nice mutlu senelere canım. bizim de yarın evlilik yıldönümümüz. kociş dün, kaç gündür düşünüyorum evlilik yıldönümümüzde nereye gidelim yemege diye ama bulamadım bir türlü. ramazan oldugu için hemen her yerde iftar menüsü var, ben de orucluyum, alkol desen ramazan günü olmaz, zaten sen içemiyorsun emziriyorsun diye, yasemin de var, her yere gidemeyiz. işin içinden çıkamadım, napalım? dedi. dedim güzel bir yere iftara gideriz bizde napalım..düşünmesi yeter.. zaten bize evlilik yıldönümü kutlamak nasip olmadı şöyle dört dörtlük agız tadıyla.. ilk yılımızda yemekte bosanmaktan bahsediyorduk, ikinci yılımızda ben hamileydim, uykudan gözümü açamıyordum ve midem bulanıyordu, bu sene de hem ramazana denk geldi, hem de annemler daha yazlıktan dönmediği için yasemin i bırakmak istesem de bırakamam.. artık seneye inşallah... seneye de ramazana mı denk geliyor yoksa?.. bu arada evlilik yıldönümümüzü hatırladı sağolsun ama dün yasemin e hamile oldugumu ögrenip ona söylediğim gündü, onu hatırlamadı mesela, ben söylediğimde hatırladı,diyor ki biz erkekler hatırlamak istesek de hatırlayamıyoruz özel günleri. değil böyle günleri belli baslı günleri bile unutuyoruz.. neyse.. seninki de sana süpriz yapacaktır belki aksama ama hatırlamazsa da çok üzülme bence..