ASLINDA BÜYÜYEN KARYOLA almakonusdunda kararsızım. ben büyüyen almayı düşünüyordum. fakat kullananlar sakın alam 6 yıl zaten kullanmış oluyor büyüyünce çok güzel olmuyor onun yerine yatak baza alırsın dediler. mantıklı geldi. ille büyüyende ısrar etmicem. ama takımlarda istersen karyolayı büyüyene çevirebiliyorlar..hiç sorma şekerim yahu,,, bizde tık yok, kadıncağız,, bitirmiş ceyizleri ,,,
canım çok şekerler,,,canlı renkler kullanılmış,,,
benim uyuz kocamla mobilya konusunda çok tartıştımız için canlı renk olarak alamamıştım..
Ortak karar olarak .. Sade renge karar vermiştik....
Canım büyüyen karyola değil ama dikkat et,,,
buyrunnnnnnnnnnnnnnnnnn
urla
hanımmmmmmmmmmmmmmmm
canım birazda sen yaz ... bizim performansımız yükselsin dimi ama delikafaduldenyaa arkadaşlar önceden işten sıkıldımmı sayfaya girip sizin yazdıklarınızı okuyor rahatlıyordum. ama şimdi kimse bişeycik yazmıyor
olmuyorki böyle benim iş performansımı düşüreceksiniz :)
oğlun hep böyle şanslı olur inşaallah ..
canım senide merak ediyoruz..
ama açıkcası şenayı daha çok merak ediyoruz....
o bizim sitenin nazar boncuğu ,,, tek ikiz anamız...
inşallah 3 de iyidir.
hamilelik bu uyuşukluğa başlandı gene anlaşılan....
hadi bakalım ,, ortaya bir konu atalım ,,
acaba en ilginç konuyu kim atacak.....
ben bugün rüyamın ilginçliğinden sonra,,,,
birde doğum lekelerini söyledim....
ama kimse cevap vermediii,,,
rüyama da neden yorum yapmıyorsunuz diye hatırlattım...
tek tek döküldünüz...
aaaa hep böyle sizi birimi dürtecek..
olmazmı canımm...
hadi bakalım şu doğum lekelerinden bahsedelimmm.
neden olduğunu bilen varmı...
ben leke yapacak şeylere elimi sürmemeye özen gösteriyorum ama ,,
bakalım hayırlısı
canım ben hiç bilmiyorum gögüslerimbüyüdü ama öle bomba gibi olmadı. kaydirigubbakcemile3 yani yeterlimi büyüklüğü hiç bilmiyorum ona bakarsan benimde pek göbeğim çıkmadı yapı meselesi sanırım.. doktoruna kontrole gittiğinde sorarsın ama bence sakıncası yoktur.. ne biliyim göğsün büyük olması sütün çok olacağını göstermez bencekızlar yine merhaba... benim şu memiş sorunuma bir cevap yaaa( herkesinki şişti mi? benimki nie büyümedi?? süt gelmeyecek mi yoksa?? bi ilgisi var mı ??
kızlar yine merhaba... benim şu memiş sorunuma bir cevap yaaa( herkesinki şişti mi? benimki nie büyümedi?? süt gelmeyecek mi yoksa?? bi ilgisi var mı ??
havuzlu han tam olarak neredeydi biliyor musun ŞirvanCım ,Kurukahveci Mehmet Efendi' nin tarafında mıydı ?
şirvancım bende cumartesi gidicem canım eminönü havuzlu hana gidicem kısmetse....seni görürsem yanına gelirim merak etme resimlerden tanıyorum nasılsa seni.....benimde üzerimde siyah bir şişme pardesü olacak uzun...kolları sıkmalı eteği balon:)) böylede buluşma arefesi gibi oldu valla.....kırmızı gül bilem takarım istersen.....
cicoşş benimde gögüslerde hiç değişiklik yok aynılar yani ama süt konusunda endişen olmasın bu gösterge değildir bence
megulCüm allah sana kolaylık versin cnm...arkadaşlar merhabalar.umarım herkes iydir.
ŞİRVAN canım sağolasın diyet beni biraz zorluyor.resmen acıkmadan yemek yiyorum.ölçümlerim çok iyi gidiyor çok şükür.tek tesellim bu ve artık günlerimzin gerçekten çok az kalmış olması.
LANA 01 yanlış hatırlamıyorsam sen de diyettesin.canım bana 10 günlük bi diyet verdi doktorum.klasik 6 öğün şeklinde.ama sürekli yiyip duruyosun.benim iştah problemim vardı yiyemiyordum şimdi sürekli yemek zorundayım bu da mide problemlerine sebep oldu.ben toplamda 4 kilo aldım.diyetimin 7. günü biraz zayıflamışım.protein ağırlıklı bi diyet.hergün bir öğün açlık ve tokluk ölçümü yapıyorum.inşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
edanur bu arada ayvanın çekirdeğimi bastırılacaktı yanağa anacım bende ayva yiyecem hergün diye helak oldum valla şimdi bile elimde ayva elma gibi yiyorum bari işe yarasın bari normaldede yerdim şimdi haksızlık yapmiim,mersindeki evimizin önünde ayva ağacı var hele birde baharda çiçek açarki offff ne güzel bir görüntüdür tahmin edin
yettim gari......
sisteme gelen kızlar sizde bahsedin yaptıklarınızdanda paylaşım olsun yoksa nasıl ilerlicek sayfalar....
sinehas altın yastığı yapmak istersen yapabilirsin canım kural değilya illaki tüllü olması...madem kardeşin almış hem o kırılmasın hemde senin sevdiğin birinden kızına gelmiş olması ayrıca güzel olan....
bende heyecanlıyım kızlar cumartesi günü bebeğime ihtiyaçlarını alıcaz inşallah...eşimde bugün aradı öğle arası gidip kızına battaniye almış:)) akşamı nasıl etçem bilmem....
kızlar yine merhaba... benim şu memiş sorunuma bir cevap yaaa( herkesinki şişti mi? benimki nie büyümedi?? süt gelmeyecek mi yoksa?? bi ilgisi var mı ??
sinehas ben gördümbebek yastığı resmini cevap yazacaktım unutmuşum.. tekrar sorunca aklıma geldi.. BENCE SÜS YASTIĞI OLARAK ÇOK GÜZEL AMA ALTIN YASTIĞI OLARAK İYİ DEĞİK BEN BEYAZ KENARLARI TÜLLÜ VEYA GÜPÜRLÜ BİŞEY YAPTIRCAM ANNEME GÖRDÜĞÜM KADARIYLA O YASTIK KADİFE ALTIN GÖRÜNMEZ ÜZERİNDE GİBİ GELİYOR. YİNEDE SEN BİLİRSİN GÜZELDE DURABİLİR.
teşekkür edeerim canımcım.ben evlenirken çok çeyiz adeti var maalesef bizim tarafta o yüzden çeyizim çoktu,daha evi yerleştirir yerleştirmez bi parmağımdan oldum.bilmem inanırmısınız ama nazara inanıyorum.hala daha bişey aldığımda çekemiyolar..
neyse bende korkuyorum bebişime bişeyler yapmaya şimdiden gözleri değmesin diye. sadece sepet alacaktım dün dayısı karyola siparişide vermiş bi dahaki ayda takımın dolabını alırım dedi.bana gene oda hazırlığı düştü yani.
inş Allah ım esirgesin bütün nisan annelerinin bebişlerini hiçbişeylerine nazar değmesin meleklerimizin
battaniyeniz hayırlı olsun.valla annem ve abim o kadar faal şekilde çalışıyolarki bana almak için bişey kalmadı.bugün boya alacağım ama kokusuz olanlardan alsam daha iyi olur değilmi?
duvar kağıdından vazgeçtim,belki taşınırım doğumdan sonra boya yeterli olur.bide güzel bi bordür iyi olur dimi?
edanur bu arada ayvanın çekirdeğimi bastırılacaktı yanağa anacım bende ayva yiyecem hergün diye helak oldum valla şimdi bile elimde ayva elma gibi yiyorum bari işe yarasın bari normaldede yerdim şimdi haksızlık yapmiim,mersindeki evimizin önünde ayva ağacı var hele birde baharda çiçek açarki offff ne güzel bir görüntüdür tahmin edin
sinehas ben gördümbebek yastığı resmini cevap yazacaktım unutmuşum.. tekrar sorunca aklıma geldi.. BENCE SÜS YASTIĞI OLARAK ÇOK GÜZEL AMA ALTIN YASTIĞI OLARAK İYİ DEĞİK BEN BEYAZ KENARLARI TÜLLÜ VEYA GÜPÜRLÜ BİŞEY YAPTIRCAM ANNEME GÖRDÜĞÜM KADARIYLA O YASTIK KADİFE ALTIN GÖRÜNMEZ ÜZERİNDE GİBİ GELİYOR. YİNEDE SEN BİLİRSİN GÜZELDE DURABİLİR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?