Kızlar günaydın;
dün maşallahınız vardı,, akşam hepsini okudum , , yetiştim sizlere,,,,
hatta eşim kalk yat artık dedi,,sabah kalkamıyorsun,, dur biraz dedim. şurda 2 sayfam kaldı, onlarıda bir okuyim yatacam işte :)))
ay şubat anneleri hiççççççççççççççççççç
uyumuyor off bizlerde öle olucaz.............
alıntılar...............ALINTILAR........................
günaydın kızlar..ay bu gece uykum resmen ..iç oldu,kaç kere tuvalete gittim hiç bimiyorum.bu arada yaklaşık 2 saat öncede nişan geldi,böyle koyu kahve sümüksü bi akıntı oldu bi anda.doktoru aradım ağrın yoksa sabahı bekleyelim dedi.saat 9 da muayneye gideceğim.Ay heycandan ölcem sanırım,ufak ufak tırsmaya başladım doğrusu.hadi hayırlısı artık:)
güzel annişler ben hazırlandım şimdi çıkıcam muayne için ama eve tekrar yollamaz gibi geliyor çünkü sancılarım sıklaşmaya başladı.Bizim için dua edin olurmu,bende edicem doğuma girersem hepimiz için.öpüyorum kocaman
bide hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
--------------------------------------------------------------------------------
yok yok uykuda yok doğumda yok....ayyyyyyyyyyyy kıslar catlayacağım......
40+5 SANIRIM BUNU YAZAN....
yok kız kandırmıyorum hiç...........fıstık bak bişeyi 40 defa sölersen olurmuş.bu şakalar kandırmacalar gerçek olmasın allah korusun.
valla okurken sen sandım heyecanlandım!!!
sen kocanıda böle kandırıyosundur evde dimi seni seni:))
bende katılıyorum bebeişinin şekeri çok güzel.ayrıca fiyatıda çok iyi dün inceledim fiyatlar uçmuş internette tanesi 10 ytl 7,5 ytl olanlar var.
yok kız kandırmıyorum hiç...........
aman allah korusun gününde gelsin bebişlermiz...
alıntı yadım başa canım ya.....
alacak kocan elıne bı merdane bı gun ama bakalım,adamın sözünü dinlemiyosun hiççç olmaz ama yat dıyosa kalk yat şekerim:lepi:
:teytey:günaydın buarada şekercim:asigim:
ah canım öyle diyorsunda mart anneleride gece 1-2-3 de hep uyanık sıra bizde herhalde artık bizde uykuya hasret kalıcaz allah korusun...kızlar boşverin şubat annelerini daha şubatın başı hem biz hepimiz zamanı gelince doğururcaz çok pozitifiz bizim bebişler hiç geç kalmiicak patır patır sağlıkla çıkıcaklar inşallah:) İNŞALLAH TABİİ
sagol canımurlacım çok şekermiş oğluşun şekeri güzelim :) günaydın bu arada herkese
bende katılıyorum bebeişinin şekeri çok güzel.ayrıca fiyatıda çok iyi dün inceledim fiyatlar uçmuş internette tanesi 10 ytl 7,5 ytl olanlar var.
günaydın;
eskiden 11 dedimmi yatardım, ,şimdi ne kadar geç yatarsam ,
gece uyanmam diye düşünüyorum...
ama nerde ... akşam 12 gibi yattım ,,,
1,5 kalktım,, 5 de kalktım,, ezanla okunuyordu gözlerim acıktı,,,
kalktım başka bir yere geçtim yattım. uyuyp kalmışım...
sabahta kalkmak ölüm tabiii...
Günaydınlar.....
buda ogluşumun bebek şekeri.............
arkası mıktatıslı....
o yüzden bundan aldık
buda ogluşumun bebek şekeri.............
arkası mıktatıslı....
o yüzden bundan aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?