zor attım kendimi eve
ay zaten kociş yok.... kız babasını mı ozledi ne çok kotu dağıldım dun neyseki bugun daha iyiyim....
Gecmişi tam okuyamadım ama herkes bebek şekeri yapmaya başlamış ve hepsi cok tatlı, hayırlı ugurlu olsun,
..Ama bana telaş bastı ben daha bir cop almadım bebeğe çok mu gec kaldım yaaa. ay hep benim kociş yuzunden rahat adam ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?