2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın arkadaşlar Belis diye bir mobilya markası var çok hoş bebek odası takımları var. Reklamını gördüm dün akşam tv de internet sitesine girdim. Hoşuma gitti. İlgilenenler bir bakın derim

AY AY AYY.. ben sizleri özledim valla ama yazamıyorumki bu taşınma işinden dolayı. Göbekle herşey 2 katı zor oluyo Ne kimseye cevap yazabiliyorum ne doğru düzgün okuyabildim. Gecelerde malum uykusuz geçiyo. Kazasız belasız atlatalım şu taşınma işinide ben bütün sayfaları okur yazarım yine cevaplarımı.
Herkes kendine çok iyi baksın ki bebeişler mutlu büyüsün göbüşlerin içinde
Şöle bi selam veriim dedim yine kapicam, yeni eve gitcez annemlerle tatbikat yapmaya:) Bakalım neler eksik neler tam?
Bu arada Şirvancım sormuşsun Teras Evlere taşınıyoruz. Yani yine Avrupa yakasındayımkafamçokkarıştı Ama şu anki evimiz gibi değil çook daha geniş, site ve müstakil gibi yapmışlar değişik bi yapı. Yumurta kapıya dayanınca benim kociş baba olucağına inanmaya başladı. Taşınmamızın büyük nedeni karnımdaki sıpa yani
Baklım umarım uğurlu gelir evimiz bebişle birlikte...
Öpüyorum göbüşleriiiiiiiia.s.

hayırlısı olsun güzelim ,,belki bir ümüt anadolu yakasına mı geçtiniz diye düşünmüştüm...
yorma kendine dikkat et ,,,

bizde ev bakıyoruz her hafta sonu ,, ama daha şimdilik gönlümüze ve kesemize göre bir ev bulamadık...

zaten belli bir acelemiz yok,, bulsakta şimdi taşınam valla,, hamile halimle gözümde buyür ,,
şuanki evim kira ,,, ev satınalmak istiyoruz.. ama şöyle kocaman terası olan bakıyoruz....
etrafında öyle bir yer varsa, haber verirse sevinirim.. (tabii göztepe civarında olması gerekiyor)
arada sırada yazıyorum ...şark odamız var diye,,, onu eşim bozmuyor, nargile sefası yapıyor...
bazen ev aynı nargile kafe gibi oluyor,,,,
o yüzden onu ayırmak iiçin duplex arıyoruz ki , üst kata onu atabileyim....

vardır bir yerde kısmetimiz ama , henüz karşılaşamadık.

ya evet fiyatlar baya yüksek burada ki arkd.biride hospitalium da normal 500 sezaryan 750 dedi baya fark var bilemedim bende:çok üzgünüm:

canım ben dedim onu ... valla hastaneler yan yana bence bi bak hospitalyuma ben başından beri oraya gidiyorum doktorum 45/50 li yaşlarda bir bayan çok anaç bi kadın. çok rahat ediyorum. güley yüzlü. doğumuma gelicek gecede olsa. ismi ferda uygur özalp bayada fiyat farkı var bence bi araştır derim.

ya bu oğlan akşam olunca yine başladı şow yapmaya. artık güçlendiğinden mi nedir resmen canımı acıtır oldu bıcır.

oy oyy yerim ben onu. benim oğlumda hareketleri eskiye göre azalmıştı dün coştu öle ani tekmeler attı ki hatta korktuğum bile oldu bi anda beklemedik zamanda tekmeyi yiyince. ama hareketli olması daha çok hoşuma gidiyor. dediğin gibi bir süre sonra yerleri daralacak bu günlerin keyfini çıkarmak lazım.

canım yaa neler yaşıyorlar çok heycanlı yolun sonuna geliler bizimde az kaldı. ay düşünmesi bile strese sokuyor. nelerle karşılaşcaz hiç bilmiyoruz. inşallah hepimizin doğumu çooookkkkkk kolay olsun.. aminnn.

buda ogluşumun bebek şekeri.............
arkası mıktatıslı....

o yüzden bundan aldık
çok beğendim canım.. fiyatıda iyiymiş. bende böyle bir şey alıyım. süpermiş..
toprak senin şekerlerde çok güzel olmuş dün okudum vaktim yoktu cevaplayamadım.
bursa SU senin şekerlerrde güze bende yapıcam inşallah fikir oldu koyduğunuz resimler. a.s.

avcunu yalasın canım lülülülülülü genelde erkek çocuklar anne tarafına benziyor. benimkide diyor babası gibi olacak oğlum görcez diyorum aramızda acayip bi çekişme var. bakalım kim kazanacak delikafadulden

canım hiçbakmadım çileğim bebek odasına ben bebek mağzalarına bakıyorum. aradığım bir marka yok ...ay bu mobilyab işi klıma geldikçe geriliyorum hala beğenemedimbişey devamlı bakıyoruz. kafam karışıyor. :mymeka:

canım sen içmiyorsun dimi nargile ... ammada kokuyordur evde o yaa duman altı oluyordur. çok dumanı var nargilenin. :1shok:

Ben işyerinden giriyorum o yüzden ara sıra bakabiliyorum. Biraz önce de rapor yazıyorduk:) o yüzden yazamıyorum... Sizin yazdıklarınızı takip ediyorum ama..

canım sen içmiyorsun dimi nargile ... ammada kokuyordur evde o yaa duman altı oluyordur. çok dumanı var nargilenin. :1shok:

hamilelikten önce arkadaşlarla toplanıldığı zaman arada bir içiyordum.
fakat şuan içmiyorum tabikide,, odaya bile sokmuyorlar beni,,,

kapısını kapatınca diğer odalara gelmiyor,, birde sigara gibi ağır bir kokusu yok...
mevyeli aramalı yapıyorlar...

dikkat et kendine...................... hayırlısı

hayırlısıyla bulursunuz canım

canım baktın mı Belis'e ümraniyede mağazası da varmış. İnternetten baktım ben güzel ürünler var gibi.

HERKESE MERHABA:CüvCüv:

buda ogluşumun bebek şekeri.............
arkası mıktatıslı....

o yüzden bundan aldık

Gayet güzel sağlıkla mutlulukla dağıtman dileğiyle.:Saruboceq:

bende katılıyorum bebeişinin şekeri çok güzel.ayrıca fiyatıda çok iyi dün inceledim fiyatlar uçmuş internette tanesi 10 ytl 7,5 ytl olanlar var.

Ben de dün yazmıştım evet bazı yerler çok pahalı. Liva Pastanesinde patikli çok da bir özelliği olmayanların tanesi 5 TL. Biraz bakınca uygunu bulunur heralde

Canım ben oda takımını gördüm zaten tek çeşit. İstersen başka yerlerede bak. Çünkü o fiyatlarda daha orjinal şeyler var.süprizzzzz

Biz yaklaşık 3 yıla yakındır bu evdeyiz ve 2 yıldır ev arıyoruz. Artık son nokta bebeğinde geliyor oluşu oldu. Bide kısmet dediğin gibi. Bi apartman var bu tarafta geçtiğimiz haziranda yapıldı çok istedik orayı, neredeyse bütün dairelere talip olduk:) hem satılık hem kiralık maddi durumumuza göre isteğimiz değişti fakat arada geçen bunca aya rağmen kocaman 2 siteli apartmanda 1 daire olmadı en son kala kala giriş katı kaldı üstelik loşta ışık almıyo ona bile razı olduk. O bile olmadı yani son dakka:)) Kısaca nasip değilmiş...
Burayada eşimin bi arkadaşına ev bakmak için gitmiştik bizim tuttuğumuz daireyi aslında o tutacaktı fakat site yönetimi bekara ev yok deyincedelikafadulden bizde beğenince bize kısmet oldu. Baklım güle güle otururuz işallah...
Anadolu yakasını eşim istiyo aslında ama ben istemiyorum çünkü onun işine yakın olmalı oturduğumuz ev. Halbuki bütün ailem arkadaşlarım sizin tarafta ama her gün köprü çekemez, zorlanır. Ben 7 yıl geçtim o köprüden, hergün söylene söylene çok zor olduğunu bildiğim için istemiyorum.

merhaba arkadaşlar...nasılsınız ben dün hiç giremedim..yine kusmakla mesguldum bi de kalkıp okula gittiydim valla tuvaletlerde helak oldum zor attım kendimi eve
ay zaten kociş yok.... kız babasını mı ozledi ne çok kotu dağıldım dun neyseki bugun daha iyiyim....

Gecmişi tam okuyamadım ama herkes bebek şekeri yapmaya başlamış ve hepsi cok tatlı, hayırlı ugurlu olsun,

..Ama bana telaş bastı ben daha bir cop almadım bebeğe çok mu gec kaldım yaaa. ay hep benim kociş yuzunden rahat adam ne olacak

Beliş in tam yerini bilen var mı ? netde sadece adres yazıyor.....
Gerçi telde açılabilir ama bilen varsa direkt giderim hftya kontrolüm var oradan da belişe bakarız

hoşgeldin canım. alınacakların hepsini almak bir haftanı alır en fazla canını sıkma. tabi çabuk karar verebilen bir yapın varsa. ayrıca bu koçişlere kalsa bebekler doğduğunda hala hiçbişeyleri olmaz baya bi iteklemek lazım alışveriş için ne yazıkki.kaydirigubbakcemile

valla hergün siteye korkarak girer oldum bizdende doğuran var mı diye....şenay tuğçe neredesiniz kızlar...ses verin biraz.....şemşamer okullar açılınca gelirde diğerleri nerde olaki....

hayırlısı be güzelim ,, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, yüce rabbim.

kocama kalsa bende bişey almıcam,,
ama artık yeter dedim. 7 ay bitiyor nerdeyse...

dün akşam annemlerdeydim.. o güzel ciciler yapmışki, ,
el örgüleri ,, pantaniyeler,, yorganlar,, yastıklar,,, alt değiştirirken altına açılan örtüler,
arabasının içine bile süslü süslü örtüler yapmış kadıncağız....

sanki kız çeyizi hazırlıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…