2009 Nisan Anneleri buraya

ASLINDA BÜYÜYEN KARYOLA almakonusdunda kararsızım. ben büyüyen almayı düşünüyordum. fakat kullananlar sakın alam 6 yıl zaten kullanmış oluyor büyüyünce çok güzel olmuyor onun yerine yatak baza alırsın dediler. mantıklı geldi. ille büyüyende ısrar etmicem. ama takımlarda istersen karyolayı büyüyene çevirebiliyorlar..

canım birazda sen yaz ... bizim performansımız yükselsin dimi ama delikafadulden

ay şirvancım ya ben niyeyse hiç inanmıyorum bu leke olayına .. arkadaşımda inanmıyordu ciğer nar ayva falan filan hepsini denedi.. bebeği doğdu hiçbiri çıkmadı vücudunda bende ayvayı denedim. ayva çekirdeklerimi yanağıma bastırdım gamzeli olsun diyeymiş. yaparkende hiç inanmadım bakalım tutçak mı. kaydirigubbakcemile3

kızlar yine merhaba... benim şu memiş sorunuma bir cevap yaaa( herkesinki şişti mi? benimki nie büyümedi?? süt gelmeyecek mi yoksa?? bi ilgisi var mı ??
canım ben hiç bilmiyorum gögüslerimbüyüdü ama öle bomba gibi olmadı. kaydirigubbakcemile3 yani yeterlimi büyüklüğü hiç bilmiyorum ona bakarsan benimde pek göbeğim çıkmadı yapı meselesi sanırım.. doktoruna kontrole gittiğinde sorarsın ama bence sakıncası yoktur.. ne biliyim göğsün büyük olması sütün çok olacağını göstermez bence

şirvancım bende cumartesi gidicem canım eminönü havuzlu hana gidicem kısmetse....seni görürsem yanına gelirim merak etme resimlerden tanıyorum nasılsa seni.....benimde üzerimde siyah bir şişme pardesü olacak uzun...kolları sıkmalı eteği balon:)) böylede buluşma arefesi gibi oldu valla.....kırmızı gül bilem takarım istersen.....
cicoşş benimde gögüslerde hiç değişiklik yok aynılar yani ama süt konusunda endişen olmasın bu gösterge değildir bence

ay ne gelemedim ha valla,beynim durmuş sabahtan beri siteye giremedim tekrar üye oliim dedim olmadı nerde hata derken derken meğerse mail adresimi tümden yazıomuşum inanın dışardan okuyup müdahale etmemek kötüymüş ay,nasıl okuyorlarda yazamıyorlar üye olmuyorlar hayret valla,yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler ama adana temsilcisi vardır bu 2. arkadaşımız oldu banada toprak sayılır ha bu arada bende mersinliyim biliyosunuz 33 33 33 33

arkadaşlar merhabalar.umarım herkes iydir.

ŞİRVAN canım sağolasın diyet beni biraz zorluyor.resmen acıkmadan yemek yiyorum.ölçümlerim çok iyi gidiyor çok şükür.tek tesellim bu ve artık günlerimzin gerçekten çok az kalmış olması.

LANA 01 yanlış hatırlamıyorsam sen de diyettesin.canım bana 10 günlük bi diyet verdi doktorum.klasik 6 öğün şeklinde.ama sürekli yiyip duruyosun.benim iştah problemim vardı yiyemiyordum şimdi sürekli yemek zorundayım bu da mide problemlerine sebep oldu.ben toplamda 4 kilo aldım.diyetimin 7. günü biraz zayıflamışım.protein ağırlıklı bi diyet.hergün bir öğün açlık ve tokluk ölçümü yapıyorum.inşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

edanur bu arada ayvanın çekirdeğimi bastırılacaktı yanağa anacım bende ayva yiyecem hergün diye helak oldum valla şimdi bile elimde ayva elma gibi yiyorum bari işe yarasın bari normaldede yerdim şimdi haksızlık yapmiim,mersindeki evimizin önünde ayva ağacı var hele birde baharda çiçek açarki offff ne güzel bir görüntüdür tahmin edin

kızlar yine merhaba... benim şu memiş sorunuma bir cevap yaaa( herkesinki şişti mi? benimki nie büyümedi?? süt gelmeyecek mi yoksa?? bi ilgisi var mı ??

canım doktora sor istersen bilemiyorumki,,,
benimkileirn maşallahı var,, önden önden gidiyorlar,,
bu arada akşamları benim sol göğsümden sıvı geliyor,,,
sabah kalktığımda atletim, sırılsıklam...
doktora söylediğimde maşallah süt yapıyor dedi,, sizlerde maşallah diyin bakalım ....

havuzlu han tam olarak neredeydi biliyor musun ŞirvanCım ,Kurukahveci Mehmet Efendi' nin tarafında mıydı ?

şimdi bendeki adresi veriyorum...
çiçekliden almıştım.

mısırçarşıdan gir
tahtakaleye çıkıyormusun gibi,
sağdan 3. sokoğa gir,,,
Çin pazarı , giriş katında

şarkhanla - çin pazarı aynı yermi bilmiyorum...
c.tesi gidince öğrenicem artık.

tabii şekerim sen bizi tanırsın ,, resimlerim boy boy,,
sizde buluşmaya gelseydiizde bizde sizi tanısaydık...
ama neyse artık...

ben sabah 11 gibi oralarda olurum herhalde,, o gün işe gitmeyeceğim. izin aldım...

megulCüm allah sana kolaylık versin cnm...
Diyetine uyduğun takdirde şeker problemin hiiç olmadan doğumunu yaparsın misler gibi:lepi:.....

valla benim göğüsler aynı kaldı arkadaşlar aslında çokta rahatım bu yüzden sütyen giymeme gerek kalmıyor alttan çıtçıtlı body giyiyorum e onun üstüne de giyiyosun belli olmuyor bile zaten sütyen bi baskı yapıyorki tam bitiminde benim bebiş sağolsun arada giysemde hemen çıkarıyorum,belkide doğum sırasında süt gelmeye başlayınca büyüyecek

canım ayvayı gamzesi olsun diyemi yiyorsun ,
yoksa başka bir nedeni varmıydı,,,,

bu arada su içmek neden bu kadar önemliydi,,,

unuttum gittim...

teşekkür edeerim canımcım.ben evlenirken çok çeyiz adeti var maalesef bizim tarafta o yüzden çeyizim çoktu,daha evi yerleştirir yerleştirmez bi parmağımdan oldum.bilmem inanırmısınız ama nazara inanıyorum.hala daha bişey aldığımda çekemiyolar..
neyse bende korkuyorum bebişime bişeyler yapmaya şimdiden gözleri değmesin diye. sadece sepet alacaktım dün dayısı karyola siparişide vermiş bi dahaki ayda takımın dolabını alırım dedi.bana gene oda hazırlığı düştü yani.
inş Allah ım esirgesin bütün nisan annelerinin bebişlerini hiçbişeylerine nazar değmesin meleklerimizin
battaniyeniz hayırlı olsun.valla annem ve abim o kadar faal şekilde çalışıyolarki bana almak için bişey kalmadı.bugün boya alacağım ama kokusuz olanlardan alsam daha iyi olur değilmi?
duvar kağıdından vazgeçtim,belki taşınırım doğumdan sonra boya yeterli olur.bide güzel bi bordür iyi olur dimi?

sinehas ben gördümbebek yastığı resmini cevap yazacaktım unutmuşum.. tekrar sorunca aklıma geldi.. BENCE SÜS YASTIĞI OLARAK ÇOK GÜZEL AMA ALTIN YASTIĞI OLARAK İYİ DEĞİK BEN BEYAZ KENARLARI TÜLLÜ VEYA GÜPÜRLÜ BİŞEY YAPTIRCAM ANNEME GÖRDÜĞÜM KADARIYLA O YASTIK KADİFE ALTIN GÖRÜNMEZ ÜZERİNDE GİBİ GELİYOR. YİNEDE SEN BİLİRSİN GÜZELDE DURABİLİR.

canım benimkide küçük hem de kolostrum felanda gelmiyor.sadece 2 kere birer damla sarı bi sıvı aktı o kadar.son ay büyür diyolar bende üzerine düşmedim.zaten göbek ağır bide onlar ağırlık yapmasın..
bu arada 30.haftadan sonra nefes darlığı başlıyormuş akciğer ve karaciğerde bebek büyüdüğü için baskı oluyomuş,bide göğüsleri napıcan boşver takma kafana ..

bende doktor kontrolünden çıkıp gelicem 12.30 gibi falan...zaten sen ordan 12.30 a kadar çıkamazsın tahminim:)) artık aynı dükkanda beğendiğimiz aynı şeyi çekeleştirirken tanışırız:))

kızlar benim oğlan işerde dönüp duruyor herhalde,
bian için karnımda bir boşluk olup, hop diye geliyor,,
anlatamadım gerçi ama neyse,,,,
siz anlarsınız... artık....

değişik birşeyy...

sağol canım en azından bi yorum yapan var.valla pembe kurdele geçireceğim ortasından kenarlarınada bişeyler düşünürüm.
kriz var zaten kimse altın takmazda kıyafet getirirse şaşırmam bile.ayrıntıları çok takıyodum kafama dr sağlık sorunlarımdan bahsedince geçen hafta bu hafta bebek odasından bile vazgeçmiştim.yeterki sağlıklı olsunda bebeğim ben doğduktan sonrada alırım inş.:Saruboceq:

canım hayırlı olsun,, sağlıkla yatsın bebişin ;

bu arada bende odayı boyatacam , ve bordur koyacağım.
ama henüz karar veremedim... ne renk olsun diye

filli boyada , yavru fiili boya varmış, subazlı ,, çoçuk odalarında bunlar kullanılıyormuş...

aaa. eminönüne bordürler nerde satılıyor acaba?

keşke benim annemde istanbulda olsa da beraber gezsek haftasonları. Annem bursada, şimdi bursada gezdirecek beni. Bursaya gelmemi bekliyor dört gözle. Herşeyi Bursadan aldıracak mümkün olsa, bebek odalarına bile gel burdan bakalım diyor. Napalım bakıcaz artık oda hevesleniyor, gezelim görelim.

aaa unuttum ayva almayı bugün unutmayayım bari..sağol iyiki hatırlattın canım

kızlar altında 80 küsür olmuş,,,

altın çok gelmeyebilir,,, fazla ünitlenmeyelim....

gerçi anacığım onuda hazırlamış ,,, inşallah üzeri dolar taşar.. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…