Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu diş bugdayı olayını kimse bılmıyormu yaaaa![]()
:)valla öyle diyemem çünkü benim annemde kaynana :)kızzz sultan kalk çabukk evi toparlaaaa...şimdi gelir valla açık verme..en iyi kaynananın karnı ağrısın inşallah heh heee...burda böle diyolarrr..
hergün kıyma değilde bir gün kıyma bir gün tavuk bir gün et veriyorum çorbalarına koyuyorum yanibende bugün çok az verdim ben yoğurduna ve bazen çorbasına da ekmek ufalıyorum onun içinde de var diye kıyma koyunca o da tuzsuz yenmez annem bir çimdik at da bebişin midesi bulanmasın derdi nede olsa 7.ayın içindeyiz bir yaşından sonra vericez nasılsa....
hergün kıyma veriyormusunuz ya zor oluyor hergün çorba büyüselerde bizden yeseler artık...
kendimi eşinin yerine koydumda gerçekten tahammülü çok zor bişey :mymeka:eşimin amcasının karısının bana söylediği bişey var...bizim sülalede gelin kapımzıın kulu derler o yüzden kendni bunlara ezdirme demişti de ağzım açık kalmıştı
benim zavallı kayınvalidem beyin kanamasından ölmüş.kaynım 17 eşim 23 yaşındayken! kayınpederim dövmüş sokağa da atmış sırf kayınvalidemin ailesi bulgaristanda kaldı burda sahip çıkacak kimsesi yok diye.
şimdi 2. karısını yaşatıyo adam aşkım canım cicim...eşim kaç kere benim yanımda aşkım diye konusma baba ağırıma gidiyor dedi.çocuk yapmaya niyetlendiler eşim kalp krizi geçiricem göğsüm sıkışıyor derdi.
kimse yaşamadan bilemez.kötüye düştün mü sen istediğin kadar iyi ol...
senin eşin var ya tam soplaık ne diye kendine açıyor da sana açtırmıyorkızlar eşim bana fecebook açmıoo yaa..onun facebokuna sizi kaydetsemmm..bıkardaa bana da açarmıkii...sonuçta bi sürü kadın olucak..yanlış anlaşılır der ve açarmı kiiii...
facede paylaş sen videoyu ordan izleyelimgeçmiş olsun ayşecım dıkkat et canım
kızlar şu walk at home dıyetcenterden ındırdım açılımını anlatırım sana
denız yapaıyım faceden atayım sana
güllşen yapmıştı kızına nisan annelerinde konusu var resimlerine de koymultu bi bak istersenkız 26 kasımda dişlerin çıkacağını rüyanda mı gördün :roflol: :roflol: :roflol:
şaka şaka ekim demek istediği biliyoz...
evet yaaa:)
ekim arkadasım ...
kızlar DİŞ BUGDAYI denen bır olay var bu konuda bılgısı oşan varmı neşer yapılıyor
kayınvalıde tutturdu yapacagz dıye bu carsamba onun merasımı var ne yapılıyor bılen vara paylaşırmısınız
ben de isterim ben de :)))sevgili croilex anladıgım kadarıyle dogum kılolarını sende benım gıbı vermeye calısanlardansın ben dıyetısyene gıttım...
eger ıstersen bana verdıgı bır çorba tarıfı var akkşam yemegı öncesı yenıyor
bıde GNC den bır ılaç onları paylaşabılırım senınle arzu edersen...
ben bayagı kılo verdım metobalızmamı hızlandırdı
ben de isterim ben de :)))
ama ilaç nasıl kullanıyorsun?? yoksa emzirmiyor musun?? vee son soru kaç kilo verdin??? :))))
fisun burda arkadaşımız gülşen yaptı dişbuğdayı hatta resimlerinide topik açıp ekledi.ordan bakabilirsin çok da güzeldi herşeyi
şu diş bugdayı olayını kimse bılmıyormu yaaaa![]()