• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

superfm dinliyorum çook güsell müzkler çalıyoo efkarlandmm
yine annemler olmdan bi bayram daha geçiricmm çookk zor olckk anne nasıl bişey bilmiyrm yanmdayken kendimi daha bi güvende hissediyrdmm
acaba bende annemn yaşına gelince kızmda aynı duyguları benm için düşünürmükii

superfm dinliyorum çook güsell müzkler çalıyoo efkarlandmm
yine annemler olmdan bi bayram daha geçiricmm çookk zor olckk anne nasıl bişey bilmiyrm yanmdayken kendimi daha bi güvende hissediyrdmm
acaba bende annemn yaşına gelince kızmda aynı duyguları benm için düşünürmükii
inşallah bizlerinde evlatları aynı duygularla olurlar

Herkes mutlu olsun insallah bu bayramda
herkes sevdikleriyle olsun
uzuntu hastalik uzaklik dursunnn
aeo opuyorum kocaman
bu arada antepte ollan Kk ci varmi:::)))))

ewt canımm yaa ben 20 yaşındayımm hayatımda ilk defa ayrıyızzz tabi başka yere gelin olmadım kendi memleketimdym ama annemler yokkk

Ay ben sAna kiyamam 20 ySinxa Annemi oldun
yerim ben seni annene sole. Birakmasin seni oyle siz niye gitmediniz kionlarla bak biz antepe sulalece gidiyoruz
zaten ben hastAyimdir tum sevdiklerim yanimda olacak
ayni apt oturuyoruz kardesimi norvecten geei getirdim dayanamam ayriliga
alaah yasatmasin

kızlar ben burada gördüğüm bi modeli çıkarmaya çalıştım ama beceremedim :((
biraz farklı oldu yinede görüşlerinizi merak ettim

Son düzenleme:
çoook teşekkür ederim sağolun ama çokta marifetli sayılmam aslında beceremedim yapılışı yazmıyordu
birazcık uydurma oldu :))

merhaba kızlar, bayram öncesi yoğunluk var allahtan annemdeyim bugün kuaförde işlarimi hallettim 1,5 saatim orda geçti ama iyi oldu bakımdan geçtim eşime bişeyler aldık oğluşuma zaten hergün bayram artık aldıklarımızı koycak yer bulamıyoruz çok şükür oğlum yakışıklı ben ne yapayım :lepi:

sinehas elbiseniz süper olmuş melis naza zaten çok tatlı maşallah güle güle giysin.....

kızlar ne güzel kuzularımızın ilk kurban bayramı RABBİM MELEKLERİMİZE HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN ÇOK BAYRAMLAR GÖRSÜNLER BEN OĞLUMA HEP BEMBEYAZ SAKKALLI DEDE OL AMA BELİN BÜKÜLMESİN TORUNLARIN ÇOK OLSUN DİYORUM .....

HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN ŞİMDİDEN .............

Back
X