• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar geçmişi okuyunca anladım benim bu sıpada sırt üstü dönünce uyanıyoo heralde galiba sanursammmm..hiç bi derdi yok ağlıooo su içiriyorum döndürüyorum uyuyooo..

ben arkasını minik elyaf bi yastık var onu bırakıyorum tam belinin arkasına kendini güvende hissetsin diee..hani bizde de olurya biyerden düşüyogibi hissederiz irkiliriz bebeklerde de olurmuşş oo..

bayanlar bu kalabalığı bırakmak istemiyorum ama...

annem geldi.. barana çorbasını içiriyor.. bende kalkım evi süpürüm bari

bu hafta hiç temizlik yapmadık. resmen.. eski günlre döndüm.. hertaraf pislik içinde..

baranlada ilgilenecek biri varken .. öğleden sonra görüşürüz..

kızlar geçmişi okuyunca anladım benim bu sıpada sırt üstü dönünce uyanıyoo heralde galiba sanursammmm..hiç bi derdi yok ağlıooo su içiriyorum döndürüyorum uyuyooo..

ben arkasını minik elyaf bi yastık var onu bırakıyorum tam belinin arkasına kendini güvende hissetsin diee..hani bizde de olurya biyerden düşüyogibi hissederiz irkiliriz bebeklerde de olurmuşş oo..

aaa bu iyi fikir.ecrin sağına dönük yatmayı çok seviyor ama ağladığında sırt üstü buluyorum hep döndürünce uyuyor.belkide düşer gibi hissediyorrr hmmm çok mantıklı denemem lazımmm sağol ayşecim

tarifini yazayım kızlar deneyin..

bi tavada biraz un kab-vurun..azcık rendi dönsün..ayrı bi tencerdede azcık piriniç haşlayın..un soğuduktan pirinçte piştiyse unu pirinç tenceresine yavaş yavaş ekleyin ve karıştırınnn..10 dk daha pişsin ocakta..sonra üzerine azcık tereyağ eritin..mımmmm nefiss...kağana yaparım hep bizde yerizz..içine 2 tanede tavuk suyu atıomm ev yapımı..

bide püffffff:

unu biraz çok kavurun bi kavanoza koyup dolaba bırakın istediginiz zaman çıkarıp yapınnn...

tarifini yazayım kızlar deneyin..

bi tavada biraz un kab-vurun..azcık rendi dönsün..ayrı bi tencerdede azcık piriniç haşlayın..un soğuduktan pirinçte piştiyse unu pirinç tenceresine yavaş yavaş ekleyin ve karıştırınnn..10 dk daha pişsin ocakta..sonra üzerine azcık tereyağ eritin..mımmmm nefiss...kağana yaparım hep bizde yerizz..içine 2 tanede tavuk suyu atıomm ev yapımı..

bide püffffff:

unu biraz çok kavurun bi kavanoza koyup dolaba bırakın istediginiz zaman çıkarıp yapınnn...

mersi şekerimmm ..
şimdi ben kaçar ,, temizlik beni bekliyor..

kağan ağlıuooo..sıkıldıııı..

şimdi babamız da gelir..cumaya gittii..kahvaltıya bekliyorum..yarım saatte spor yapcemmm..çok yazmayın haaaa okumak zor oluyooo.okumasamda olmuyoooo..by byeeee..

ha bide kızlarrrr...çok inceliommm yaaa..tartıda çok oynamasada acayip inceldmmmm..çok mutlummmm...dün kızkardeşimşn bbi pantolunun denedim süperrr olduu..eşim sanada alalımçok yakıştı diyooo..tam gaz devammm..

dün balığı biraz fazla yedimm..sonra erkek kardeşimle koşuya çıktıkkk..koşarken düştümmmmm..arkamdanda araba geliyodu nerdeyse ezecektiiii..canım kardeşim kurtardııııı...:((

eşime söylemedim çok kızarrr..

çok sakarım yaaa..çocukkende hep düşerdimmmm...artoık öğretmenlerim sıradan bişey gibi dinlerlerdi beni...heh heeeee..

ayyy çocuk çıldırdııı kaçıoommmm..

aman gözüm döndü yaa boşverdim gitti

kızlar bişey sorucam ben balığa elleyemiyorum yiyememde malesef sadece ton balığı yiyorum o da eşimin zoruyla.ecrine de zamanı gelince ton balığı versem olur mu? daha vermem gerçi 7. ayı doldurmadık biz
canım benim bildiğim kadarıyla ton balığı verilmiyor. hatta hamileyken bile içince çinko fazla olduğu için annenin bile fazla yememesi gerekiyor.

ha bide kızlarrrr...çok inceliommm yaaa..tartıda çok oynamasada acayip inceldmmmm..çok mutlummmm...dün kızkardeşimşn bbi pantolunun denedim süperrr olduu..eşim sanada alalımçok yakıştı diyooo..tam gaz devammm..

dün balığı biraz fazla yedimm..sonra erkek kardeşimle koşuya çıktıkkk..koşarken düştümmmmm..arkamdanda araba geliyodu nerdeyse ezecektiiii..canım kardeşim kurtardııııı...:((

eşime söylemedim çok kızarrr..
allah korumuş cnm allah seni kağan a bağışlamış artık daha dikkatli olmamız lazım çocuklarımızın bize daha çok ihtiyacı var....

geçmiş olsun ayşecım dıkkat et canım
kızlar şu walk at home dıyetcenterden ındırdım açılımını anlatırım sana
denız yapaıyım faceden atayım sana

kız 26 kasımda dişlerin çıkacağını rüyanda mı gördün :roflol: :roflol: :roflol:

şaka şaka ekim demek istediği biliyoz...

evet yaaa:)
ekim arkadasım ...
kızlar DİŞ BUGDAYI denen bır olay var bu konuda bılgısı oşan varmı neşer yapılıyor
kayınvalıde tutturdu yapacagz dıye bu carsamba onun merasımı var ne yapılıyor bılen vara paylaşırmısınız

canım benim bildiğim kadarıyla ton balığı verilmiyor. hatta hamileyken bile içince çinko fazla olduğu için annenin bile fazla yememesi gerekiyor.

hmm sağol banucum.o zaman ananemize iş düşüyor o gelince yada biz gidince yer ecrin.allahtan hamileyken yememişim ton balığı.hamileyken ona bile tahammül edemiyordum.ne kadar faydalı bişey ve ben hiç sevemedim gitti yaa

kızzz sultan kalk çabukk evi toparlaaaa...şimdi gelir valla açık verme..en iyi kaynananın karnı ağrısın inşallah heh heee...burda böle diyolarrr..
kaydirigubbakcemile3 kaynana olunca öyle oluyor bence o moda girine insanlar değişiyorrrr
kızlar eşim bana fecebook açmıoo yaa..onun facebokuna sizi kaydetsemmm..bıkardaa bana da açarmıkii...sonuçta bi sürü kadın olucak..yanlış anlaşılır der ve açarmı kiiii...
canım senin eşinde bizimki gibi gaiba bende zorla açtırdım ama resim eklemek yasakkkk eklemiştim geri sildim,
kızlar biri banada ticker yapabilir mi :( dün çok uğraştım herşeyi kopyaladım yapıştırdım olmuyooo :))
ela 2 nisan

canım ben sana yapayım bakalım olacakmı ???

çok sakarım yaaa..çocukkende hep düşerdimmmm...artoık öğretmenlerim sıradan bişey gibi dinlerlerdi beni...heh heeeee..

ayyy çocuk çıldırdııı kaçıoommmm..

sevgili croilex anladıgım kadarıyle dogum kılolarını sende benım gıbı vermeye calısanlardansın ben dıyetısyene gıttım...
eger ıstersen bana verdıgı bır çorba tarıfı var akkşam yemegı öncesı yenıyor
bıde GNC den bır ılaç onları paylaşabılırım senınle arzu edersen...
ben bayagı kılo verdım metobalızmamı hızlandırdı

Back
X