2009 Nisan Anneleri buraya

bende belisden aldım odasını oğlumunnn ama henüz gelmedi fiyatları uygun kızlar piyasa göre zaten çilektede sadece 1 model var bebek odası için oda klasik

valla hergün siteye korkarak girer oldum bizdende doğuran var mı diye....şenay tuğçe neredesiniz kızlar...ses verin biraz.....şemşamer okullar açılınca gelirde diğerleri nerde olaki....

evet şemşamer okullar acılınca gelir
ama tugce ve şenay yok nezamandır...............

Şirvan ne güzel ya annen toplayıp gelecek oğlanın çeyizlerini.Çok hoş bişey bak senden daha çok hazırlık yapan biri var keyfine bak.

canım baktın mı Belis'e ümraniyede mağazası da varmış. İnternetten baktım ben güzel ürünler var gibi.

Belis Denizci Bebek Odası belisin fiyatları çok uygun ümraniye istiklal mahallesindeymiş. adresini aldım eşim bilir o tarafları çok güzel modeller var tam istediğimgibi. şu üsttekini beğendim fiyatıda 1400 ytl.

Son düzenleme:
etoprak - günaydın
sen sepeti ve keseyi kaça almıştın,,
eminönünden aldın dimi ,,,, bende c.tesi gideceğim.
araştırma yapım ,,, kazıklanmıyım sonra....

ya ben tane fiyatını hatırlamıyorum desem inanır mısın? kafa kalmadı işte iyice salak oldum yaa!!ama toplamda 55 civarı verdim.tüyler,sepet, keseler, keselerin ucundaki emziklerin toplamı bu tabi..ama daha uygun fiyatlı sepetlerde var, benimki biraz fazla büyük ve süslü o yüzden epey bi pahalı diğerlerine nazaran..sepeti kendinde yapabilirsin, malzemeleri satılıyo orada..bide ben o şark hanından falan almadım..ama toplu alınca baya düşüyo fiyat..tüyler bi pakette 100 kadar oluyomuş 1-2 ytl..emziklerdende bi paket aldım, ama keseler 2 paket..toplamda 50 tane yapıcam..kendi yaptıkları şekerlerde var, daha ucuza gelenler falan..bi göz at, sadece şark hana şartlanma derim ben..

kolay gelsin april, allah yardımcın olsun..ah ne zor iştir taşınmak bilirim..kiralık mı ev yoksa satın mı aldınız..kiralar ne civarda peki o sitede?? bizde bu yakadan taşınmak istiyoruz aslında ama karşı hem çok pahalı hem de evler güzel değil.. anadolu yakası bize biraz daha sıcak geliyo, ama artık zor oluyo her allahın günü köprü geçmek..nerde bu teras evler, bizim işe yakınsa belki komşu geliriz size :)))

evet şemşamer okullar acılınca gelir
ama tugce ve şenay yok nezamandır...............

şenayı bende çok merak ediyorum..tuğçe söylemişti çok sık giremem belki diye ama şenay mutlaka bi selam verirdi...inşallah ikiside iyidir valla zaman yaklaştıkça panikliyor insan...

evet canım ama netteki fiyatına bakma bizde 1400 dediler 1100 aldık
cok güzel takımlar fiyatlarıda uygun

canım satıcı bana dediki kendin yapınca daha pahalıya mal oluyoo bide ben ugraşamam

şenay gel................................

kızlar ya daha önce yazılmıştı ama tam hatırlayamıyorum. baktım ama daha önceki mesajıda bulamadım eminönünde bebek şekerleri için nereye gidiyorsunuz.

:CüvCüv:
BU ARADA HOŞGELDİN CANIMM.... yok zaten indiriler ama fiyat çok iyi 3500 /4000 lerden bahsediyorlar burada 1400 filan çok iyi bakalım sitede göründüğü gibiyse modeller ordan alıcam. :1hug:

hsb canım ben pazar günü gittim belise hepsini yakından inceledim resimlerinden daha güzeller daha canlı renkler kullanmışlarr aldıktan sonra birde 1 ay gelmesini bekliyozz offfffffffff en zoruda o vallahi

ooo cok zamannnnn

zaten doguma 2 ay var alın bence hemen alcak olanlar sonucta o havalandırılcak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…